Καλως σας βρηκα!!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
γιαννη να τα χαιρεσαι! ποσα κιλα ειναι ο αρσενικος σου; υψος ξερεις;
επισης θελω να μας πεις αν δεν βαριεσαι για τις γραμμες του,αν υπαρχουν σκυλια εργασιας στο πεντιγκρι,αν εχεις κανει εσυ κατι με τα δικα σου;

και βασικα τι ακριβως σε εκανε να διαλεξεις εκτροφεα και γεννα!

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
γιαννη να τα χαιρεσαι! ποσα κιλα ειναι ο αρσενικος σου; υψος ξερεις;
επισης θελω να μας πεις αν δεν βαριεσαι για τις γραμμες του,αν υπαρχουν σκυλια εργασιας στο πεντιγκρι,αν εχεις κανει εσυ κατι με τα δικα σου;

και βασικα τι ακριβως σε εκανε να διαλεξεις εκτροφεα και γεννα!
Αγγελο με λενε:D
Ο αρσενικος ειναι 48 κιλα κ υψος 66cm.
Παππους κ απ τα 2 σκυλια ειναι ο astor junipera,στο πεντιγκρι τους υπαρχουν αρκετα σκυλια με ipo1 κ αν κοιταξουμε κ πιο πισω κ με ipo3 ορισμενα.
Οχι εγω δεν εχω κανει κατι απο εργασια τα εχω για πετ.
Εκτροφεα διαλεξα γιατι ειναι ενεργος στο χωρο του πολυ(εκθεσεις)κανει εξετασεις σε ολα τα σκυλια του δεν κανει πολλα ζευγαρωματα 1 με 2 το πολυ το χρονο κ γενικα με κερδισε κ σαν ανθρωπος.
Πως διαλεξα γεννα??
Μονο κ μονο που γεννουσε μια κορη του σκυλου που σου ανεφερα πιο πανω για εμενα ηταν αρκετο.;)

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
αγγελος σωστα;)

ωραιος ο αστον πολυ καλο δειγμα,με τον εκτροφεα σου εχω μιλησει,δεν μας λες για το χαρακτηρα του κατι πιο συγκεκριμενο,κανενα περιστατικο ας πουμε,κατι που σε ξαφνιασε ευχαριστα ή δυσαρεστα

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
αγγελος σωστα;)

ωραιος ο αστον πολυ καλο δειγμα,με τον εκτροφεα σου εχω μιλησει,δεν μας λες για το χαρακτηρα του κατι πιο συγκεκριμενο,κανενα περιστατικο ας πουμε,κατι που σε ξαφνιασε ευχαριστα ή δυσαρεστα
ο χαρακτηρας του ειναι πολυ καλος οχι επειδη ειναι δικος μου αλλα οντως ειναι πολυ καλος χαρακτηρας κ οσοι τον εχουν δει το ιδιο λενε, επιφυλακτικος στην αρχη με ξενους αλλα οταν ειμαι εγω μπροστα ολα ειναι οκ με αλλα σκυλια επισης τα παει πολυ καλα δεν εχει θεμα καμια φορα με κανεναν αρσενικο μπορει να ψιλομανουριασει λιγο στα πλαισια του φυσιολογικου.
Περιστατικο?? μια φορα με γλιτωσε απο εναν βελγικο λυκοσκυλο που μας ορμηξε στην βολτα μας στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ομως με γλιτωσε..
Ελπιζω να σε καλυψα..

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
και κατι αλλο πολυ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ τρελενετε γαι τα μικρα παιδια:D

οχι να τα φαει:p
Δεν τρώει παιδιά???!! Ε, τότε είσαστε εκτός προτύπου για τα καλά :p

Πολύ όμορφα θηριάκια, απίστευτες φάτσες, και όντως πολύ γυαλιστερό τρίχωμα! Φτουφτου! :D

Μ'αρέσουν σε πολλές φωτογραφίες που χαμογελάνε *agapoylas*

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Δεν τρώει παιδιά???!! Ε, τότε είσαστε εκτός προτύπου για τα καλά :p

Πολύ όμορφα θηριάκια, απίστευτες φάτσες, και όντως πολύ γυαλιστερό τρίχωμα! Φτουφτου! :D

Μ'αρέσουν σε πολλές φωτογραφίες που χαμογελάνε *agapoylas*
χα χα χα οχι Δαφνη δεν τρωνε..τι να κανω δεν εχω καλα ροτ:p

Σε ευχαριστω πολυ...

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
για δωσε λιγο φως
Πηγεναμε την καθιερωμενη βολτα μας περυσι ηταν της Παναγιας 15 αυγουστου (μεγαλη η χαρη της) κ καθως περνουσαμε εξω απο ενα βενζιναδικο μας ορμηξε ενα βελγικο λυκοσκυλο πρεπει να ηταν σιγουρα 40 με 45 κιλα.
Να πω εδω πως περνουσαμε καθε μερα απο εκει κ το σκυλι το ειχαν δεμενο μονιμα με ενα συρματοσχοινο κ μολις μας εβλεπε εκανε σαν τρελο,ακοινωνικοποιητο εντελως.
Περνουσαμε λοιπον κ το βλεπω στα 10 με 20 μετρα μπροστα μου αμολυτο τελειως να ερχετε γρηγορα προς τα πανω μας γρυλλιζοντας κ δειχνοντας τα δοντια,εγω παγωσα προς στιγμην αλλα οχι ο σκυλος μου μπηκε μπροστα μου τον αφησε πλησιασε αρκετα κ οταν εφτασε περιπου στο 1 μετρο απο μας του κανει ενα μαρς ο δικος μου κ τον βουταει κατω απ το αυτι στο μαγουλο περιπου αυτο ηταν πρωτη φορα βλεπω τετοιο σκυλο κ μεγαλοσωμο κιολας να βαζει την ουρα κατω απ τα σκελια κ να φευγει κλαψουριζοντας,να πω την αληθεια δεν περιμενα να υποχωρησει τοσο ευκολα το συγκεκριμενο σκυλι.
Δεν ξερω αν ερχονταν για εμενα η για το σκυλο μου το μονο που ξερω ειναι οτι ο δικος μου με γλιτωσε απ τα χειροτερα..
Κ το καλυτερο ειναι οτι οταν μας βλεπει τωρα να περναμε δεν κανει ουτε γαβ χα χα χα :p

Ο σκυλος δεν φταιει τπτ βεβαια οι ιδιοκτητες ειναι ηλιθιοι αν κ τους βρηκα την επομενη μερα γιατι εκεινη την μερα ηταν κλειστο το βενζιναδικο κ οπως καταλαβαινετε ο σκυλος τους στο ελεος του θεου κ τους μιλεισα γιατι τους γνωριζω μου ειπαν της γνωστες μαλ....ες που λενε οτι δεν ξερουν πως λυθηκε κ δεν το εχει ξανακανει κ δεν θα ξαναγινει κτλ κτλ.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ωραια σκυλια και σωστα ροτβαιλερ! Βλεπω κατι αλλα κι εχουνε σωμα Ντομπερμαν(οχι εδω μεσα)

Sent from my iPad using Tapatalk HD