ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕ ADVANTIX


Reif

Member
6 Μαρτίου 2021
9
0
34
καλησπέρα σήμερα έβαλα για πρώτη φορά μονη μου αμπουλα advantix στο σκυλάκι μου 3μιση κιλα. Ξεκινησα πολυ χαμηλα ομως στηβ ουρα και δεν μου έφτασε να βάλω μέχρι κ κάτω από το κολάρο. Τι μου προτείνετε να κανω;
 


18 Φεβρουαρίου 2021
10
27
Καλησπέρα! Της έβαλα το Seresto και δυστυχώς δεν της έκατσε καλά.. μετά από 2 ημερες εφαρμογής άρχισε να έχει έντονο κνησμό γύρω από τα αυτιά και το λαιμό. Λόγω του οτι δεν υπάρχει τρίχωμα είδα αμέσως τις κοκκινηλες.. το κράτησα λίγες ημέρες γιατί πήγαμε επαρχία και φοβήθηκα να την αφήσω χωρίς προστασία, μόλις επιστρέψαμε της το αφαίρεσα αμέσως.. Το θέμα είναι τι να της βάλω που να είναι αξιόπιστο; Έχω αγοράσει Advantix (πρόταση του γιατρού), όμως φοβάμαι μην έχω τα ίδια που είναι της ίδιας εταιρίας. Κάποιος να μας συμβουλεύσει με εμπειρία σε τόσο μικρά σκυλάκια;
 


TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
819
932
27
@Crouella_chinese crested και στον δικο μου οταν του ξαναεβαλα το σερεστο μετα απο καιρο του εκανε κοκκινηλες. το εβγαλα για ενα 24ωρο και μετα που το ξαναεβαλα δεν του ξανακανε κανενα θεμα. το φοραει πλεον 2+ μηνες χωρις θεματα. μπορει να το ειχατε σφιξει και λιγο παραπανω απ'οτι χρειαζοταν, εμενα γι αυτο μου εκανε τις κοκκινηλες. πρεπει να εφαπτεται με το δερμα, αλλα οχι πολυ σφιχτα. ειδικα σε ενα σκυλακι με μηδενικη παρουσια τριχας, φανταζομαι πως σιγουρα θα προκαλουσε ερεθισμο αν ηταν πολυ σφιχτο. η αντβαντιξ εχει ακριβως το ιδιο ενεργο συστατικο με το σερεστο, την ιμιδακλοπριδη. παρτε της αμα ειναι την frontline tri-act, καλυπτει και κουνουπια και καλαζαροσκνιπες. το ενεργο συστατικο της ειναι η φιπρονιλη οποτε μπορει να δειτε καλυτερα αποτελεσματα.
 


18 Φεβρουαρίου 2021
10
27
@TheBestBoi ευχαριστώ για την πρόταση, την αμπούλα frontline tri-act την είχα δει και ένα άλλο post οπότε θα τη δοκιμάσω. Αναφορικά με το seresto δεν της το είχα σφίξει γιατί ακριβώς επειδή έχει τόσο ευαίσθητο δερματακι, δεν ήθελα να την ενοχλεί. Πίστευα ότι με το μπάνιο ίσως έφευγε λίγο η δραστική ουσία και το δεχόταν καλύτερα, αλλά ούτε αυτό είχε αποτέλεσμα. Θα την αφήσω λίγες ημέρες να ηρεμήσει και θα δοκιμάσω να της το ξαναβάλω.
 


Panos895

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2021
49
4
21
Με τοσο θερμο καιρό τελευταία καλο είναι να έχεις καλυψη για σκνίπα ετησίως κατι που το χάπι δεν προσφέρει.

Προσωπικα δεν εχω στανταρ σχήμα, οταν είμαι Αθηνα χρησιμοποιω ή σκαλιμπορ/prevendog που αλλάζω ανα 3-4 μηνες ή σερεστο που αλλαζω ανα 5-6 ή αμπουλα advantix ανα 3 εβδομαδες . Απο Μαιο ως οκτωβριο ψεκάζω και με σιτρινέλα βραδινές ωρες. Ιουλιο αυγουστο που είμαστε χωριο μες τα νερα και χορτα βαζω και περιλαιμιο και αμπουλα.

Κοιμαμαι με τον σκύλο αγκαλιά μονιμως, δεν έχω πάθει κάτι. Δεν πολυακουμπας λαιμο αλλωστε και τοσο ευκολα ωστε να πιανεις το λουρι. Με το να το βγαζεις βαζεις το λουρι εκτος οτι περιορίζεις την δραστικότητα, πιο πολυ θα ερχεσαι σε αμεση επαφη. Χημικα τρως απο παντου, το λουρι δε σε σωζει, αυτα που αναπνεουμε και τρωμε αθηνα ειναι χειρότερα.
Την αμπουλα οπως είπαν παραπάνω αν αποφασίσεις αμπουλα, την βαζεις πρωι ωστε να εχει αποροοφηθει ως το βραδυ.
Από το prevendog είστε ευχαριστημένος?