Κάταγμα ή κάτι Χειρότερο;

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
περαστικουλια!
περαστικουλια στην κουκλα σου παναγιωτη και ταχεια αναρρωση..ολα να πανε καλα ευχομαι..
Παναγιωτη ευχομαι περαστικα στην Δαφνη μας και γρηγορη αναρωση!
Σας ευχαριστώ πολύ!
περαστικά...!
μόλις συνέλθει η μικρή συζήτησε με την κτηνίατρο σου μήπως να έπαιρνε η μικρή σου κάποιο διατροφικό συμπλήρωμα για τις αρθρώσεις και το μυοσκελετικό της.....(κάτι σαν το Cagio G-Drox π.χ.)
Ευχαριστώ Πολύ!
Παίρνει G-DROX από τους δύό μήνες και κάτι. (Αν και το κουτί αν δεν κάνω λάθος λέει από τους πέντε αλλά ρώτησα και μου είπε "άλλα πράγματα κάνει από τους πέντε και άλλα στο κουτάβι".)

Last edited:

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Πάντως ένα θεματάκι το έχω τώρα με το crate!
Εφ' όσον δεν εκτονώνεται κάνει σαν παλαβό μέσα στο crate. Ελπίζω να μην χαλάσει την σχέση της μαζί του!

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Περαστικά στην Fraulein Daphne ή Δάφνη Λυκάκη!
Εύχομαι ολόψυχα να γίνει γρήγορα καλά πάλι το ποδαράκι της και να μπορέσετε να ξαναπάτε σε εκείνο το μαγευτικό δάσος που βούταγε στα νερά. Να μου την φιλήσεις...

Farfallina

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2012
111
0
Καλημέρα panagiotisgp. Σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στο κατσικάκι σου.
Αν μου επιτρέπεις μια μικρή συμβουλή, τα mesulit πέτα τα από το σπίτι,
εκτός ότι δεν κάνουν για τους καλύτερους μας φίλους, έχουν χαλάσει και ανθρώπινα
συκώτια, με αυτόν τον διάολο!!

και πάλι περαστικούλια.

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Ρε παιδιά δεν το πιστεύω!!!
Την έβγαλα από το crate τώρα και "μπατάρει" το πίσω δεξιά!!!:mad:
Μιλάμε για πολύ όμως!!!

Ίσως να είναι μουδιασμένο ή κάτι τέτοιο γιατί δεν φαίνεται να πονάει.
Ίσως και ο ανεμιστήρας!!

Last edited:

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
όντως τα Mesulid είναι γνωστό πως είναι ηπατοτοξικά

χμ , ο αέρας του ανεμιστήρα χτυπάει απευθείας στο κλουβί ?

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
όντως τα Mesulid είναι γνωστό πως είναι ηπατοτοξικά

χμ , ο αέρας του ανεμιστήρα χτυπάει απευθείας στο κλουβί ?
μην βαζεις τον ενεμιστηρα καθολου...κακο του κανεις...αν τον χτυπαει θα ξερενεται και ολο το αναπνευστικο του...αν θες να το δροσισεις βαλε καμια υγρη κουβερτα... επισης οπως σου ειπαν το mesulid πετατο...ειναι απο τα χειροτερα φαρμακα...ο καθηγητης της παθολογιας αν ακουσει οτι το παιρνει καποιος μονος του τον αρχιζει στα καντηλια...ειναι ακρως νεφροτοξικο....εχω δει παλικαρι 20 χρονων(στην ηλικια μου) που ειχε βρουκελα και επαιρνε για τους πονους συχνα mesulid και ευτυχως οταν ηρθε στο νοσοκομειο και του το κοψαμε η βλαβη ηταν οριακα αναστρεψιμη...

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Μίλησα στο τηλέφωνο με την γιατρό και μου ειπε πολυ πιθανόν να είναι οστεομελίτιδα ή κάπως έτσι μια ασθένεια που εμφανίζεται στα κουτάβια λογω ανισης κατανομής του ασβεστίου. Αν ειναι αυτο δεν ειναι κατι που θα πρεπει να ανησυχουμε ειπε! :)

Sent from my U20i using Tapatalk 2

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
παναγιωτη κανε οτι λεει ο γιατρος σου!! μην ακους αλλους οι γιατροι το εχουνε σπουδασει το θεμα κ ειναι οι ειδικοι!!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Γιατι ειπε κανεις να αλλαξει την αγωγη και να μην ακουει τη γιατρο?

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Παναγιωτη διάβασα ότι η πανοστειτιδα οφείλεται σε χρήση συμπληρωμάτων ασβεστιου και σε τροφές με υψηλή πρωτεΐνη,,ντόιινγκ!!