Καλό σου ταξίδι φίλε Johnk!




Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Σήμερα, από την ώρα που διάβασα το ποστ της @mareco στο φβ έχω μουδιασει... Ήταν ένας άνθρωπος που τον γνώρισα μέσω του Φόρουμ. Διάβαζα πάντα ότι και αν έγραφε, όση ώρα και αν μου έπαιρνε.. Ο λόγος του και ο τρόπος του ήταν μοναδικός.
Μου έβγαζε τόση καλοσύνη και τόσο σεβασμό..

Ήταν άξιος της αγάπης όσων την ήξεραν προσωπικά διποδων και τετράποδων. Και θα είναι και εκεί πάνω.. Θα παίρνει όλη την αγάπη των ζώων που έχουν φύγει από δίπλα μας.
Θα τα προστατεύει και θα τον προστατεύουν!

Ας αναπαυθεί η ψυχή του!
Καλό σας ταξίδι Κύριε Γιάννη!
 


elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Χαίρομαι που σε "γνώρισα" μέσα από τα εξαιρετικά γραπτά σου.
Χαίρομαι που "έμαθα" από σένα.
Λυπάμαι που δεν είχα την ευκαιρία να σε γνωρίσω από κοντά.
Λυπάμαι που "έφυγες" τόσο νωρίς.
H λύπη μας, των "διαδικτυακών φίλων" σου, δεν μπορεί να συγκριθεί με τον πόνο της οικογένειας και των φίλων σου.

Καλό σου ταξίδι "διαδικτυακέ φίλε" @johnk και καλή αντάμωση στον παράδεισο των σκύλων.

 


Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
35
Καλό ταξίδι κύριε Γιάννη, μπορεί να μην πρόλαβα να σας γνωρίσω τόσο καλά όσα άλλα μέλη, όμως τα γραπτά σας θα μείνουν για πάντα. Καλό κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του.

"Ο θάνατος δεν είναι όταν σβήνουν τα φώτα. Είναι το σβήσιμο της λάμπας επειδή ήρθε η αυγή."
-Ταγκόρ
 


myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Ιδού τα λίγα πράγματα που έμαθα για τον κύριο Γιάννη:
1) Ήταν καλός άνθρωπος (δε γίνεται κάποιος που αγαπάει τα ζώα να είναι κάτι άλλο).
2) Ότι ο σωστός κυνόφιλος-φιλόζωος αγαπάει τον σκύλο αλλά και την σκύλα.
3) Οτι γίνεται να είσαι λογοτέχνης σε ένα φόρουμ.
4) Ότι όσο ακαταλαβίστικο κι αν φαίνεται ένα σεντόνι με την πρώτη ματιά, κάτι σημαντικό έχει πάντα να σου πει, ξαναδιάβασέ το...

Αγαπητέ johnk, λυπάμαι πολύ που δεν είχα την τιμή να σε γνωρίσω από κοντά...
 


Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.445
12.860
Aθήνα
Ο χώρος που σε γνωρίσαμε, δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος.
Άφησες όμως την σφραγίδα σου μέσα από τα γραπτά σου και μας δίδαξες πολλά...ευγένεια, ήθος, σεβασμό, ανθρωπιά, ανιδιοτέλεια.

Εύχομαι ολόψυχα να πήγες εκεί που ονειρευόσουν, εκεί που πήγαν όλοι οι σκύλοι που λατρέψαμε.

Θα μου λειψεις...
 


Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Μπαίνοντας σήμερα το μεσημέρι στο forum να κοιτάξω τα νέα μηνύματα, είδα ότι είχε νέο μήνυμα το θέμα "ΜΟΚΑ - Ο μικρός της σύντροφος".. Οπότε, τρέχω να το ανοίξω και να διαβάσω τι νέο θα μας είχε πάλι ο κύριος Γιάννης, με τον μοναδικό και χαρακτηριστικό τρόπο γραφής του. Το μόνο που δεν περίμενα ήταν το μήνυμα της @mareco . Πικράθηκα, στεναχωρήθηκα κι ακόμα και τόσες ώρες μετά, αδυνατώ να το πιστέψω.

Κύριε Γιάννη,
Δεν είχα την τιμή να σας γνωρίσω από κοντά και λυπάμαι για αυτό. Ήσασταν ένας άνθρωπος που άφησε το δικό του, μοναδικό, στίγμα στο dogforum και στις καρδιές μας. Ένας ξεχωριστός άνθρωπος, που θαυμάζαμε πολύ οι περισσότεροι από - αν όχι όλοι - μας. Μέσα από τα γραπτά σας, μας μάθατε πάρα πολλά για το Σκύλο και τη Σκύλα. Και τον Άνθρωπό τους, θα συμπληρώσω εγώ. Θα μας λείψετε κύριε Γιάννη. Ελπίζω να βρεθείτε μαζί με τους σκύλους που πέρασαν από τις ζωές μας και άφησαν κι εκείνοι το δικό τους σημάδι. Πάνω εκεί, βρίσκεται και η Λίζα μου. Τσαμπουκαλού, αλλά έναν άνθρωπο σαν κι εσάς θα τον λάτρευε. Καλό ταξίδι κύριε Γιάννη!

Καλό κουράγιο και καλή δύναμη στη σύζυγό του, τα παιδιά του, τον Κασπερίνο, τη Μόκα και το Zidane. Είναι τεράστια η απώλειά τους κι ο πόνος τους..

Υ.Γ: Στον "άγνωστο" αναγνώστη, όπως συχνά ανέφερε ο κύριος Γιάννης.. Αν σε φέρει ο δρόμος σου στο forum και διαβάσεις τα κείμενα του @johnk.. Δώσε πολύ μεγάλη προσοχή κι ακόμα περισσότερη βάση στα γραφόμενα του. Έχει αφήσει θησαυρούς για όποιον θέλει να μάθει..
 


PXM-DANBULL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
692
2.264
Ποτέ δεν τα γούσταρα αυτά.

Ανήκω σε μια γενιά που τους φίλους σου τους κοίταζες στα μάτια και τους είχες δίπλα σου. Ήσουν εκεί στη χαρά τους τσουγκρίζοντας το ποτήρι και τους έσφιγγες στην αγκαλιά σου χορεύοντας μαζί τους. Στον πόνο, ακόμα και στον χειρότερο, έπινες και κάπνιζες βαριά τσιγάρα και έβριζες και καταριόσουνα μαζί τους. Εδω τα πράγματα είναι αλλιώς. Δεν είναι όπως τα ξέρω. Δεν σε γνώρισα να χορέψω στη χαρά σου. Λυπάμαι για αυτό γιατί θα μπορούσα. Θα 'μαι εκεί να κλάψω και να βρίσω στον χαμό σου. Με τα μεταφυσικά δεν τα πάω καλά. Εύχομαι δύναμη και κουράγιο στους δικούς σου ανθρώπους να προχωρήσουν σ' αυτά που όρισες. Είναι δύσκολο. Κοιτώντας την Μόκα και τον Casper, όλοι θα βλέπουν εσένα. Μόνο ο χρόνος θα δώσει γαλήνη και το γιατί θα ξεχαστεί. Γιατί δεν ορίζουμε τίποτα ρε μπαγάσα.
 


manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.593
7.631
Γιάννη μου η απουσία σου μας έχει σημαδεψει,
Μα δεν πεθαίνει ο άνθρωπος άμα θα ζει στην σκέψη.

Και πάντα θα ζεις στην σκέψη μας.
Δεν θα μας αφήνουν το ήθος σου, η καλοσύνη σου, τα γραπτά σου να σε ξεχάσουμε.
Τα γραπτά σου που και στο μέλλον να είσαι σίγουρος πως θα βοηθήσουν πολλά σκυλιά να έχουν μια καλύτερη ζωή.
Το έργο σου ανεκτιμητο.
Το φόρουμ δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο.

Καλό σου ταξίδι και λυπάμαι που δεν είχα την τιμή να σε γνωρίσω από κοντά.
 


reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
124
τον ηξερα μονο μεσω του φορουμ και παροτι δεν τρεφαμε ιδιαιτερη συμπαθεια ο ενας για τον αλλον, υπηρχε εκτιμηση και κοσμιοτητα εκατερωθεν,στις ανταλλαγες αποψεων,κατι σπανιοτατο την σημερινη εποχη...

ο χωρος εχασε μια απο τις πολυ δυνατες πενες του...

καλα να περναει οπου κι αν πηγε...συλλυπητηρια στους ανθρωπους του...
 




Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Εχω επηρεαστει παρα πολυ απο το πρωι...δεν νιωθω σαν να εφυγε ενας ανθρωπος που δεν γνωρισα ποτε...αλλα σαν να εχασα καποιον που μοιραζόμασταν κατι κοινό κ δυνατο...αληθινη αγαπη για το ιδιο πραγμα...κ αυτο τελικα αρκεί για να ενωσει τους ανθρωπους...

Αν δε, συνάμα με αυτο υπάρχει λογος,ευγενεια,επιχειρηματα, σκεψη,παιδεια...αυτος ο αγνωστος γινεται σαν βοτσαλακι σε λιμνη μεσα σου... Οταν το πετας αναταραζει το νερο...πολυ πολυ γρήγορα το νερο γινεται παλι γαλήνιο...το βοτσαλακι ομως ειναι για παντα μεσα στη λιμνη...αυτη δεν θα ειναι ποτε πια όπως πριν...

(Φιλια το Φοιβο μου να δωσετε Κυριε Γιάννη...)
 


ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.239
3.079
Συμφωνώ...

Αλλά, σε αυτή ΑΚΡΙΒΩΣ τη φάση, δεν θα τόθελα μέσα στο θέμα του μικρού... το προτιμώ "σκόρπιο", μέχρι νεωτέρας...;)
Ήταν η ιστορία που περίμενα ακόμα να διαβάσω. Το θέμα της Μόκας και του Μικρού φαινεται ήταν ήδη ολοκληρωμένο.
Ένας ευγενέστατος άνθρωπος.
 


fanta

Member
28 Απριλίου 2012
22
31
Ηράκλειο Κρήτης
Αν το φευγιό ενός ανθρώπου προκαλεί τόση θλίψη στους ιντερνετικούς φίλους του, ούτε που μπορώ να φανταστώ την οδύνη των καλά δικών του ανθρώπων. Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει...Θερμά συλλυπητήρια.
 


noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
34
Νέο Ψυχικό
Σε κάτι τέτοιες στιγμές ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο. Το φευγιό του πολύ ξαφνικό. Το κενό που αφήνει τεράστιο. Η "κληρονομιά" και τα γραπτά που αφήνει για τους παλιότερους, τους νεώτερους και τον "άγνωστο" αναγνώστη τεράστια. Με χαρά διάβαζα τις δημοσιεύσεις του. Πολλές με έκαναν να απορήσω, πολλές με έκαναν να αναθεωρήσω, πολλές με έκαναν να σκεφτώ, όλες με έκαναν να κοιτάξω και πίσω από τις λέξεις. Ένας άνθρωπος με άπειρη αγάπη για το σκύλο και τη σκύλα και τον συνοδοιπόρο τους. Ένας άνθρωπος που με εξαιρετικό τρόπο τόνιζε το αυτονόητο : "In dog we trust". Θα ήθελα να έχω μπει νωρίτερα στο φόρουμ για να τον είχα γνωρίσει περισσότερο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους ανθρώπους του. Να μας τα προσέχετε τα σκυλάκια μας κύριε Γιάννη..
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.633
7.742
Από χθες έχω παγώσει και δεν μπορώ να χαμογελάσω. Έπεσε σαν κεραυνός η είδηση του θανάτου του..όταν είδα στο θέμα του να γράφει το μαρέκο πάγωσα λίγο..φοβήθηκα ότι κάτι συνέβη στην Μόκα και δεν μπορούσε ο Γιάννης να μπει να το γράψει και είχε ζητήσει από το μαρέκο την άχαρη εκείνη δουλειά...όταν διάβασα τις πρώτες αράδες σκοτείνιασε ο κόσμος γύρω μου...δεν μπορούσα να το πιστέψω..Πριν λίγες ημέρες μου ευχήθηκε θερμά στα γενέθλια μου...γραπτώς από το fb..σήμερα παρατήρησα την ώρα που έγραφε..5 το πρωί. Τι πέρναγες Γιάννη με τόση αξιοπρέπεια και με τόση δύναμη και δεν το πήρε κανείς μας είδηση; Σε τι σκοτεινά μονοπάτια βάδισες μέχρι να ελευθερωθείς; Έχουν καταλάβει άρα τα σκυλάκια σου ότι ο προστάτης τους δεν είναι πια εδώ;
Ότι και να γραφτεί είναι λίγο..τον αγαπούσα σαν πολύ κοντινό μου άνθρωπο, δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Αγάπη έσπερνε, αγάπη θέριζε ο Γιάννης..
Δεν βρίσκω δικαιοσύνη και οτιδήποτε καλό σ'αυτό που συνέβη..ήταν ένας άνθρωπος που έπρεπε να ζήσει μέχρι τα βαθιά του γεράματα και να πεθάνει ήσυχα στον ύπνο του κοντά στα 90..είμαι πολυ θυμωμένη γιατί ξέρω ότι εμείς θα γυρίσουμε πίσω στις ζωές μας, εκείνος όμως έχασε την δυνατότητα να γράψει κι άλλα, να χαρεί περισσότερα πράγματα, να ζήσει με τους αγαπημένους του ακόμα πιο πολλά...έχασε την ζωή του άδικα, που τόσο αγαπούσε, κι αυτό φαίνεται από τον ενθουσιασμό που έγραφε.
Το μόνο που μου δίνει κουράγιο είναι οτι πήγε κάπου καλύτερα, εκεί που ήθελε, εκεί που πάνε οι σκύλοι όταν πεθάνουν. Στον πραγματικό παράδεισο.
Καλή αντάμωση Κύριε Γιάννη..
 




George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
238
Mακάρι να είχα λίγο απο το ταλέντο του Γιάννη στο γράψιμο.
Θα του αφιέρωνα ένα τεράστιο κατεβατό για την πραγματική και άδολη αγάπη προς τα σκυλιά και τον τρόπο που υπερασπιζόταν με πάθος την ευζωία τους.
Θα σε θυμόμαστε φίλε Γιάννη, σαν ένα πραγματικό Κύριο & Κυνόφιλο όπως ακριβώς ήσουν.
 


betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
47
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Το εμαθα χθες που δεν ειχα χρονο να κανω δευτερη σκεψη. Το ακουσα και σημερα και προσπαθησα να δω πως με επηρεαζει η πληροφορια του θανατου ενος ανθρωπου που δεν ειχα δει παρα μονο μια φορα και ουτε καν μιλησαμε αν θυμαμαι καλα.

Και τωρα που τυχαια ειμαι εδω στο θεατρακι με εχει πιασει μια βαθια μελαγχολια, ορθολογικα ανεξηγητη. Κι σκεφτομαι οτι κολλησα συναισθημα. Με παρεσυρε ο Γιαννης που ηταν μονο συναισθημα. Το κλωτσας, το αποφευγεις αλλα αν εισαι τυχερος θα σε πετυχει.
Μεγαλο δωρο μου εκανες, Γιαννη.
Σ' ευχαριστω
 

Attachments



Kanga

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2016
150
221
Αν και δεν σε ήξερα κ. Γιαννη οι λέξεις σου παντα γλυκιες και συνειδητοποιημενες ετσι οπως αρμοζε σε εναν ανθρωπο τρυφερό που αγαπουσε τοσο πολυ αυτα τα αξιολατρευτα τετραποδα...και αν όντως υπάρχει παράδεισος για σκυλους είμαι σίγουρη οτι είσαι εκει αναμεσα τους...και τα φιλαράκια μου που τοσο αγαπουσα εχουν την ομορφοτερη παρεα....καλο ταξίδι κ. Γιαννη..
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.600
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3