τι σου φαινεται παραλογο? ανοιξε το στομα σου και πανε μπροστα στον ανεμιστηρα και δες αν ξεραινεται ο βλεννογονος σου...η απλα παρε ανασες χωρις ανοιχτο στομα...παλι το ιδιο θα γινειΑπο τον ανεμιστήρα;![]()
τι σου φαινεται παραλογο? ανοιξε το στομα σου και πανε μπροστα στον ανεμιστηρα και δες αν ξεραινεται ο βλεννογονος σου...η απλα παρε ανασες χωρις ανοιχτο στομα...παλι το ιδιο θα γινειΑπο τον ανεμιστήρα;![]()
α καλα η βρουκελα ειναι τρομερα συχνη στη Λαρισα που σπουδαζω...στην Ελασσονα ειναι ακομα πιο συχνη...επειδη τρωνε τυρια που φτιαχνουν μονοι τους...Βρουκέλα ?
Γάλα απευθείας απο το άρμεγμα έπινε ? :S :S
Υπερβολές. Δεν είναι υποχρεωτικό, ότι κάθεται με τα μούτρα φάτσα στον ανεμιστήρα.τι σου φαινεται παραλογο? ανοιξε το στομα σου και πανε μπροστα στον ανεμιστηρα και δες αν ξεραινεται ο βλεννογονος σου...η απλα παρε ανασες χωρις ανοιχτο στομα...παλι το ιδιο θα γινει
Πανοστεΐτιδα = Orijen + G-DROXΠαναγιωτη διάβασα ότι η πανοστειτιδα οφείλεται σε χρήση συμπληρωμάτων ασβεστιου και σε τροφές με υψηλή πρωτεΐνη,,ντόιινγκ!!
Γιατί υπερβολή;Ενα μικρό δείγμα, του γιατί η υπερβολή, δεν είναι ποτέ κάτι καλό.
99% περιττά φίλε Παναγιώτη, έως και επικίνδυνα κάποιες φορές.Γιατί υπερβολή;
Μια καλή τροφή με ένα επίσης καλό συμπλήρωμα για την κουταβοπερίοδο.
Sent from my U20i using Tapatalk 2
Μα η γιατρος μου προτεινε το συμπληρωμα.99% περιττά φίλε Παναγιώτη, έως και επικίνδυνα κάποιες φορές.
Αν το κουτάβι δεν έχει πρόβλημα και δεν είναι εντολή γιατρού, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τόση πρωτείνη. Οπως τελικά βλέπεις...
Η τροφή ήταν μια χαρά το συμπλήρωμα ήταν βλαβερό. δίνεις μια τροφή που είναι κάτι παραπάνω από πλήρης , και σου πρότεινε ασβέστιο ???? Δεν της είπαν ποτέ ότι η καλή τροφή δεν πάει με συμπληρώματα γιατι είναι τζιζ?Μα η γιατρος μου προτεινε το συμπληρωμα.
Για την τροφη ειχε τους ενδιασμους της.
Βλακεια μου. Θα κοιταξω να αλλαξω τροφη.
Sent from my U20i using Tapatalk 2
Μα το g-drox αν μιλάμε γι αυτό στα εκτροφεία τα δίνουνΤρελλαίνομαι με τους κτηνιάτρους που εξακολουθούν να δίνουν χάπια ασβεστίου σε κουτάβια...Δεν υπάρχει χειρότερο συμπλήρωμα. Αν το πεις αυτό σε εκτροφέα θα σου χώσει όλο το μπουκάλι με τα χάπια στο λαιμό...Και ύστερα μου λέτε ότι οι γιατροί ξέρουν καλύτερα από τους εκτροφείς...
Ουτε μια μικρη βολτίτσα;Μην την ξεθαρεύεις όμως ακόμη.