Καθαρόαιμα σκυλιά

Status
Κλειδωμένο θέμα

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Αλλοι μαζευουν ποστς με τον ιδρωτα να σταζει πανω στο πληκτρολογιο,και αλλοι ξαπλωνουν αναπαυτικα και ολο και ανεβαινει το post count τους...Που ειναι το κρατος τελος παντων(Νικο Τσιαμτσικα)...

• Like
Reactions: mareco

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Θα κλάψω.

Ghelly, να το πάρουμε συνιδιοκτησία γιατί δεν μου χωράει άλλο στο σπίτι;;; Μισά-μισά.

Tragic.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Συγγνωμη ρε παιδια!Με κοροιδευετε τοση ωρα; Ξερετε ποσο εχω πασχισει γι αυτη τη φυλη; Μολορασελ! Ουτε στην Αργεντινη δεν θα το βρειτε! Θελω σοβαρες προτασεις!

• Like
Reactions: ChineseCrested

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Θα κλάψω.

Ghelly, να το πάρουμε συνιδιοκτησία γιατί δεν μου χωράει άλλο στο σπίτι;;; Μισά-μισά.

Tragic.
Από κλαμα... αλλο τίποτα! Θα ειναι μονο δικό ΜΟΥ

Συγγνωμη ρε παιδια!Με κοροιδευετε τοση ωρα; Ξερετε ποσο εχω πασχισει γι αυτη τη φυλη; Μολορασελ! Ουτε στην Αργεντινη δεν θα το βρειτε! Θελω σοβαρες προτασεις!
ο ανταγωνισμός αποσύρθηκε.... κατακυρώθηκε!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Εντάξει...το ακατάσχετο off topic, έχει γίνει επιδημία στο φόρουμ και δυστυχώς δεν κάνει κανείς κάτι γι'αυτό. Από κάποιους ανθρώπους, που υποτίθεται ότι το νοιάζονται, ειλικρινά περίμενα να φροντίζουν όσο περνάει από το χέρι τους, γι'αυτή την ρημάδα την ποιότητα, που έχει πιάσει πάτο, εδώ και πολύ καιρό. Αλλά, από ένα σημείο και μετά, η ζυγαριά του δίκιου χάνεται εντελώς, όταν η κοροιδία προς τον άλλον [ότι κι αν είναι αυτός] είναι τόσο κατάφορη. Τι να πω...συνεχίστε...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Μακάρι να περνούσε απ'το χέρι μου ghelly, γιατί ασφαλώς έχεις δίκιο.
Αναφορά το έκανες εσύ, αυτό του το post;

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Αποζαρ 40 είσαι;στο προφιλ σου λες 48.Κρύβεις χρόνια; Ή προσθέτεις; Απλή περιέργεια

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μακάρι να περνούσε απ'το χέρι μου ghelly, γιατί ασφαλώς έχεις δίκιο.
Αναφορά το έκανες εσύ, αυτό του το post;
Ναι εγώ το εκανα. Δεν ειναι θεμα το ποστ εκεινο.
Είναι από το πρώτο του ποστ λάθος αυτο το θρεντ.... απαράδεκτο για την ποιοτητα του φορουμ που εχει διαμορφωθεί με κόπο μελων και παρακαταθηκη γνώσεων.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Οχι ghelly μου. Δεν είναι από το πρώτο του ποστ μόνο. Είναι και μέχρι το #158 που το έχουμε όλοι μας φτάσει. Ευθυνόμαστε όλοι μας για την κατάντια του φόρουμ.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Οχι ghelly μου. Δεν είναι από το πρώτο του ποστ μόνο. Είναι και μέχρι το #158 που το έχουμε όλοι μας φτάσει. Ευθυνόμαστε όλοι μας για την κατάντια του φόρουμ.
Αλλο εννοώ...
η κατρακύλα ξεκινησε (και δεν περιοριστηκε), από το πρώτο ποστ, που επιχειρησε το μέλος να ζητησει τιμοκατάλογο. Αυτό από μόνο του ήταν βαριά προσβλητικό για την κυνοφιλια. Το ότι εφτασε ως εφτασε, ειναι κανιβαλισμός.

• Like
Reactions: kanarini

Status
Κλειδωμένο θέμα