ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΑΣ


Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
demo said:
ο δικος μου μολις φορεσω παπουτσια (για οπιοδηποτε λογο) νομιζει οτι θα παμε βολτα κ αρχιζει τις τρεχαλες.. :D
:lol: :lol: κι εμένα!!!
Αν με δεί να παίρνω και τα κλειδιά κάνει πάρτι!!! :lol: :lol:
Πρέπει να τη δεις να σηκώνει τα αφτιά όταν βλέπει την πόρτα να κλείνει με ένα απογοητευμένο ύφος.. :cry:
 


katia83

Member
28 Ιανουαρίου 2008
11
0
mia apo edw...mia apo ekei (parea me ton fidel)
:D Εγώ όταν είμαι στο πατρικό μου για Σ/κο και φτάνει η Κυριακή μόλις δει οτι ντύνομαι κρίβετε κάτω απο κρεβάτια, καναπέδες, τραπεζια και δεν ακούει απολύτος τίποτα!!!!(προτιμάει την μονοκατοικία με τον κήπο που μπορεί να αλωνίζει οοοοολη μέρα απο το διαμέρισμά μου)

Απο την άλλη, ξέρει κάθε προγραμματισμένη βόλτα (πρωινή μεσημεριανή βραδινή) πηγαίνει στην πόρτα κ χωροπηδάει σαν τρελό (να μου δηλώσει οτι ήρθε η ώρα) προσπαθώντας να φτάσει το πόμολο και να ανοίξει :lol:

Αλλά το καλύτερο το είχε κάνει μία φορά η μεγάλη μας...έπαιζε με τον αδερφό μου στον κήπο και ο αδερφός μου βρήκε ένα γάντι (κηπουρικής για όποιον απόρησε :p ) και της εκανε παιχνίδια χωρίς να της το δίνει...μια δύο τρεις...την βλεπεις φεύγει τρέχοντας...μένουμε όλοι με την απορία που πάει...

...και έρχετε απο την άλλη μερια του σπιτιού με το άλλο ζευγάρι απο τα γάντια (του οποίου τα ίχνη είχαμε χάσει) κάνοντας ακριβώς ότι έκανε ο αδερφός μου πριν σε αυτή...περιττό να πω τι γέλιο ρίξαμε όσοι παρακολουθούσαμε!
 


Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Πόρτες γενικώς ανοίγουμε, οποτε η εξώπορτα έχει μόνο από έξω πόμολο και κλειδώνεται.
Το μεγαλύτερο κατόρθωμα που έχουν κάνει τα δικά μου είναι ότι ανοίγουν την πόρτα του σκυλοπάρκου. Το πάρκο το έχω τοποθετημένο ανοιγμένο για να χωρίζω τον κήπο από το γκαράζ και να μην έχουν πρόσβαση για... νάρκες. Στην αρχή το γκρέμιζε ο Λέων. Αφού έκανα καλύτερη στήριξη βρήκαμε την πόρτα 3 φορές ανοιγμένη! Αρα όχι τυχαία. Την κλείσαμε με ταιραπ, πάλι τα ίδια. Τώρα είναι δεμένη με συρματάκι και δεν την έχουνε ακόμα ανοίξει.
Δεν ξέρω αν το ξυπνοπούλι είναι κάποιο από τα δικά μου ή το φιλοξενούμενο.