BYB=backyard breeder (https://www.google.gr/search?q=back...efox-b-ab&gfe_rd=cr&ei=hGNdWOCLM6ze8geCjofYCg)εχω μια απορια τι ειναι ΒΥΒ???
Για σιγουριά πάρε την άποψη του κτηνιάτρου σου για να μην κάνεις <<ζημιά>> στο στομαχάκι της. Επείσης τα αυγά κάνουν ΜΟΝΟ μαγειρεμένα. Ωμά δεν κάνει να τα τρώνε τα σκυλιά.Παιδιά σκέφτομαι να προσθέσω 2-3 ωμά αυγά την βδομάδα στην διατροφή της μικρής.
Το έχω ψάξει πολύ και οι περισσότεροι λένε ότι καλό θα κάνει αλλά υπάρχουν και κάποιοι που είναι κατά.
Το έχει κάνει ή το κάνει ακόμα κάποιος αυτό να μου πει εντυπώσεις? . Και γενικά οποίος γνωρίζει κάτι θα το εκτιμούσα πολύ.
πω πω.... μου θυμίζουν τα δικά μου..... μαζί στο βουνό μαζι και στο παιχνίδι... υπεροχές φατσούλες..Πρωινή βόλτα με παχνη :
View attachment 60783
Και ένα tug of war έτσι για να ζεσταθουμε
View attachment 60784
Πριν αρχίσω ωμοφαγία στον Άιζακ του έδινα αυγά και πρόβειο γιαούρτι. Τώρα εντάξει, το εξελίξαμε σε επιστήμη το φαγητό (δίνω 3-4 τη βδομάδα στον καθένα)Παιδιά σκέφτομαι να προσθέσω 2-3 ωμά αυγά την βδομάδα στην διατροφή της μικρής.
Το έχω ψάξει πολύ και οι περισσότεροι λένε ότι καλό θα κάνει αλλά υπάρχουν και κάποιοι που είναι κατά.
Το έχει κάνει ή το κάνει ακόμα κάποιος αυτό να μου πει εντυπώσεις? . Και γενικά οποίος γνωρίζει κάτι θα το εκτιμούσα πολύ.
Έτσι μου έχει πει η κτηνίατρός μου. Δεν ξέρω. Μπορεί ναυσχίει μόνο για το σκυλί μου...Αυτο μου ειπε αυτο σας λεω.Δύο με τρία αυγά την εβδομάδα, μια χαρά θα της έρθουν. Αν όμως θέλεις ακόμα πιο τακτικά, δίνε τις υπόλοιπες φορές μόνο τον κρόκο, γιατί το ασπράδι έχει μέσα αβιδίνη, και δεν είναι για πολύ ποσότητα.
Elenclever5 γιατί όχι ωμά αυγά; Το δεν κάνει, που στηρίζεται;
Ποιος το λεει αυτο?Για σιγουριά πάρε την άποψη του κτηνιάτρου σου για να μην κάνεις <<ζημιά>> στο στομαχάκι της. Επείσης τα αυγά κάνουν ΜΟΝΟ μαγειρεμένα. Ωμά δεν κάνει να τα τρώνε τα σκυλιά.
Συνονόματε, εσύ έχεις δώσει στον ομορφαντρα σου ή δίνεις ακόμα? Και αν ναι έχεις παρατηρήσει τίποτα περίεργο? Ειδικά με την τουαλέτα?Ποιος το λεει αυτο?
Ναι εδινα,τωρα που εχει μεγαλωσει δεν δινω να σου πω την αληθεια.Συνονόματε, εσύ έχεις δώσει στον ομορφαντρα σου ή δίνεις ακόμα? Και αν ναι έχεις παρατηρήσει τίποτα περίεργο? Ειδικά με την τουαλέτα?
ναι. Διαταραχές στο πεπτικό σύστημα (σε μερικά σκυλιά).Στο αιτιολογησε?