Κάταγμα ή κάτι Χειρότερο;

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Έχει και πόνο η ασθένεια.

Τότε, αν αισθάνεσαι έτσι, η δεύτερη γνώμη γιατρού είναι απαραίτητη για να φύγουν οι αμφιβολίες (μπορεί και όχι εδώ που τα λέμε).

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Σήμερα μας ξύπνησε από τις τέσσερις με ...κατσικιές και την περιόρισα στο crate ακόμη με στραβοκοιτάζει μου φαίνεται!:)

Vaggeli

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2012
86
0
Ο υπερκαλσιτονισμος που αναφέρεις τι είναι; Για προβλημα με ασβέστιο μου μοιάζει.δες και αυτο Panosteitis - Wikipedia, the free encyclopedia εμπλέκει στη παθογένεια τις υψηλά πρωτεινουχες τροφες. Αν κανείς επίσης μια αναζητηση στο ΝΕΤ θα βρεις συζητήσεις που αναφέρονται στα συμπληρώματα κλπ.

Υπερκαλσιτονισμός είναι πολλή D3. (καλσιτονίνη) Αν και εγώ τη βικιπαίδεια δεν την πολυεμπιστεύομαι ενταξει,τώρα σημασία έχει μόνο να γίνει η κουτάβα του Παναγιώτη γρήγορα καλά.

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
ΔΕΝ το πιστεύω αυτό που ζω![-(
02:00 την τάιζα ξάπλα και δεν πάταγε καθόλου πίσω δεξί και πρωί - πρωί 06:00 κυνηγάει μια μύγα σε όλο το σπίτι με ένα ανεπέστητο, ελαφρύ κουτσό!!!
Χωρίς αντιφλεγμωνόδες, χωρίς τίποτα και κατά της 08:00 είναι να της το δώσω!
Το δίνω ή δεν το δίνω τώρα;

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Από τη στιγμή που ακολουθείς μια αγωγή, την οποία συνέστησε ο γιατρός, λογικό δεν είναι να το δώσεις, ανεξάρτητα αν σου φαίνεται (ή όντως είναι) καλύτερα η Δάφνη?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Λοιπόν, έχω μια φίλη κολλητή, η οποία είναι εκτροφεάς ΓΠ και ασχολείται με αυτά τα σκυλιά σχεδόν 25 χρόνια. Πέρσι έκανε μια γένα και κράτησε 2 αρσενικά πανέμορφα σκυλιά. Ο ένας εδώ και μήνες έχει διάφορα προβλήματα με τα πόδια του. Ξαφνικά από το πουθενά άρχισε να κουτσαίνει μια μέρα στα 2 πίσω πόδια....χωρίς να 'έχει χτυπήσει πουθενά. Πήρε αντιφλεγμονώδη για ένα διάστημα και ο σκύλος καλυτέρευσε....Μετά από 2 μήνες άρχισε πάλι να κουτσαίνει από το μπροστά δεξί...Τ'έλος πάντων, για να μη πολυλογώ συζητώντας μαζί της μου είπε ότι στο παρελθόν είχε και άλλα σκυλιά που όσο ήταν στην αναπτυξη παρουσίαζαν τέτοια συμπτώματα χωρίς να είναι κάτι σοβαρό για τη μετέπειτα πορεία του σκύλου και ότι είναι σύνηθες για τα Γερμανικά. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό, αλλά ξέρω την ίδια ότι έχει φοβερές γνώσεις στα Γερμανικά οπότε κάτι θα ξέρει..

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Λοιπόν, έχω μια φίλη κολλητή, η οποία είναι εκτροφεάς ΓΠ και ασχολείται με αυτά τα σκυλιά σχεδόν 25 χρόνια. Πέρσι έκανε μια γένα και κράτησε 2 αρσενικά πανέμορφα σκυλιά. Ο ένας εδώ και μήνες έχει διάφορα προβλήματα με τα πόδια του. Ξαφνικά από το πουθενά άρχισε να κουτσαίνει μια μέρα στα 2 πίσω πόδια....χωρίς να 'έχει χτυπήσει πουθενά. Πήρε αντιφλεγμονώδη για ένα διάστημα και ο σκύλος καλυτέρευσε....Μετά από 2 μήνες άρχισε πάλι να κουτσαίνει από το μπροστά δεξί...Τ'έλος πάντων, για να μη πολυλογώ συζητώντας μαζί της μου είπε ότι στο παρελθόν είχε και άλλα σκυλιά που όσο ήταν στην αναπτυξη παρουσίαζαν τέτοια συμπτώματα χωρίς να είναι κάτι σοβαρό για τη μετέπειτα πορεία του σκύλου και ότι είναι σύνηθες για τα Γερμανικά. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό, αλλά ξέρω την ίδια ότι έχει φοβερές γνώσεις στα Γερμανικά οπότε κάτι θα ξέρει..
Θα σταθώ στο ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.
Ακριβώς τα ίδια έχει και η Δάφνη και εμένα αυτό μου είπαν. Μπορεί να την ξανα πιάσει

Sent from my XT910 using Tapatalk 2