Καλως σας βρηκα!!

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
οκ την είδα και εγώ ! κούκλος ο μούργος ακόμα και με την γλώσσα έξω !
Τα χέρια της Ιωαννας εκτός απο γυμνασμένα τα βλέπω να εχουν μακρύνει και λίγο ή κάνω λάθος ?:p

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
οκ την είδα και εγώ ! κούκλος ο μούργος ακόμα και με την γλώσσα έξω !
Τα χέρια της Ιωαννας εκτός απο γυμνασμένα τα βλέπω να εχουν μακρύνει και λίγο ή κάνω λάθος ?:p
χα χα χα μην την ψηλωσει κιολας δεν ξερω Κατερινα..:p

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Πωπω και ο δικός μου τόοοοοοσος θα γίνει σε δύο μήνες ? :cool:
Εννωειται Κατερινα χα χα..

υγ για το χρωμα απ το αυτοκινητο συμφωνω..αλλωστε δεν ειναι δικο μου του αδερφου μου ειναι:p

Σας ευχαριστω Παιδια..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Πολύ όμορφο κορίτσι!!! Σε πλησιάζει κανείς στο δρόμο ή μπα; Όταν βλέπει παιδάκια ξερογλύφεται;;;

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Πολύ όμορφο κορίτσι!!! Σε πλησιάζει κανείς στο δρόμο ή μπα; Όταν βλέπει παιδάκια ξερογλύφεται;;;
χα χα χα ναι ειναι ετοιμη να τα φαει τα μικρα:p:p

Η αληθεια ειναι οτι το 90%αλλαζουν πεζοδρομιο(καλυτερα εχουμε την ελευθερια μας):p

Kyveli σε πληροφορω τρελενετε για τα μικρα παιδια ολο γλυψηματα κ χαδια ειναι κ τα 2 μου σκυλια με τα μικρα παιδια ξετρελενονται πραγματικα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Kyveli σε πληροφορω τρελενετε για τα μικρα παιδια ολο γλυψηματα κ χαδια ειναι κ τα 2 μου σκυλια με τα μικρα παιδια ξετρελενονται πραγματικα.
Δεν μου κάνει εντύπωση και ήταν προσπάθεια ανεπιτυχούς χιούμορ :p
Δεν ξέρω αν είχες διαβάσει άλλο μέλος να ρωτάει γιατί η σκύλα του ροτ τρελαίνεται να βλέπει παιδάκια να παίζουν και γλύφεται όταν τα βλέπει.. :D

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Δεν ξέρω αν είχες διαβάσει άλλο μέλος να ρωτάει γιατί η σκύλα του ροτ τρελαίνεται να βλέπει παιδάκια να παίζουν και γλύφεται όταν τα βλέπει.. :D
Δεν καθομαι να απανταω σε ΒΛΑΚΕΙΕΣ....

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Αγγελε ειναι λιγο "κτηνακι" εδω που τα λεμε η μικρη σου....και εννοω σε σωματοδομη....μην παρεξηγηθω....Ειναι γεροδεμενη η αληθεια ειναι!!! Αλλα ειναι πανεμορφη.....τελικα οσο περισσοτερο βλεπω photo της ΚΙΡΑ....τοσο σκεφτομαι τα (+) της barf που της δινεις!

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Αγγελε ειναι λιγο "κτηνακι" εδω που τα λεμε η μικρη σου....και εννοω σε σωματοδομη....μην παρεξηγηθω....Ειναι γεροδεμενη η αληθεια ειναι!!! Αλλα ειναι πανεμορφη.....τελικα οσο περισσοτερο βλεπω photo της ΚΙΡΑ....τοσο σκεφτομαι τα (+) της barf που της δινεις!
Να εισαι καλα Γιαννη σε ευχαριστω πολυ..
η barf εχει πολλα + οντως..αλλα ενας σκυλος για να εχει τετοια σωματοδομη χρειαζεται να ειναι απ τις καταλληλες γραμμες κ να εχει τα γονιδια..
Δεν ειναι μονο απ την barf ετσι το σκυλι αλλα βοηθαει παρα πολυ..η Κιρα τρωει μπαρφ απο 2,5 μηνων.

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Αυτο ειναι αδιαμφησβητητο...οτι οι γονεις της μικρης σου....ειναι κι αυτοι συμφωνα με τα προτυπα της φυλης και αρκετα γεροδεμενοι και οι δυο....απλα βλεπω το ποσο λαμπει η τριχα της..και τα κατασπρα δοντια και ειναι...οπως και να το δεις...απιθανο το οπτικο αποτελεσμα!!! κοιτα να δεις...που στο τελος...θα γινω ο καλυτερος πελατης του κρεοπωλη της γειτονιας μας.....και ισως και κανα δυο κρεοπωληδες απο την βαρβακειο....!!! :p

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
σορυ για το οφ...αλλα στο imageshak καντε αντιγραφη τον κωδικα που ειναι για φορουμ....ετσι θα τα βλεπουμε κατευθειαν εδω στη σελιδα χωρις να παταμε λινκ

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Αμάν βρε Αγγελε με τα καμάρια σου, μας έχεις πάρει τα μυαλά :)