Κίρα, μαύρη καλλονή... βρέθηκε και χαρίζεται!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Να τα , ναα ταααα....
καλως τα δεχτηκαμε! και εγω..
αλλα και εσεις (που θα μακουτε παλι να γκρινιαζω..:D )

.. μα λεω και γω... χριστουγεννα χωρις αδεσποτο γινεται? δεν γινεται...

Λοιπον.. ειναι κουκλα! ειναι κουκλαρα και απο σπιτι.. αλλα χωρις οικογενεια...
την βρηκαμε δεμενη διπλα σε ενα καδο χτες το βραδυ.
Χτες το βραδυ την εβγαλε σε crate στο μαγαζι, και σημερα μπαινουμε σε προγραμμα... αποψιλωθηκε, αποπαρασιτωθηκε.. και απο τριτη ξεκινα εμβολια..

Λοιπον.. νομιζω ειναι Βελγιδα η κυρα μου! ειναι σπιρτο και πολυ φρονιμη.. τωρα κοιμαται σαν αρνακι στην κλουβα της.. αφου ξεσαλωσε ολο το πρωι..
της φωναζω "ελα" και ερχεται ολο χαρα και με κοιταει στα χερια.. δλδ, ξερει απο λιχουδιες!
το ιδιο κανει και στο "κατσε".

τεσπα... ενημερωστε παρακαλω φιλους και γνωστους , εχουμε ενα μελανουρι που ψαχνει το μελλοντικο του σπιτι!!
Εχει και προικα το κοριτσι μας!!

και τωρα καμαρωστε την παρακαλω!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Αααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*agapoylas*
Ουυυυυυ:p
Τι κοριτσι ειναι αυτο! Τι κοριτσι ειναι αυτο! :D:D
Βικυ στο μαγουλακι τι εχουμε? Μηπως ειναι καμια δεμοδηκωση και γι αυτο πηρε το δρομο τον αγυριστο ?:mad::mad:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ελπιζω οχι αμαλια!!.. με ζωνουν τα φιδια...
την εψαξα ολη... δεν εχει αλλο.. και φαiνεται σαν απο δαγκωμα.. το απογευμα αποστελεται πακετο στον Doctor!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
ελπιζω οχι αμαλια!!.. με ζωνουν τα φιδια...
την εψαξα ολη... δεν εχει αλλο.. και φαiνεται σαν απο δαγκωμα.. το απογευμα αποστελεται πακετο στον Doctor!
Σιγα βρε... οτι και να ναι θα περασει αφου την εχεις εσυ .. :)
Καλοτυχο το χνουδωτο :D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Johnk, έχουμε ταύτιση απόψεων με μηδενική χρονική απόκλιση!
Ranja δεν προχωρας λιγο παρακατω το σκεπτικο σου? Ετσι για να μας μεινει στην ευρυτερη οικογενεια του forum τουλαχιστον :p

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Εσύ αγαπητή παρομοίως, αλλά εγώ έχω 4 τέτοια μέσα στο σπίτι και πάλι ψήνομαι τρελλά.
Εσύ; ;):)
Mareco μου, ψοφάω να την πάρω, αλλά πού θα τη μεγαλώσω? Σε ένα σπίτι 45 τ.μ. με δυο παράθυρα το ένα στο φωταγωγό, χωρίς μπαλκόνι? Που θα αναγκαστεί να μείνει μόνη της για κάποιες ώρες όταν βρω δουλειά και θα λυσσάξει η καημένη? Που στο μεταξύ θα έχει γίνει και 35 κιλά? Άσε με, θα σκάσω.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Χωρίς να θέλω να σε ανησυχήσω, έτσι ξεκίνησε της μικρής μας στο χωριό κ επεκτάθηκε πολύ γρήγορα... Στα κουτάβια που το κολλάνε από τη μαμά τους, ξεκινάει από το πρόσωπο κ τα πόδια. Βουρ για τον γιατρό!!! Πάντως πολύ κούκλα!:p

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Mareco μου, ψοφάω να την πάρω, αλλά πού θα τη μεγαλώσω? Σε ένα σπίτι 45 τ.μ. με δυο παράθυρα το ένα στο φωταγωγό, χωρίς μπαλκόνι? Που θα αναγκαστεί να μείνει μόνη της για κάποιες ώρες όταν βρω δουλειά και θα λυσσάξει η καημένη? Που στο μεταξύ θα έχει γίνει και 35 κιλά? Άσε με, θα σκάσω.
Την πατησες! Κατσε να σου απαντησει για τα 4 τωρα σε ποσα τμ ειναι ... :p

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εσύ αγαπητή παρομοίως, αλλά εγώ έχω 4 τέτοια μέσα στο σπίτι και πάλι ψήνομαι τρελλά.
Εσύ; ;):)
Ξέρω ότι το "αγαπητή" δεν το απευθύνεις σε μένα...:cool:

Αλλά, άσε, γιατί κι εγώ κόντεψα να "ψηθώ τρελλά", χτες το βράδυ, έξω από τον Βασιλόπουλο στα Γλυκά νερά... και η γυναίκα μου και η κόρη μας...;)
Αλλά σκέφτηκα ότι θα γινόμασταν σενάριο για ξεκαρδιστική επιθεώρηση...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.178
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
αποκλείεται να πάει πάνω απο 20-23 kg....
και αν πάρει κατιτίς απο βέλγικο, θα θέλει να είναι πάνω στο κεφάλι σου συνέχεια...οπότε τα τετραγωνικά λίγο την νοιάζουν.....

κούκλα!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.913
20.312
Ξέρω ότι το "αγαπητή" δεν το απευθύνεις σε μένα...:cool:

Ναι...το συμπλήρωσα :p

Αλλά, άσε, γιατί κι εγώ κόντεψα να "ψηθώ τρελλά", χτες το βράδυ, έξω από τον Βασιλόπουλο στα Γλυκά νερά... και η γυναίκα μου και η κόρη μας...;)
Αλλά σκέφτηκα ότι θα γινόμασταν σενάριο για ξεκαρδιστική επιθεώρηση...
Κι εσύ; Τι γίνεται ρε γαμώτο; Ανάδρομος Ερμής; :( Κι εγώ είχα ένα παρολίγο ψήσιμο ψες το βράδυ :( Αλλά σκέφτηκα, ότι το μόνο που μένει, θα είναι να κοιμάμαι εγώ στο crate και όλα τα άλλα απέξω :D

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.311
Μέλη
20.073
Νεότερο μέλος
Japetus