Κάταγμα ή κάτι Χειρότερο;

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
Απο τον ανεμιστήρα; :eek:
τι σου φαινεται παραλογο? ανοιξε το στομα σου και πανε μπροστα στον ανεμιστηρα και δες αν ξεραινεται ο βλεννογονος σου...η απλα παρε ανασες χωρις ανοιχτο στομα...παλι το ιδιο θα γινει

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
Βρουκέλα ?

Γάλα απευθείας απο το άρμεγμα έπινε ? :S :S
α καλα η βρουκελα ειναι τρομερα συχνη στη Λαρισα που σπουδαζω...στην Ελασσονα ειναι ακομα πιο συχνη...επειδη τρωνε τυρια που φτιαχνουν μονοι τους...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
τι σου φαινεται παραλογο? ανοιξε το στομα σου και πανε μπροστα στον ανεμιστηρα και δες αν ξεραινεται ο βλεννογονος σου...η απλα παρε ανασες χωρις ανοιχτο στομα...παλι το ιδιο θα γινει
Υπερβολές. Δεν είναι υποχρεωτικό, ότι κάθεται με τα μούτρα φάτσα στον ανεμιστήρα.
Αλλωστε, ορθοπεδικού τύπου πρόβλημα έχει, αν έχει. Οχι αναπνευστικό.

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Παναγιωτη διάβασα ότι η πανοστειτιδα οφείλεται σε χρήση συμπληρωμάτων ασβεστιου και σε τροφές με υψηλή πρωτεΐνη,,ντόιινγκ!!
Πανοστεΐτιδα = Orijen + G-DROX
Ακριβώς αυτό.

Sent from my U20i using Tapatalk 2

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Ενα μικρό δείγμα, του γιατί η υπερβολή, δεν είναι ποτέ κάτι καλό.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Δεν μπορώ να βρω ένα λόγω να τρώει Orijen ένας σκύλος συντροφιάς!
Ένας σκύλος που πάει απλά μια βόλτα στο πάρκο και δεν κάνει κάποιο σπορ, δεν μπορεί να αφομοιώσει όλη αυτή την πρωτεϊνη και μόνο καλό δεν του κάνει κατά τη γνώμη μου!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Γιατί υπερβολή;
Μια καλή τροφή με ένα επίσης καλό συμπλήρωμα για την κουταβοπερίοδο.:mad:

99% περιττά φίλε Παναγιώτη, έως και επικίνδυνα κάποιες φορές.
Αν το κουτάβι δεν έχει πρόβλημα και δεν είναι εντολή γιατρού, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τόση πρωτείνη. Οπως τελικά βλέπεις...

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
99% περιττά φίλε Παναγιώτη, έως και επικίνδυνα κάποιες φορές.
Αν το κουτάβι δεν έχει πρόβλημα και δεν είναι εντολή γιατρού, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τόση πρωτείνη. Οπως τελικά βλέπεις...
Μα η γιατρος μου προτεινε το συμπληρωμα.
Για την τροφη ειχε τους ενδιασμους της.
Βλακεια μου. Θα κοιταξω να αλλαξω τροφη.

Vaggeli

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2012
86
0
Μα η γιατρος μου προτεινε το συμπληρωμα.
Για την τροφη ειχε τους ενδιασμους της.
Βλακεια μου. Θα κοιταξω να αλλαξω τροφη.

Η τροφή ήταν μια χαρά το συμπλήρωμα ήταν βλαβερό. δίνεις μια τροφή που είναι κάτι παραπάνω από πλήρης , και σου πρότεινε ασβέστιο ???? Δεν της είπαν ποτέ ότι η καλή τροφή δεν πάει με συμπληρώματα γιατι είναι τζιζ?

και Η οριτζεν puppy με μέτρο ! ποτέ κατά βούληση

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.023
ΑΤΤΙΚΗ
Η τροφή orijen είναι μια αξιόλογη τροφή (πέρα απο την ένσταση που μπορεί να έχει κάποιος για το υψηλό ποσοστό πρωτείνης που περιέχει). Λόγου αυτού του ποσοστού ακριβώς ,πολλοί εκτροφείς μεγαλόσωμων φυλών δεν την συνιστούν κατά την περίοδο ανάπτυξης του κουταβιού.

Έτσι και αλλιώς όμως η τροφή είναι μια.... και αυτό που που εντέλη πρέπει να καθορίσει τι είδους τροφή ή τι συμπλήρωμα κάνει να λάβει ο σκύλος είναι οι διαφορετικές ανάγκες και ευαισθησίες της κάθε φυλής ..

Με λίγα λόγια.....orijen μπορεί να τρώει μια χαρά και το κανίς ή το μαλτέζ όπως και το γ/π....
οι ανάγκες όμως του γ/π για δημιουργία γερών αρθρώσεων,οστών,τενόντων,συνδέσμων και χόνδρων δεν είναι ίδιες με των άλλων φυλών...

Last edited:

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
H μόνη διαφορά έγκειται στην περιεκτικότητα ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά για τους λόγους που αναφαίρεις .

Αποκεί και πέρα , οι μόνοι παράγοντες που επηρεάζουν το ποιά τροφή θα φάει ενα σκυλί είναι η κατάσταση της υγείας του την συγκεκριμένη στιγμή ή περίοδο ( νεφροπαθές , ηπατοπαθές , στειρωμένο , με καρδιοπάθειες , κλπ κλπ ) [ γιαυτό και υπάρχουν συγκεκριμένες Κτηνιατρικές δίαιτες ] , και σαφώς οι προτιμήσεις του ζώου ( εχουν και αυτά "γούστα" ) και το πόσο καλά θα "κάτσει" στο πεπτικό του καθενός . Η ίδια τροφή μπορεί να μην "κάτσει" καλά το ίδιο σε όλα τα ζώα .

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τρελλαίνομαι με τους κτηνιάτρους που εξακολουθούν να δίνουν χάπια ασβεστίου σε κουτάβια...Δεν υπάρχει χειρότερο συμπλήρωμα. Αν το πεις αυτό σε εκτροφέα θα σου χώσει όλο το μπουκάλι με τα χάπια στο λαιμό...Και ύστερα μου λέτε ότι οι γιατροί ξέρουν καλύτερα από τους εκτροφείς...

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Τρελλαίνομαι με τους κτηνιάτρους που εξακολουθούν να δίνουν χάπια ασβεστίου σε κουτάβια...Δεν υπάρχει χειρότερο συμπλήρωμα. Αν το πεις αυτό σε εκτροφέα θα σου χώσει όλο το μπουκάλι με τα χάπια στο λαιμό...Και ύστερα μου λέτε ότι οι γιατροί ξέρουν καλύτερα από τους εκτροφείς...
Μα το g-drox αν μιλάμε γι αυτό στα εκτροφεία τα δίνουν

Μην την ξεθαρεύεις όμως ακόμη.
Ουτε μια μικρη βολτίτσα;

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Ρώτα την γιατρό σου, μην σου υποτροπιάσει.
Συνήθως έτσι, παθαίνουμε μεγαλύτερες ζημιές κι εμείς οι άνθρωποι.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν μιλ'άω για το g drox...αν και για ΓΠ κουτάβι εγώ θα το σκεφτόμουν να δώσω ακόμα και αυτό. Θα προτιμούσα γιαούρτι σκέτο και πολύ προσοχή στη καθημερινή του άσκηση.