Λοιπόν, σήμερα έβγαλα το Μουφ για μια τεράστια βόλτα στο σκυλόπαρκο που είναι πάλι χιονισμένο (μέχρι τον αστράγαλο στο χιόνι). Τώρα προβληματίζομαι σχετικά με το τι πρέπει να προσέξω λόγω της (ελαφράς) δυσπλασίας του, αλλά η κτηνίατρος μου είπε να περπατάει τουλάχιστον 8 χιλιόμετρα τη μέρα. Σήμερα έκανε παραπάνω και έχει όρεξη και για άλλα οπότε θα τον ξαναβγάλω το βραδάκι! Την έβγαλε την περισσότερη ώρα τρέχοντας σαν τρελλό και παίζοντας κυνηγητό είτε με άλλους σκύλους, είτε με μένα. Τη δυσπλασία την ψιλοβλέπω αφού τρέχει με τα πίσω πόδια συχνά σαν του λαγού. Έχω ακούσει ότι δεν κάνει να πηδάει προς τα πάνω, το οποίο συνέχεια το κάνει, π.χ. πάνω στον καναπέ, στο κρεβάτι μου και στο αυτοκίνητο και γενικώς είναι δύσκολο να τον σταματήσω. Δεν είμαι και σίγουρη ότι θέλω διότι δε θέλω να του κόψω την ενέργεια.
Τελοσπάντων, θα εκτιμούσα ό,τι συμβουλές έχετε περί του πρακτέου. Τούτος εδώ πάντως θέλει να τρέχει και τρέχει συνέχεια, δε φαίνεται να κουράζεται και σε μια στιγμή μάλιστα μου ξέφυγε και πήγε για πατινάζ στη λίμνη!! Με κοψοχόλιασε!!
Τελοσπάντων, θα εκτιμούσα ό,τι συμβουλές έχετε περί του πρακτέου. Τούτος εδώ πάντως θέλει να τρέχει και τρέχει συνέχεια, δε φαίνεται να κουράζεται και σε μια στιγμή μάλιστα μου ξέφυγε και πήγε για πατινάζ στη λίμνη!! Με κοψοχόλιασε!!