Τι τυχεροί είσαστε, βρε παιδιά!Δάφνη, δε φαντάζεσαι πόσο την προσέχει και την αγαπάει... Δε το φανταζόμουν καθόλου!
Δημητρη και τη Μοκα τη πιανει αμοκ με τις γατες, ακομα και με τα μικρα γατακια που τρεχουν στο δρομο, με κανενα ομως απο αυτα που εχω φερει στο σπιτι(δεν εχω δοκιμασει με ενηλικες γατες, παρα μονο με γατακια) δεν εχει κανενα προβλημα. Μπορεις να δεις φωτος στο θεμα μαςΑπίστευτη φωτό! Μου φαίνεται αδιανόητο να κάθεται ο γερμανός με το γατάκι έτσι! Ο δικός μας άμα δει γάτα, τον πιάνει αμόκ όσο και αν έχω προσπαθήσει να το ξεπεράσει...![]()
Θα το κοιτάξω, νομίζω κάτι είχε πάρει το μάτι μου αλλού όμως, στο φατσοβιβλίο νομίζω...Μπορεις να δεις φωτος στο θεμα μας![]()
ωωωω τι βλέπω??? σημερινη?!!!!Και μια σημερινή καλλιτεχνική μας!
![]()
Χωρις πλάκα, μετα την ανακαίνιση, το χρώμα της φλοκάτης αν τη βάλεις αφίσα τη φωτογραφία, θα δινει ιδανική ποσότητα χρώματος στο χώρο, χωρις να κάνει τρελή αντίθεση!Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σας... Η Sheeva είναι πραγματικά ένα πολύ εκφραστικό σκυλί, και έχει έναν χαρακτήρα διαμάντι. Ghelly μου, χθεσινή! Και σκέφτομαι να την βάλω αφίσα στο δωμάτιό μου.