Θεός κατ' επιλογή

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Για ημίαιμα σκυλιά (εξαιρετικής μορφολογίας, υγείας και χαρακτήρα μόνο) συμφωνώ με ζευγάρωμα μόνο εάν έχουν βρεθεί σπίτια για τα κουτάβια πρίν το ζευγάρωμα.
Εξαιρετική μορφολογία άνευ προτύπου? Με ποια κριτήρια μπορεί να αξιολογηθεί η «εξαιρετική μορφολογία» στα ημιαιμα?

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
ευχαριστουμε που τα εχουμε ισοπεδωσει ολα,
μαλλον εσυ μας εβαλες ολους μαζι στη χυτρα....

επειδη εγω εχω προβλημα εκφρασης ..που ακριβως διαφερουμε στην αποψη και τα ισοπεδωσα???:confused:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
.Ακόμα και καθαρά επιστημονικά επιτεύγματα χρειάζονται την τύχη.
αυτο....
προς Θεου δεν ειπαμε οτι η εκτροφη βασιζεται σε τυχη,τυχαιες καταστασεις,τυχαια γεγονοτα,τυχαρπαστους και παει λεγοντας.........

αλλα πες οτι τα εχεις ακολουθησει ολα κατα γραμμα(επιστημονικα),
με εξετασεις,με ελεγχους κοντρα ελεγχους και οτι αλλο κανεις σαν εκτροφεας εσυ- ο αλλος- ο παραλλος-τι σου μενει παντα να αιωρειται?
λιγη τυχη και προσευχουλες:D

για τα ημιαιμα και την αναπαραγωγη τους ειναι αναξιο λογου...δεν το θιγω καν...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
θα συμφωνήσω με LUNA 007

ήτε πολύ ήτε λίγο, η τύχη είναι παντού και πάντα παρούσα

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
το 007 γιατι μου το κατσες?:eek:
για να μην πω οτι με συγκινησες που συμφωνεις μαζι μου:p:p:p
ξερω οτι εχω δικιο παντως:D

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Φυσικά δεν θα διαφωνήσουμε ποτέ, αν ανασκευάζεις ... :D

προς Θεου δεν ειπαμε οτι η εκτροφη βασιζεται σε τυχη,
αλλα πες οτι τα εχεις ακολουθησει ολα κατα γραμμα(επιστημονικα),
με εξετασεις,με ελεγχους κοντρα ελεγχους και οτι αλλο κανεις σαν εκτροφεας εσυ- ο αλλος- ο παραλλος-τι σου μενει παντα να αιωρειται?
λιγη τυχη και προσευχουλες:D
Ενώ πρίν είπες

πιστευω τελικα οτι η εκτροφη ειναι πιο πολυ τυχη παρα επιστημη ....
οσο πιο πολυ τα ζυγιζεις και τα πιεζεις τα πραγματα τοσο κατι θα παει στραβα,οσο δουλευει λιγο η φυση-λιγο η τυχη ερχονται και καλυτερα αποτελεσματα...........
ενώ εγώ ποτέ δεν είπα ότι δεν χρειάζεται ... άλλο αυτό άλλο όσο ασχολείσαι όλα πάνε χάλια - αν δουλέψει φύση και τύχη έρχονται αποτελέσματα.

Δώσε μου ΕΝΑ παράδειγμα που δούλεψε περισσότερο η΄φύση (αλήθεια πώς γίνεται αυτό ?) και η τύχη, και είχαμε ένα εξαίρετο εκτροφικό αποτέλεσμα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
2 πρωταθλητές να συναντηθούν μια ωραία μέρα σε ένα πάρκο!!ε????:D:D

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
εγω ανασκευαζω κι εσυ κατασκευαζεις:D:D
denis αμα θες να πιασουμε τις λεξεις μια-μια τι να πω.......

πρεπει να ανοιξω κι αλλον explorer να διαβαζω,να σου γραφω και να παμε βημα βημα ,δεν μιλαμε στο τηλεφωνο;)(και να μιλουσαμε δεν θα προλαβαινα να σταυρωσω λεξη:D)
ξερω τι ειπα και προσπαθεις να τα λασπωσεις....:Dματαια ομως:p

πιο πολυ ειπα....οκ?
επισης παραδειγμα δεν μπορω να σου δωσω εγω αγαπητε μου διοτι ουτε γνωσεις,ουτε εμπειρια εχω καθοτι ειναι ο τομεας σου;)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
. άλλο αυτό άλλο όσο ασχολείσαι όλα πάνε χάλια -

:eek::eek::eek:δειξτο το μου γραμμενο απο μενα και θα ζητησω συγνωμη για το λαθος μου.....

Παράθεση:
πιστευω τελικα οτι η εκτροφη ειναι πιο πολυ τυχη παρα επιστημη ....
οσο πιο πολυ τα ζυγιζεις και τα πιεζεις τα πραγματα τοσο κατι θα παει στραβα,οσο δουλευει λιγο η φυση-λιγο η τυχη ερχονται και καλυτερα αποτελεσματα...........
αν εχεις επικεντρωθει στην συγκεκριμενη παραθεση δεν ειναι γενικοτητα(ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ) απλα αναφερομουν κατα κυριο λογο στο θεμα ετσι οπως το εθεσε ο ΜΑΚΗΣ.....

Last edited:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
θα το εκανα ανετα γιατι πιστευω οτι καταλαβες οτι δεν το εννοουσα ετσι αλλα δεν το κανω γιατι σου εχω αδυναμια και πιστευω οτι δεν εχεις αλλο λογο να διαφωνησεις μαζι μου:p:p:p
βρες αλλον:D:D

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
2 πρωταθλητές να συναντηθούν μια ωραία μέρα σε ένα πάρκο!!ε????:D:D
αν τα πράγματα ήταν τόσο απλά δεν θα υπήρχε λόγος να ψάχνουμε

απλά θα ζευγαρώναμε τους δυο παγκόσμιοιυς πρωταθλητές και θα πέρναμε τους επόμενους

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Οι εκτροφεις συνεργαζονται με ειδικους επιστημονες? Γενετιστες δηλ.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
ε ναι ..δεν το ξερεις ...παει ο ενας προταθλητης σε ενα παρκο ...βλεπει την προταθλητρια ..του γυαλιζει ...την κερναει ενα κοκαλο και εγινε η δουλεια ..:D:p:p

οσον αφορα την επιλογη ..ποιος θα πρωτοπαρει?:p:D

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
στα επόμενα 3-4 χρόνια προσπάθησα να την ζευγαρώσω σε κάθε οίστρο της με 4-5 διαφορετικά αρσενικά με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο πάντα χωρίς επιτυχία.

τελικά και ενώ η σκύλα έφτασε τα 6 χρόνια κατάλαβα ότι η φύση είχε αποφασίσει ότι το συγκεκριμένο σκυλί δεν έπρεπε να αφήσει απογόνους για λόγους που η φύση έκρινε.

με τα τότε μυαλά και τα σημερινά μέσα (κολπικά επιχρίσματα, τεστ προγεστερόνης , σπερματεγχύσεις) θα μπορούσα να ΄ξεγελάσω ' την φύση να το παίξω Θεός και να αναπαράγω αυτή την σκύλα.

μια σκύλα επαναλαμβάνω η οποία η φύση δεν την ήθελε για μάνα.
απο το 1ο post του ΜΑΚΗ
ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ:
@denis said:
Ναι, πρέπει, αλλιώς δεν θα φροντίζουμε τον σκύλο μας, ένα ζώο που μας έχει ανάγκη για αυτό

και εγω θελω να σε ρωτησω:
εσυ μια δικια σου σκυλα.....μεχρι ποτε,για ποσο,με τι μεσα,ποσα θα ξοδευες....για να επιτυχεις το επιθυμητο......ποτε θα καταλαβαινες οτι πρεπει να σταματησεις???

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
απλά θα ζευγαρώναμε τους δυο παγκόσμιοιυς πρωταθλητές και θα πέρναμε τους επόμενους
ποσο σιγουρος εισαι οτι θα συνεβαινε αυτο ?:eek:
αμα εισαι +1000% σιγουρος βαζω τα χρηματα θα φερεις τους 2 παγκοσμιους?:cool:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
αν τα πράγματα ήταν τόσο απλά δεν θα υπήρχε λόγος να ψάχνουμε

ποσο σιγουρος εισαι οτι θα συνεβαινε αυτο ?:eek:
αμα εισαι +1000% σιγουρος βαζω τα χρηματα θα φερεις τους 2 παγκοσμιους?:cool:
απομώνοσες μέρος της απάντησης μου

(ξανα)διάβασε το

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
αν βέβαια το θέμα της χρηματοδότησης ισχύει :-\":-\":-\":-\":-\" να το ξανασυζήτησουμε:D