Και το όνομα αυτής: Νεφέλη....

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά!! Εντάξει ωραίο το μακρύ μαλλάκι, εντυπωσιακό, το λατρεύουμε, αλλά για το πόκεμον εκστρατείας δεν είναι τα κορδελάκια και οι χαίτες... "βέλαζε" το σκυλί μετά από κάθε εξόρμηση στη φύση, από αγκάθια, κλαριά, κολιτσίδες και εκείνα τα τρισκατάρατα μπαλάκια που μοιάζουν με αχινους... την τελευταία φορά που την κυκλοφόρησα στας εξοχάς με μαλλί, μου έκανε μία ωραιότατη διάρροια (γιατί την προηγούμενη είχε τσακίσει κάτι κουκουνάρια) και αφού βρήκα νερό να την ξεπλύνω κόλλησε ένα κλαδί ολόκληρο γεμάτo με αγκάθια που δεν έβρισκες άκρη να το πιάσειs στην κοιλιά ανάμεσα στα πόδια... τρελό πόνο το σκυλί, βάλαμε κλειδιά σαν μοχλό για να το βγάλουμε, φανταστείτε!! Ασε που πλέον στις φωτό φαίνεται μία κίνηση ρε παιδί μου, ξεχωριζεις πόδια, ουρά, κεφάλι... δεν είναι όλα ένα μαλλιοκούβαρο :p (περιμένω φωτό από την φωτογράφο μας κ. Νατάσσα με ψαρωτικό παρκουρίστικο νέο κόλπο για να καταλάβετε!!!) :D

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλορίζικο το νέο λουκ και καλοφόρετο!
Η αλήθεια ειναι πως το μαλλι μαζεύει ολα τα προιοντα της φυσης στο "πιατο" μας και ειδικά τα τριβόλια (κι ο θεός βοηθός) 470_10151649645508028_1123255934_n.jpg

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Ευχαριστούμε πολύ!! Μέχρι στιγμής όλα πάνε κάλα, μειωμένος χρόνος γκρουμαρίσματος και μπάνιου (και λιγότερο σαμπουάν γιατί με τα δικά μας είχε βλαστημήσει η τσέπη μου!), αντίο στέγνωμα, ελεύθερο τρίψιμο σε κουβέρτες χαλιά κλπ χωρίς να μου γυρνάει το μάτι, κοτσίδι και τελειώσαμε! Ασε που κατουρηθήκαμε στο γέλιο γιατί όπως λέω δεν ξέρω εάν φταίει το κούρεμα αλλά στο agility έτρεχε μόνο του το σκυλί (φταίει που κουρέψαμε τις μασχάλες!!! :p ) Αυτά, αυτά τα τρισκατάρα λέω κι εγώ ... που δεν φτάνει που κολλάνε κάνουν κάτι κόμππους γύρω τους άστα να πάνε!! Ούτε που θυμάμαι πόσα έχω βγάλει από πάνω της!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
η φώτο με τα τριβολια, ειναι από το 1 πόδι της Σελιν. Μόνο το ενα ποδι.... μουρμούραγα και εβγαζα...
Εμένα ο μόνος τρόπος να μη μου γυρνάει το μάτι οταν τρίβεται ειναι να της κουρεψω το κεφάλι. Δεν μπορεί να κάνουμε κοτσιδι και να τρέχει να τρίβει το κεφαλι σε μαξιλάρια. Οι μασχάλες -τώρα που το λες- με απασχολουν και μενα.... Με τόσο μαλλι σαν αξύριστη βουλγάρα ειναι.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Εμείς ούτως ή άλλως από αρχή κοντοκουρεύαμε κοιλιά και μαχάλες... είναι μαλλί που δεν φαίνεται ούτως η άλλως και με το στηθόλουρο γίνεται χειρότερα! Αλλά είπα τον τελευταίο καιρό να φανώ τολμηρή και να της αφήσω.... αμ δε never again! Μετά το αγκαθωτο κλαδί ποτέ ποτέ ξανα!! Ακόμα κι αν ξαναμακρύνω ποτέ το μαλλί! Αν και βλέπω να μακραίνει πολύ αργότερα, αν, γιατί επιτέλους φοράμε τα μπιχλιμπιδια που έχουμε για το λαιμό και το χειμώνα επιτέλους θα βάλλουμε χωρίς φόβο και πάθος τα ένα εκατομμύριο ρουχαλάκια που έχουμε, διότι καλό το εργασιακό αλλά μην ξεχνιώμαστε ότι είμαστε και κοριτσάκια!! :p

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Κουκλα ειναι κι ετσι! Μου αρεσε το σχεδιο της ουρας! ;-) Περιμενουμε και τις επαγγελματικες! ;)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Αααααααχ αυτή η ουρά.... είχαμε μία μικρή διαφωνία για το εάν πρέπει να μείνει φτερό ή να ξυριστεί... κοντοκουρεμένη κρατάει μία ισορροπία στο σώμα του Yorkie ειδικά όταν είναι όπως της Νεφέλης (ήταν και είναι το μορφολογικό μας ατού αυτή η ουρά!! Είχε να λέει ο Frank Kane και όχι μόνο!). Τελικά κατάφερα να την "κρατησω" αυτή τη φορά.... μ' αρεσει βασικά!! Και στις φωτό φαίνεται ωραία όταν ανεμίζει...!!! :)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Κούκλα η μικρή σου,εε ο αθλητισμός θέλει και θυσίες:cool:
Και εμένα μου αρέσει πολύ η ούρα της!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Λοιπόν χτες η μικρή είχε το πρώτο της καθαρό γεύμα barf!! Καρότο, αγγούρι, συκώτι κοτόπουλου (ελάχιστο), έναν λαιμό κοτόπουλου και ένα παιδάκι αρνίσιο (πολύ μικρό σχεδόν όσο ο λαιμός σε μηκος). Η μικρή ενθουσιάστηκε, αρχικά αν και στο μπολ της δεν τα πλησίαζε σε υποταγή, σου λέει αυτά δεν είναι όλα δικά μου κάποιο λάθος εχει γίνει... όταν "ανοιξε" και ξεκίνησε δυσκολεύτηκε λίγο μόνο με το λαιμό γιατί το έπιανε λάθος. Όταν κατάλαβε πως πρέπει να το φάει έγινε πανηγύρι!! Μάεχι στιγμής είναι όλα καλά, άνετη η μικρή, κανέναν εμετό ή κάτι τέτοιο. Περιμένω και κακα για να σας πω. Εάν όλα είναι καλά, τελειώνουμε την κροκέτα και από Σεπτέμβρη ξεκινάμε κανονικά.

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Κούκλα!!!! Με γειά της το καινούργιο λουκ. Να σου πω την αλήθεια μου αρέσουν πολύ περισσότερο έτσι τα γιορκι. Μπορεί το μακρύ μαλλί να είναι το " σωστό" αλλά είναι λίγο υπερβολικό, έτσι είναι πιο όμορφα κατά την γνώμη μου, φαίνεται και το κορμακι τους.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Το συγκεκριμένο λουκ μου αρέσει κι εμένα... δεν θυμίζει ξουρισμένο ποντίκι έτοιμο για τα ΛΟΚ έχει αρκετό μαλλάκι για να θυμίζει Yorkie. Εντάξει μου αρέσει το μαλλάκι το μακρύ (δε μιλάμε για εκθεσιακό μανδύα εκεί πάμε αλλού) αλλά ένα αξιοπρεπές μαλλάκι όπως είχε πριν η Νεφελίτσα. Αλλά όταν αρχίζει το μαλλί να γίνεται πρόβλημα για το σκυλί και να υποφέρει, ε εκεί μόνο η ματαιοδοξία κάποιου θα το άφηνε... εάν αποσυρθεί από όλα όσα κάνει θα επιστρέψει και πάλι ως ένα σημείο. Το καλό είναι ότι πήγαμε θαλασσα και δεν ανησυχούσα πια για το ότι κυλιέται κάτω, τρίβεται σε ψάθες και πετσέτες, γεμίζει φύκια - ξυλαράκια κλπ... Το ευχαριστήθηκε, ένα ξέπλημα, ένα κοτσιδι και "έξω από την πόρτα"!!
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Η φοβερή και τρομερή Νεφέλη!!! όπως και να έχει τα μαλλιά κομμένα θα είναι πάντα σούπερ!!! :)

Πολύ καλά έκανες Χρυσούλα! :)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Χμμμμ.... για να δούμε! Σίγουρα έχει πολύ συχνά εκπαίδευση εντός - εκτός σχολής (και επί τα αυτά), έχει μείνει πολύ πίσω στο κομμάτι της διαγωνιστικής υπακοής αλλά δεν έχει φύγει από το μυαλό μας, απλά είμαστε σε φάση συντήρισης αυτών που ξέρει, πολλά πολλά τρίκς (το τελευταίο έχει να κάνει με ... δέντρα και κάθε φορά που εκτελούσε κατέβαζε και λίγο φλυό μαζί της), φρίσμπυ όσο μπορείς να κάνεις με τα κυβικά της, πολύ agility, και το βασικότερο βόλτες και εξορμήσεις σε όλα τα terrain, ανώμαλα, χωμάτινα, πυκνοχορταριασμένα, υγρά και μη!! Και τώρα το καλοκαίρι και ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΛΑΑΑΑΑΑΣΣΣΑΑΑΑΑΑΑ!!! Μόνο και μόνο το αλάτι και η έκθεση στον ήλιο είναι απαγορευτική για μακρύ μαλλί... :( Λες να ξεχνάω κάτι??? Καλά για το μπαλάκι και την μανία μας να το πιάσουμε ακόμα και κάτω από πέτρες δεν το αναλύω καν!!!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Εάν σε ακούσω να γελάς με το "FUSS" όμως θα παρεξηγηθώ.... axxaxxaxxaxxaa :p Πλάκα πλάκα με ξεσήκωσες και έκανα λίγο στην παραλία σήμερα και στο γρήγορο περπάτημα πέτυχε το σκατό τον τέλειο βηματισμό!!! Προς το παρόν τράβηξα βιντεάκι με το μικρό να σκαρφαλώνει σε δέντρο, σου κάνει???

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ααααα! Είπαμε ότι τα γιόρκυ είναι φυλή που κυνηγά ποντίκια, αλλά εσείς το εξελίξατε! Γατί θα το κάνεις, καλέ, και μαθαίνει να σκαρφαλώνει δέντρα;

Με γεια το νέο look!