Καλως σας βρηκα!!

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
κούκλος και τελικά σου πάει :p και ας μην έχεις τα καταλληλα κιλά :cool:

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Αγγελε για τους καλους στους αγκωνες,δινεις κατι??εννοω για να μην τριβεται και πεφτει το τριχωμα εκει....
οχι τπτ αλλο εχει και η δικια μου κενο τριχων λογο καλων στους αγκωνες...και η κτηνιατρος ειπε να ακουμπαει σε μαλακες επιφανειες,ωστε να μην εντυνεται η φθωρα του τριχωματος.

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Αγγελε για τους καλους στους αγκωνες,δινεις κατι??εννοω για να μην τριβεται και πεφτει το τριχωμα εκει....
οχι τπτ αλλο εχει και η δικια μου κενο τριχων λογο καλων στους αγκωνες...και η κτηνιατρος ειπε να ακουμπαει σε μαλακες επιφανειες,ωστε να μην εντυνεται η φθωρα του τριχωματος.
Δεν με ενοχλουν καθολου Γιαννη οποτε...
Παντως οτι και να δωσεις,υπαρχουν αλοιφες διαφορες δεν θα κανεις δουλεια..
εχω ακουσει για μια αλοιφη που βαζουν στους καλους για τα αλογα η συγκεκριμενη λενε οτι κανει δουλεια,δεν το εχω ψαξει παραπανω ομως..

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Ουτε εμενα με ενοχλουν και προφανως ουτε και την ροτυ που τους εχει...απλα σαν εικονα...δεν ειναι ωραια...κι ελεγα μηπως ξερει κανεις κανα γιατροσοφι... :)

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
σε βαρια σκυλια παιδια οπως ειναι και τα ροτ λογικα δε μπορεις να αποφευγεις κατι τετοιο ο μονος τροπος να αποφευχθει κατι τετοιο ειναι να τα εχεις στα πουπουλα οπως μου ειχε πει ο κτηνιατρος μου και φυσικα κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο. η πανδωρα ο μορφεας εχουν κανει,η κιρκη ακομη 3 χρονια σχεδον μετα ακομη δεν εχει κανει αλλα της ερχεται οπου να ναι φαινεται δλδ :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Εκτός από βαριά σκυλιά, το παθαίνουν και θεόζαβα σκυλιά, σαν το δικό μου, που ΚΑΘΕ φορά που θέλει να ξαπλώσει, ακούγεται τρεις ορόφους κάτω, απ'το μπουμ που κάνει έτσι που σωριάζεται :mad:

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
χαχαχαχαχαχαχαχα και ζαβο και τρελο,χαρας το κουραγιο σου(και του αποκατω βεβαια)ομολογω οτι τον αυτον τον παραγοντα δεν τον ειχα σκεφτει... :p
παει καιρος απο τοτε που ειχα καποιο θεοτρελο και ζαβο επισης σκυλο................. ομολογω οτι ζηλευω κιολας,σε κρατανε σε εγρηγορση βρε αδερφε πως να το κανουμε:p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Πρόσεξε γιατί ξέρω που μένεις, και μπορεί να βρεις κανένα δεμένο στην πόρτα σου, με κόκκινο φιόγκο, να ξαναθυμηθείς την γλύκα !

Sorry Αγγελε. End of topic.