χθες παιδιά τρελάθηκα.πριν κάποιο καιρό ένα από τα κυνηγόσκυλα του πεθερού μου ο ΠΙΤ (ένα σκυλί φανταστικό πανέμορφο και με τρόπους!)είχε αρχίσει να πέφτει κάπως και ο πεθερός μου ανησύχησε και τον πήγε στον γιατρό.διαγνώσθηκε με καρκίνο.πώς και τι εξετάσεις έκανε δεν μπορώ να σας πω αλλά ξεκίνησε χημειοθεραπείες και αφου το καημένο το σκυλάκι υπέστει όλη αυτη τη διαδικασια και ο πεθερόσ μου ξοδεψε ένα σωρο λεφτά ΄και ο πιτ αντί να καλυτερεύει έπεφτε όλο και πιο πολύ μετά από τις τελευταίες εξετάσεις τελικά έχει καλαζάρ και όχι καρκίνο!ο πιτ παιδιά είναι πάρα πολύ άσχημα.είναι στα τελευταία του χθες που τον είδα τον φώναζα και ξαφνικά τον βλέπω μέσ στις αγγουριές να με κοιτάζει και να μη μπορεί να φωνάξει...ρώτησα τον πεθερό μου και μου λέει το και το.έπαθα σοκ.και τώρα του λέω;;τίποτα μου λέει δεν μπορύμε να κάνουμε κάτι τώρα είναι αργά.γιαυτό και τον έχω βγάλει από τον περιφραγμένο χώρο για να είναι συνέχεια δίπλα μου και να ''φύγει'' ελεύθερος ο καημένος....δεν μπορώ παιδιά πολύ έχω στεναχωρηθεί να τον ΄βλέπατε πως ήταν και πως είναι τώρα...ρε παιδιά σίγουρα δεν γίνεται τίποτα;;μήπως να τον πείσω να ΄ρωτήσει και άλλο γιατρό;;