Εσενα θα σου δωσω τον αρσενικο ΚατεριναΑμάν βρε Αγγελε με τα καμάρια σου, μας έχεις πάρει τα μυαλά![]()
υγ σας ευχαριστω ολους.
Εσενα θα σου δωσω τον αρσενικο ΚατεριναΑμάν βρε Αγγελε με τα καμάρια σου, μας έχεις πάρει τα μυαλά![]()
Αγγελο με λενεγιαννη να τα χαιρεσαι! ποσα κιλα ειναι ο αρσενικος σου; υψος ξερεις;
επισης θελω να μας πεις αν δεν βαριεσαι για τις γραμμες του,αν υπαρχουν σκυλια εργασιας στο πεντιγκρι,αν εχεις κανει εσυ κατι με τα δικα σου;
και βασικα τι ακριβως σε εκανε να διαλεξεις εκτροφεα και γεννα!
Αυτό το έχουμε πει, μην τα ξαναλέμεΕσενα θα σου δωσω τον αρσενικο Κατερινα
υγ σας ευχαριστω ολους.
ο χαρακτηρας του ειναι πολυ καλος οχι επειδη ειναι δικος μου αλλα οντως ειναι πολυ καλος χαρακτηρας κ οσοι τον εχουν δει το ιδιο λενε, επιφυλακτικος στην αρχη με ξενους αλλα οταν ειμαι εγω μπροστα ολα ειναι οκ με αλλα σκυλια επισης τα παει πολυ καλα δεν εχει θεμα καμια φορα με κανεναν αρσενικο μπορει να ψιλομανουριασει λιγο στα πλαισια του φυσιολογικου.αγγελος σωστα
ωραιος ο αστον πολυ καλο δειγμα,με τον εκτροφεα σου εχω μιλησει,δεν μας λες για το χαρακτηρα του κατι πιο συγκεκριμενο,κανενα περιστατικο ας πουμε,κατι που σε ξαφνιασε ευχαριστα ή δυσαρεστα
Καιρος να αποκτησειςμε καλυψες! τα ροτ ειναιν μεγαλη μου καψουρα!
Δεν τρώει παιδιά???!! Ε, τότε είσαστε εκτός προτύπου για τα καλάκαι κατι αλλο πολυ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ τρελενετε γαι τα μικρα παιδια
οχι να τα φαει![]()
χα χα χα οχι Δαφνη δεν τρωνε..τι να κανω δεν εχω καλα ροτΔεν τρώει παιδιά???!! Ε, τότε είσαστε εκτός προτύπου για τα καλά
Πολύ όμορφα θηριάκια, απίστευτες φάτσες, και όντως πολύ γυαλιστερό τρίχωμα! Φτουφτου!
Μ'αρέσουν σε πολλές φωτογραφίες που χαμογελάνε *agapoylas*
για δωσε λιγο φωςΠεριστατικο?? μια φορα με γλιτωσε απο εναν βελγικο λυκοσκυλο που μας ορμηξε στην βολτα μας στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ομως με γλιτωσε..
Ελπιζω να σε καλυψα..
Πηγεναμε την καθιερωμενη βολτα μας περυσι ηταν της Παναγιας 15 αυγουστου (μεγαλη η χαρη της) κ καθως περνουσαμε εξω απο ενα βενζιναδικο μας ορμηξε ενα βελγικο λυκοσκυλο πρεπει να ηταν σιγουρα 40 με 45 κιλα.για δωσε λιγο φως
Σωραίος φίλε μου
Μακρια απο εμας αυταΩραια σκυλια και σωστα ροτβαιλερ! Βλεπω κατι αλλα κι εχουνε σωμα Ντομπερμαν(οχι εδω μεσα)
Sent from my iPad using Tapatalk HD