Καλη τροφη Golden Retriever

zaher

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2014
225
96
Για άλλη μια φορά και σε άλλο ένα θέμα με αφορμή την "ανάκριση" του υποψηφίου γονέα για την καταγωγή του κουταβιου του βγαινουμαι off topic...
Μπορούμε αν θέλουμε να ενημερώσουμε κάποιον να ποσταρουμε ένα λink που θα τον παραπεμπει σε αντίστοιχο θεμα-συζητηση...
Έχει τύχη άπειρες φορές να "περναω" σελίδες και σελίδες σε κάποια ποστ που περιείχαν άσχετες με το θέμα συζητήσεις... Είναι πολύ κουραστικο...
Σας μιλάω πολύ φιλικα και απορω αν υπάρχει admin γιατί δεν παρεμβαινει συμβουλευτικά σε κάποιες έστω offtopic συζητήσεις.

• Like
Reactions: LaCat

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
άσχετα του τι δίνει ο εκτροφέας/εγώ/ο γείτονας κτλ κάνε την αναζήτησή σου στο φόρουμ ή/και στο ίντερνετ για να έχεις και ΕΣΥ άποψη, να δεις τα +/- από όλα (μπάρφ/ξηρά/μαγειρευτό κτλ)

• Like
Reactions: LaCat and Aslan

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
@ntoulis ενδέχεται να μην υπάρχει χρόνος να κάνει όλη αυτή την αναζήτηση, ειδικά αν είναι κοντά στην ημερομηνία απόκτησης.

εγώ προτείνω πάντα να μιλήσει με τον εκτροφέα και να λάβει από εκεί εναλλακτικές ξηρές.

το μόνο που μπορώ να πω είναι προσοχή στα ποσοστά πρωτείνης μπορει να του δημιοθργήσει πρόβλημα με δυσανεξίες και ας διαλέξει ένα κωδικό με γλουκοζαμίνη και χονδροϊτίνη, με κατά προτίμηση, όσο λιγότερα σιτηρά και καλαμπόκια είναι δυνατόν.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ναι απο την Αλεξια Καμμενου αποφασισα να το παρω!
Μεταξύ μας... αν έπαιρνα Golden Retriever... κι εγώ από την Αλεξία Καμμένου θα το έπαιρνα... παρότι δεν την έχω δει στο "Παρά Τρίχα"...

Πες της τις ανάγκες σου, χωρίς "φόβο και πάθος" (και ντροπή)... για φθηνότερες τροφές... θα σε κατευθύνει...:)

• Like
Reactions: bdc

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μήπως είναι ο υπουργός? γιατι η αδερφή έχει επωνυμία
ε?

αχ αναπάντητα ερωτήματα στη βροχή....

Στατιστικά Forum