Καλώς σας βρήκαμε! (Σπίθας+rick)




D

Deleted member 14614

Guest
Αχαχα πέθανα! Τι πόζα είναι αυτή? Η ζεβροειδής κουβέρτα είναι όλα τα λεφτά, ταιριάζει και σε αυτή την φάτσα!:lol:
 




D

Deleted member 14614

Guest
Χαχα τα σουβλάκια σου έμειναν, ε?:p
Κουβέρτες, πάντως, είχε, αλλά συνέχεια τις ξέσκιζε (μαζί με τους άλλους της παρέας)! Δεν καταδεχόταν, την είχε δει αλητάκος, ενώ τώρα μάλλον την έχει λόρδος!
 






D

Deleted member 14614

Guest
Θα αναφερθώ σε ένα καλό κι ένα κακό γεγονός:

Το καλό είναι ότι τα ξυσίματα και η τριχόπτωση έχουν μειωθεί αισθητά οπότε πιστεύω ότι είτε συνέβαλε η τροφή είτε ελαττώθηκε το άγχος προσαρμογής είτε ήταν εποχικό. The bets are rolling!χαχα:p

Το κακό είναι ότι λόγω πρόσφατων κακών εμπειριών με σκυλιά(ΕΔΩ+έξτρα συμβάντα που έγιναν αργότερα την ίδια ημέρα και δεν τα ανέφερα), ο Σπιθάκος πήγε πίσω στην κοινωνικοποίηση. Άρχισε πάλι να σηκώνει τρίχα σε όλα σχεδόν τα σκυλιά, να κυνηγά τις γάτες και να του βγαίνει επιθετικότητα με τα μεγαλόσωμα αρσενικά. Η εκπαίδευση 3 εβδομάδων πήγε στράφι μέσα σε μία ημέρα...:lloroso: Να θυμίσω ότι είχαμε φτάσει σε σημείο να είναι φιλικός με όλους και απλά λίγο επιφυλακτικός με τους μεγαλόσωμους σκύλους... Τουλάχιστον, ο εκπαιδευτής με καθησύχασε ότι πολύ γρήγορα θα επανέλθει εκεί που ήταν.
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Θα με "ανησυχούσε" η κοινωνικοποιηση αν δεν ειχες διπλα σου εκπαιδευτη. Το ότι εχεις πρεπει να σε κάνει να αποβαλλεις μπολικο από το αγχος που εχεις, να μην τον μεταδίδεις στον μικρό και σταδιακά θα επανέλθει. Απλά θα πρσέχεις περισσότερο τις μελλοντικές συναναστροφές του ωστε να μην ξαναγυρίσει στις κακιες συνηθειες!
 


dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Αυτό που είπε η ghelly! - και σιγά-σιγά, με υπομονή. Δεν πάνε 'στράφι' κόποι εβδομάδων με ένα γεγονός, απλά υπάρχει παλινδρόμηση την οποία θα πρέπει να αναστρέψεις - το' χεις! :macarra:
Τελικά με ποια τροφή 'πορεύτηκες'....???
 


D

Deleted member 14614

Guest
Ναι, εντάξει, ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός. Μου βγήκε όλη η απογοήτευση σε εκείνο το post (είπαμε, κάνουμε και ψυχοθεραπεία στο forum ε!:p). Απλώς, είναι κρίμα να βλέπεις τέτοια προσπάθεια εκ μέρους του σκύλου, τέτοια θέληση να βελτιωθεί-μπορεί να με περνάτε για τρελό, αλλά το νιώθω ότι θέλει να ξεπεράσει τις συγκεκριμένες φοβίες του (σε αντίθεση με τους κεραυνούς χαχα). Το νιώθω με την έννοια ότι βλέπω τη στάση σώματος, πώς κουνιέται η ουρά του και πώς τραβάει για να γνωρίσει άλλους-άσχετα αν τρομάζει μετά :p.
Στη Belcando έμεινα τελικά μιας και του έκατσε καλά! Πάντως, είδα ότι οι 2 τροφές έχουν παρόμοια φιλοσοφία στα συστατικά τους, οπότε μόλις πιεστώ στο μέλλον οικονομικά (που έχουμε καταντήσει, να το θεωρούμε δεδομένο-τελοσπάντων), θα το γυρίσω σε Sam's Field, δεν το συζητώ.
 


D

Deleted member 14614

Guest
Ρε τι πάθαμε μέσα στα άγρια χαράματα...
Εκεί που κοιμόμουν όμορφα και ωραία, μια μουσούδα άρχισε να με σκουντάει. Την αγνοώ επιδεικτικά και μετά από λίγο ακούγεται αυτός ο ήχος που σου φτιάχνει τη μέρα και τη διάθεση: 2 φορές εμετός πάνω στο χαλί! Αφού ηρέμησε, ήρθε καμαρωτός κάτω από το κρεβάτι μου και μου ζητούσε να ανέβει πάνω...
 




D

Deleted member 14614

Guest
Όχι δεν τον έφαγε (οκ αρχίζω να ανακατέβομαι εγώ τώρα :p), αλλά δεν βρήκα και κάτι. Άλλωστε, είχε να φάει από εκείνη την ώρα περίπου 13 ώρες!
 






D

Deleted member 14614

Guest
Αν δε βρήκες κάτι, προφανώς τον έφαγε. Το συνηθίζουν αυτό καμιά φορά..
Ωπ, παρεξήγησις! Εννοώ ότι στον εμετό του δεν βρήκα κάτι (π.χ.υπολείμματα τροφής), όχι ότι δεν υπήρχε ο ίδιος!

Ηταν εμετος ή υγρα/αφρος? Σημερα πως ειναι απο ορεξη κ διαθεση? Αντε, τυχερουληηη! Τουλαχιστον δεν ξερασε στην αγκαλια σου :D
Ο πρώτος ήταν εμετός, ο δεύτερος ανάμικτος (εντάξει, έλεος με τις περιγραφές μου χαχα). Από όρεξη τα κλασικά και από διάθεση ξέσκισε ένα κουκλάκι που του έκανε δώρο η μάνα μου σήμερα (ασχολίαστο κι αυτό χαχα) και καθάριζα ΚΑΙ πούπουλα το απόγευμα!
Μωρέ ο κακόμοιρος με σκούνταγε για να του ανοίξω τη μπαλκονόπορτα να βγει έξω για να μη λερώσει...:)
 


dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Νομίζω ότι πλέον είσαι και επισήμως χαζοσκυλομπαμπάς! Εύγε και καλωσήρθες στο γκρουπ!! :)

(έννοια σου, μη φρικάρεις με αυτά, σε λίγο θα προχωρήσεις και στις περιγραφές κακακίων και τα τοιαύτα, it's a road of no return my dear.........!!! χιχιχχι)
 


D

Deleted member 14614

Guest
Μπα, όχι δεν φρίκαρα, πιο πολύ εντύπωση μου έκανε. Θα φρίκαρα αν το συνέχιζε πάντως!
Αχαχα καλώς σας βρήκα λοιπόν! Δεν γίνεται να αρνηθώ τέτοιον τιμητικό τίτλο!:)
 


Eva Kira

Member
29 Δεκεμβρίου 2013
15
0
43
Athens
Rick όντως τα σκυλάκια μας είναι ίδια!!!!!!!!!!!! Βρε μπας κι ήταν μπερμπάντης ο δικός σου, κουτούπωσε καμιά αλόγα και βγήκε η Κίρα???????:D:D:D
Να σου ζήσει και να τον χαίρεσαι!!!!!!! Και καλή χρονιά μα έχετε!!!! :)
 


D

Deleted member 14614

Guest
Εμ γι'αυτό σάστισα μόλις είδα τη δική σου! Έτσι και δεν ήταν καιρό στειρωμένος θα το πίστευα! χαχα
Να' σαι καλά Eva Kira! Να χαίρεσαι κι εσύ την κουταβίνα σου! Καλή χρονιά!:)
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.151
Μηνύματα
896.325
Μέλη
19.956
Νεότερο μέλος
gpc