Κίρα, μαύρη καλλονή... βρέθηκε και χαρίζεται!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Δε λέω καλή τύχη....Είναι δεδομένη....
Τουλάχιστον με αυτά που είδα εγώ από τις φωτογραφίες.... ;-)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.916
20.316
Πάρε μια πρόχειρη γεύση, για να μπαίνεις στο κλίμα σιγά-σιγά ;)

Υπάρχουν ωραιότερες εικόνες; Εγώ πια απορώ, πως ζει ο κόσμος χωρίς σκυλιά...:rolleyes::)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Χωρίς να θέλω να χαλάσω το επικείμενο προξενιό....
μήπως να έριχνες μια ματιά και στις μικρές της Μαρίας? :D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.134
4.835
Οι αδελφες Τατα σε γυμναστικες φιγουρες :D
Παρε ενα διπλο κρεβατι στα κοριτσια καλε χαχαχα

Οπα Ολγακι δε θα μας χαλασεις εσυ ολη την προπαγανδα.. :paja1::paja1::D
εδω ειναι η αγγελια της Κιρα... οι αδελφες Τατα γιατι δεν εχουν αγγελια ε?

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.916
20.316
Δεν θέλουν ρε συ. Ετσι τους αρέσει. Να στριμώχνονται για να φτάνουν τα δόντια της μιας, το πετσί της άλλης :D

Θεία Σίσσυ, το μπλε πράγμα, αποτελεί παρελθόν :D

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
:):) Για να είμαι ειλικρινής, Λάρα, περίμενα να μεγαλώσουν λίγο τα δικά σου, μην κοιτάς τώρα που ήταν η ώρα της Αφροδίτης στο ζώδιό μου και μου έδωσε μια στο κεφάλι!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
:):) Για να είμαι ειλικρινής, Λάρα, περίμενα να μεγαλώσουν λίγο τα δικά σου, μην κοιτάς τώρα που ήταν η ώρα της Αφροδίτης στο ζώδιό μου και μου έδωσε μια στο κεφάλι!
αααααααα καλέ πως είναι έτσι αυτή η Κίρα???? Εγώ προσωπικά έτσι μαύρη που τη βλέπω σκιάζομαι!
Μη μιλήσω για τις αδελφές Τατά...σαν αγελαδίτσες σε μικρογραφία.

Τα δικά μου να περιμένεις, θα είναι τα καλύτερα, μην κοιτάς που μοιάζουν με ποντίκια ακόμα!!!!!

:D

Πλάκα κάνω φυσικά :) Όποιο σκυλάκι και να βρει σπίτι εγώ χαίρομαι πολύ. Πόσο μάλλον που θα παρακολουθούμε την πορεία του μέσα από το φόρουμ! Να κάνεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου :)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
επανερχομαι...
σας αφησα λιγο και ξεσαλωσατε!!

Λοιπον...κ κυρια Κιρα, προς το παρον ειναι μια φρονιμη υπναρου κουταβα...
χτες με το που την τσακωσα, δεν ειχα μα μου... ουτε καν την κοιταξα.. της εστρωσα και την εβαλα μεσα στο crate , αφου εφαγε...
σκεπασα το crate και μετα εφυγα..
εβαλα την γειτονισα να κρυφακουει ..αλλα μου ειπε δεν ακουσε και πολλα... αρα ;)

Σημερα, με το που ηρθα την εβγαλα εξω και την εστειλα βολτα με τα πιτσιρικια της γειτονιας μου να την ξεπιασουν λιγο
και να καθαρισω την κλουβα της.. γιατι τα εκανε μεσα... ομως δεν φταιει αυτη... αργησα να ερθω στο μαγαζι.. εμεινε πολλες ωρες μεσα και για πρωτη φορα.. παλι καλα να λεω που δεν τα φαγε κι ολας!

Αφου της καθαρισα την κλουβα, την εστρωσα και της εβαλα μεσα παιχνιδια κτλ.. την αφησα με την πορτα ανοιχτη.. επεστρεψε και η μικρη απο την βολτα και κοιταζε την κλουβα με μισο ματι...
της πεταγα λιχουδιες μεσα και της ελεγα οταν εμπαινε "μεσα"¨και μπραβο!!!!

εν τελει... μπαινοβγαινε με δικη της θεληση, ολη μερα.. κοιμοταν, ξυπναγε.. κτλ..
σε καποια φαση μπηκε και της εκλιεσα την πορτα.. δεν ειπε κιχ! κοιμηθηκε σαν καλο κοριτσι :D

Με το που ξυπνησε την πηγα βολτα και εκανε ολες τις αναγκες της στον δρομο.. ε μετα τρεξαμε αλλο λιγο γυρω τα τετραγωνα.. και ξαναηρθαμε εδω.. παιξαμε λιγο, και παλι κοιμαται μεσα στην κλουβα της, με την πορτα ανοιχτη τωρα...

Γενικα, ειναι σπιρτοζα, τα πιανει.. σε κοιταει μες τα ματια και θελει να σε ακουσει.. αφου ξερει το "κατσε " καλε το κοριτσι!!
Α! επισης στο λουρι με λιγες διορθωσεις (ελαφριες εννοειται) δεν δυσκολευτηκε καθολου να περατησει διπλα μου.. και ειναι πολυ χαρουμενη!
αυτο το ξενοιαστο των κουταβιων με ξετρελαινει!!

δεν ξερω τι λετε, εγω βλεπω πολυ απο βελγιδα στην κουταβα... και παρτην πριν αποφασισω να την κρατησω! :D
εισαι τυχερη, γιατι ο αντρας μου ειπε ενα ξερο ΟΧΙ και με κοιταξε με το βλεμμα εκεινο.. που δεν παιρνει απο ναζια.. .. :(

Το crate εννοειται στο δανειζω οσο θες! θα σε βοηθησει στην τουαλετα της τουαλχιστον!
αλλα γενικα ειμαι υπερ του crate .. τουλαχιστον για αρχη..

και τωρα σας αφηνω για λιγο.. γιατι μολις ξυπνησε και την παω να κανει τα πιπι της.. η κουκλαρα μας!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.797
8.004
Ρε παιδιά εδώ παίζεται ολόκληρο έργο, με προξενιά με πανέμορφα μαυρόσκυλα, με την Kasi σε νέες περιπέτειες και εγώ δεν πήρα χαμπάρι τίποτα;;;
Σαν να έχω απορροφηθεί υπερβολικά με τα δικά μου και θα πρέπει να αλλάξω λίγο τον αέρα μου...Ράνια παιδί μου το σκέφτεσαι;; αυτό είναι κουκλί σκέτο και με τα πρώτα της βήματα δίπλα στην kasi θα έχεις και υποστήριξη καλύτερη και από εκτροφέα ;)
Αντε με το καλό και πείτε μας και την συνέχεια τρελένομαι για Happy End!!!

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Άσε με!!!
Την έδειχνα πριν λίγο στον άντρα μου, του στυλ "κοίτα τι βρήκα"! Και με κοιτάει με μισό μάτι και λέει "αφού ξέρεις τι σκυλιά μου αρέσουν" (του στυλ τι μικρόσωμα και μλκ... αυτά είναι σκυλιά). Και κύρηγμα του στυλ "τι λυκόσκυλο τι μικρό, σκύλος το ένα σκύλος και το άλλο", και καλά οι ανάγκες ίδιες είναι (εδώ δίκιο έχει...).
Και φυσικά το κήρυγμα του στυλ "εγώ είχα σκυλιά, ό,τι κι αν πάρεις θα είναι δική σου ευθύνη, η συμμετοχή μου θα υπάρχει αλλά θα είναι μικρή". Και λέω από μέσα μου, καλά, ας υπάρχει κι ας είναι μικρή!!
Αχ, ες αύριον τα σπουδαία!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
εγω οχι δεν το νομιζω.... δεν το πιστευω καθολου..
απο που να χαθηκε?
απο διαμερισμα?
γιατι κολαρο δεν φορουσε... με ενα παλιο λουρι ηταν δεμενη..
εχουμε δει πολλα τετοια χασιματα..

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ranja μακάρι να τη πάρεις,είναι τόσο όμορφη και γλυκειά!!!!!!!!!!
Καλού κακού δεν κοιτάτε μην είναι τσιπαρισμένη και όντως την έχει χάσει κάποιος?

Status
Κλειδωμένο θέμα