Κάταγμα ή κάτι Χειρότερο;

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Και ύστερα μου λέτε ότι οι γιατροί ξέρουν καλύτερα από τους εκτροφείς...
Κτηνίατροι εννοείς.
Ο γιατρός θεωρείται επιστήμονας. Προβληματίζεται, κάνει έρευνα, πειραματίζεται για την βελτίωση :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Γιατί βρε Billy, οι κτηνίατροι δεν είναι επιστήμονες;
Δεν έχουν σπουδάσει;
Δεν προβληματίζονται και πειραματίζονται για την βελτίωση;

Εκτός, αν το εννοούσες αλλιώς...:rolleyes:

Vaggeli

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2012
86
0
Το συγκεκριμένο και στου Γιαννουλη και στου ιωαννιδη

Sent from my U20i using Tapatalk 2
ο κτηνίατρος που είχα για χρόνια εχει εντελώς αντιθετη άποψη. Όσο κάνεις τη θεραπεία συνεχίζεις το συμπλήρωμα ?

Vaggeli

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2012
86
0
εγώ ρώτησα για συμπλήρωμα ασβεστίου... Τελικά τα παραπάνω εκτροφεία δίνουν συμπλήρωμα σβεστίου ή G-drox ?

Vaggeli

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2012
86
0
Εγώ μιλάω πάντα για το g-drox

Εντάξει, τότε λάθος κατάλαβα εγώ. Αλλά και πάλι το να δίνεις και συμπλήρωμα διατροφής και οριτζεν μου φαίνεται κάπως υπερβολή. τώρα την έχεις σταματήσει την οριτζεν ?

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Εντάξει, τότε λάθος κατάλαβα εγώ. Αλλά και πάλι το να δίνεις και συμπλήρωμα διατροφής και οριτζεν μου φαίνεται κάπως υπερβολή. τώρα την έχεις σταματήσει την οριτζεν ?
Οχι. Εφ οσον η Δαφνη παει καλυτερα ειπα να μην αλλαξω κατι. Και εφ οσον η γιατρος μου ειπε πως δεν ειναι και κατι σπανιο η επικυνδινο για το κουταβι.

Vaggeli

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2012
86
0
Οχι. Εφ οσον η Δαφνη παει καλυτερα ειπα να μην αλλαξω κατι. Και εφ οσον η γιατρος μου ειπε πως δεν ειναι και κατι σπανιο η επικυνδινο για το κουταβι.

Ωραία, νόμιζα για μια στιγμή ότι η κτηνίατρος ήταν κατά της Orijen. Καλή ανάρρωση και όλα να πάνε καλά σας εύχομαι!

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
παναγιωτη δε πρβληματιστηκες που επαθε η δαφνουλα μια ασθενεια που εχει αιτια υψηλα πρωτεινουχες τροφες και συμπληρωματα? την προσεχεις σαν τα ματια σου,ζει μεσα στο σπιτι στα πουπουλα...αρα τι μπορει να φταιει? και μη μου πεις το παιχνιδι γιατι ειναι αστειο.τα κουταβια τρεχουν σαν τρελλα και παιζουν ακομα πιο τρελλα και ειναι φυσιολογικο.αρα καπου επιβαρυνεται το σκυλι. ξαναδες τη διατροφη της .

Vaggeli

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2012
86
0
Θα ήθελα να δώ το άρθρο που διάβασες ότι η πανοστειτιδα οφείλεται σε ασβέστιο και πρωτεινη. Εγώ έχω διαβάσει σε κτηνιατρικό βιβλίο ότι η αιτιολογία είναι άγνωστη, τα Γερμανικά Ποιμενικά έχουν προδιάθεση και θεωρούνται πιθανότερα αίτια υπερκαλσιτονισμός, ενδοπαράσιτα, υπεροιστρογοναιμία, αιμοφιλία , βακτηριακές λοιμώξεις, αλλεργίες και αυτοανοσία. Επίσης ώς πιθανό αίτιο αιτιολογείται ο ιός της νόσου του Carre. Maxinikol σου είναι εύκολο να μου στείλεις το άρθρο ?
Γιατί μου φαίνεται πολύ απίθανο να είναι η πρωτεινη το αίτιο. ​Το κόβω πιθανό πρωτεινη και ασβέστιο να χειροτερεύουν την κατασταση

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Ο υπερκαλσιτονισμος που αναφέρεις τι είναι; Για προβλημα με ασβέστιο μου μοιάζει.δες και αυτο Panosteitis - Wikipedia, the free encyclopedia εμπλέκει στη παθογένεια τις υψηλά πρωτεινουχες τροφες. Αν κανείς επίσης μια αναζητηση στο ΝΕΤ θα βρεις συζητήσεις που αναφέρονται στα συμπληρώματα κλπ.

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Πάνω που φαινόταν να ηρεμεί... πάλι τα ίδια!:(
Μόλις έφαγε ξαπλωμένη στο πλάι και βγάζει κάτι πρωτόγνωρους ήχους μάλλον πόνου!](*,)
Νομίζω περνάει στο τρίτο πόδι τώρα, το πρώτο (μπροστά αριστερό) έχει φτιάξει και δεν την ενοχλεί πια καθόλου, το δεύτερο πίσω δεξιά την ενοχλεί ακόμη λίγο και έχω την εντύπωση πως την πιάνει το μπροστά δεξί τώρα!:mad:

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Η εναλλαγή στα πόδια είναι κλασσικό σύμπτωμα της πανοστείτιδας.

Είναι σαν τους πόνους ανάπτυξης των (δίποδων) παιδιών μας.

Αν διάβασες το θέμα που σε παρέπεμψα με ένα προηγούμενο πόστ, θα είδες ότι στην περίπτωση της Bonny χρησιμοποίησα και ομοιοπαθητικά φάρμακα κατόπιν συμβουλής του εκτροφέα της.

Πληροφοριακά το αναφέρω χωρίς να θέλω να σε συμβουλεύσω να κάνεις το ίδιο

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Η εναλλαγή στα πόδια είναι κλασσικό σύμπτωμα της πανοστείτιδας.

Είναι σαν τους πόνους ανάπτυξης των (δίποδων) παιδιών μας.

Αν διάβασες το θέμα που σε παρέπεμψα με ένα προηγούμενο πόστ, θα είδες ότι στην περίπτωση της Bonny χρησιμοποίησα και ομοιοπαθητικά φάρμακα κατόπιν συμβουλής του εκτροφέα της.

Πληροφοριακά το αναφέρω χωρίς να θέλω να σε συμβουλεύσω να κάνεις το ίδιο
Δημήτρη η Bonny είπες πως είχε ένα μούδιασμα στην αρχή και περπατούσε κανονικά μετά. Η Δάφνη δεν μπορεί να το πατήσει, πονάει αρκετά, αρχίζω να πιστεύω μήπως είναι κάτι άλλο!

Sent from my XT910 using Tapatalk 2