χα χα χα μην την ψηλωσει κιολας δεν ξερω Κατερινα..οκ την είδα και εγώ ! κούκλος ο μούργος ακόμα και με την γλώσσα έξω !
Τα χέρια της Ιωαννας εκτός απο γυμνασμένα τα βλέπω να εχουν μακρύνει και λίγο ή κάνω λάθος ?![]()
Εννωειται Κατερινα χα χα..Πωπω και ο δικός μου τόοοοοοσος θα γίνει σε δύο μήνες ?![]()
Τασο αν την γνωρισεις απο κοντα δεν εχεις να φοβηθεις τπτ,,ειναι super χαρακτηρας.εγω παντως το σκιαζομαι
κατα τα αλλα ομορφουλα ειναι η ατιμη.
χα χα χα ναι ειναι ετοιμη να τα φαει τα μικραΠολύ όμορφο κορίτσι!!! Σε πλησιάζει κανείς στο δρόμο ή μπα; Όταν βλέπει παιδάκια ξερογλύφεται;;;
δεν λεω οχι,αλλα καλυτερα απο μακρυα και αγαπημενοι χαχαΤασο αν την γνωρισεις απο κοντα δεν εχεις να φοβηθεις τπτ,,ειναι super χαρακτηρας.
Δεν μου κάνει εντύπωση και ήταν προσπάθεια ανεπιτυχούς χιούμορKyveli σε πληροφορω τρελενετε για τα μικρα παιδια ολο γλυψηματα κ χαδια ειναι κ τα 2 μου σκυλια με τα μικρα παιδια ξετρελενονται πραγματικα.
Δεν καθομαι να απανταω σε ΒΛΑΚΕΙΕΣ....Δεν ξέρω αν είχες διαβάσει άλλο μέλος να ρωτάει γιατί η σκύλα του ροτ τρελαίνεται να βλέπει παιδάκια να παίζουν και γλύφεται όταν τα βλέπει..![]()
Να εισαι καλα Γιαννη σε ευχαριστω πολυ..Αγγελε ειναι λιγο "κτηνακι" εδω που τα λεμε η μικρη σου....και εννοω σε σωματοδομη....μην παρεξηγηθω....Ειναι γεροδεμενη η αληθεια ειναι!!! Αλλα ειναι πανεμορφη.....τελικα οσο περισσοτερο βλεπω photo της ΚΙΡΑ....τοσο σκεφτομαι τα (+) της barf που της δινεις!