Καλώς σας βρήκαμε! (Σπίθας+rick)

D

Deleted member 14614

Guest
Ήθελα να γράψω όταν θα κλείναμε 6 μήνες συμβίωσης, αλλά τελικά θα το κάνω τώρα που κλείνουμε 6.5! χαχα
Ο Σπίθας έχει γίνει πλήρες μέλος της οικογένειας, κυκλοφορεί, πλέον, σε όλο το σπίτι ελεύθερα και γενικά, μοιάζει ευτυχισμένος. Δεν είναι τυχαίο που όλοι τον φωνάζουν πειραχτικά "καραγκιόζη"! χαχα
Το κυριότερο είναι η αλλαγή που έχει προκαλέσει σε κοντινούς μου ανθρώπους. Η μητέρα μου από εκεί που τρομοκρατούνταν με τα σκυλιά, πλέον, στενοχωριέται όποτε φεύγουμε από το σπίτι (και όχι για εμένα!). Η κοπέλα μου δεν ξεκολλάει από πάνω του, όποτε πάμε στο σπίτι της. Ο κολλητός μου φίλος, ενώ πριν ήταν επιφυλακτικός με τα σκυλιά, τώρα με παρακαλάει να τον βγάζει βόλτα υπό την εποπτεία μου, βέβαια.
Όμως, ο παλιομούργος έχει αρχίσει και απαιτεί. Π.χ. κοιμάται στο κρεβάτι μου και δυσανασχετεί όταν τον κατεβάζω! Αλλά, εντάξει, μόνο αυτό έχω να του...προσάψω! :)
(θα ακολουθήσουν και φωτο μόλις βρω λίγο χρόνο)

D

Deleted member 14614

Guest
Όχι που θα τη γλυτώνατε.. :p
Μπράβο σου για την ευκαιρία που το έδωσες να βγει από το κλουβί, κάθε μέρα θα είναι μια έκπληξη!! Να τον χαίρεστε!! :LOL:
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Πράγματι, αυτό που λένε ότι τα σκυλιά όταν βγουν από τα κλουβιά και πάνε σε σπίτι το εκτιμούν, ισχύει στο έπακρο, αν και νομίζω το ξέρεις κι εσύ με τη δικιά σου!
Να χαίρεσαι κι εσύ τη Ζούμπι!

Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Πράγματι, αυτό που λένε ότι τα σκυλιά όταν βγουν από τα κλουβιά και πάνε σε σπίτι το εκτιμούν, ισχύει στο έπακρο, αν και νομίζω το ξέρεις κι εσύ με τη δικιά σου!
Να χαίρεσαι κι εσύ τη Ζούμπι!
Κοντεύουμε τους δύο μήνες μαζί, σήμερα το πρωί πρώτη φορά της είπα πάμε βόλτα, είδε το λουρί και δεν χρειάστηκε να την φωνάξω δεύτερη και έκανε και χαρές.. Αξία ανεκτίμητη!! :ROFLMAO:
Ενδέχεται βέβαια στο μέλλον να αναπολώ αυτά τα πρωϊνά που ήθελε απλά να χουζουρεύει και ξεκουνιόταν με το ζόρι.. αχαχαχαχα :p

• Like
Reactions: dnassib

D

Deleted member 14614

Guest
Κοντεύουμε τους δύο μήνες μαζί, σήμερα το πρωί πρώτη φορά της είπα πάμε βόλτα, είδε το λουρί και δεν χρειάστηκε να την φωνάξω δεύτερη και έκανε και χαρές.. Αξία ανεκτίμητη!! :ROFLMAO:
Ενδέχεται βέβαια στο μέλλον να αναπολώ αυτά τα πρωϊνά που ήθελε απλά να χουζουρεύει και ξεκουνιόταν με το ζόρι.. αχαχαχαχα :p
Έτσι πάει! Βέβαια, το σωστό είναι να χαίρεται να βγείτε, οπότε θα χαίρεσαι όποτε χαίρεται! ;)
χαχαχαα ετσ που τον περιγραφεις πια, ο Σπίθας εξελιχτηκε σε πρώτης τάξης αντιζηλο σου!
Καλά η μάνα πάει, την κατέκτησε εκείνος! Την κοπέλα μου προς το παρόν την κρατώ εγώ! χαχα :p

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Οπότε τώρα μπορω με χαρά να σου πω "Σου τα λεγα εγώ για τη μαμά" εεε;;; :D Σας εύχομαι οι μήνες να γίνουν πολλά όμορφα χρόνια! Τυχερός ο Σπιθάκος! Άντε να έρθετε ξανά σε καμιά σκυλοβόλτα να τον καμαρώσουμε κι απο κοντά. :love:

D

Deleted member 14614

Guest
Οπότε τώρα μπορω με χαρά να σου πω "Σου τα λεγα εγώ για τη μαμά" εεε;;; :D Σας εύχομαι οι μήνες να γίνουν πολλά όμορφα χρόνια! Τυχερός ο Σπιθάκος! Άντε να έρθετε ξανά σε καμιά σκυλοβόλτα να τον καμαρώσουμε κι απο κοντά. :love:
Να πω ότι δεν μου τα'λεγες... ;)
Να'σαι καλά! Αντεύχομαι για τις κούκλες!
Εννοείται, δεν το έχω ξεχάσει! Θα σου στείλω πμ μόλις ξεμπλέξω με κάτι δουλειές που έχω!

• Like
Reactions: HolywoodBrn

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Καλά η μάνα πάει, την κατέκτησε εκείνος! Την κοπέλα μου προς το παρόν την κρατώ εγώ! χαχα :p

Καλά, καλά....... καλομελέτα!!!!!!!!!! :rolleyes:

D

Deleted member 14614

Guest
Το φοβάμαι αυτό που υποννοείς, αλλά έτσι και πάρω χαμπάρι τίποτα, θα μου βγει κυριαρχικότητα!χαχα

Καταρχάς με τη μάνα μου έχουμε τσακωμούς ως προς τη σωστή εκπαίδευση του σκύλου. Κάποιες φορές τον βγάζει εκείνη και μου δείχνει (ή έτσι νομίζει ότι κάνει) πώς πρέπει να κινούμαι για να μην τρώει από κάτω... Έπειτα, είναι οι... συζητήσεις που έχει μαζί του! Καθημερινά στην κουζίνα ενώ μαγειρεύει, του λέει ό,τι βλακεία μπορείς να φανταστείς!
Το καλύτερο πρόσφατο σκηνικό ήταν που τον έχουμε βγάλει βόλτα και περνάει μια κυρία με ένα τσιουάουα. Το βλέπει, του κάνει χαρές (πριν πάρουμε τον Σπίθα, είχε δει τσιουάουα και ούρλιαζε μη και την φάει) και μου λέει αφού απομακρυνόμαστε: "γλυκό ήταν, αλλά δεν είναι σκυλί. Αν δεν έχει ο σκύλος μέγεθος σαν τον Σπίθα, τι να τον κάνεις...!!"

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Α μωρέεεεεεεεεε!! ΤΙ γλυκούλα !! Θυμάσαι....;;; (Πως να μη θυμάσαι θα μου πεις!! Που σου έλεγε όταν τον έφερες τι τέρας/γίγαντας είναι αυτός, κτλ κτλ)
Πάντως, slightly off topic αλλά ok, πολλά τσιΑουά (χιχιχι) που δεν έχουν κοινωνικοποιηθεί σωστά ΟΝΤΩΣ σε κάνουν να... φοβάσαι για τη ζωή σου με τα γουβ γουβ και τα δόντια που δείχνουν -- οι χαζομάρες πολλών άσχετων με τα μικρόσωμα... Τέσπα!
Back to Σπίθας, αγαπώ εξέλιξη με μαμά και σκέψου πραγματικά πόσο καλό της κάνει... Το ότι κάθεται και του μιλάει, ότι μπορεί και βγάζει τρυφερότητα χωρίς 'ντροπή', ότι έχει παρέα, ότι βρίσκετε (ένα ακόμα) κομμάτι με το οποίο να συνδέεστε μαζί -- νταξ. Άξιος ο μούργος, χαλάλι τα ρουκετοχ@σίδια που σας έριξε, χο χο χο :LOL:

D

Deleted member 14614

Guest
Πράγματι, αρκετά μικρόσωμα δεν είναι καλά κοινωνικοποιημένα, αλλά όχι και να τα φοβόμαστε!

Αχαχαχα! Μα οι ρουκέτες ήταν που τους έφεραν κοντά! Εκεί της βγήκε κάποιο μητρικό ένστικτο και του φέρεται πλέον, σχεδόν, σαν άνθρωπο! χεχε Συμφωνώ, της έχει κάνει πολύ καλό, είναι και πιο ήρεμη σαν άνθρωπος.
Γι'αυτό, συμβουλή σε όσους έχουν γκρίνιες: αρρωστήστε τα σκυλιά σας ελαφρά και γίνονται θαύματα μετά! :p

undead

Active Member
29 Μαρτίου 2014
31
51
Α, δικος μου εισαι εσυ! Αλλα εγω αντευχομαι να αντιμετωπισω τα ιδια με εσενα γιατι εχω ξεκινησει το ψηστηρι σε γονεις και περιγυρο εδω και κανενα 5μηνο και θα συνεχιστει λογικα για κανα χρονο ακομα, μεχρι που θα γυρισω απ το στρατο και την επομενη μερα θα εχω σκυλο! Παντως για να ειμαι ειλικρινης, το να ψησεις τη μανα ειναι ευκολο, ειδικα αν εισαι και αγορι, για την ακριβεια εγω επρεπε να τους ψησω ακομα και για το οτι ο σκυλος θα μενει μεσα στο σπιτι μαζι μας γιατι στο χωριο δεν ειναι τοσο "μπροστα" η κατασταση με τα σκυλια τουλαχιστον, ολα εχουν σπιτακι στην αυλη κτλ... Ομως θα ειμαι ο πρωτοπορος που θα το αλλαξει αυτο και μετα αγαλμα στην πλατεια του χωριου κλπ...!!! Πολυ ωραιο το σκυλακι σου, και μενα μου θυμιζε κατι αλλα διαβαζοντας το θεμα ειδα οτι ηταν σε πολλες κοινοποιησεις στο φβ οποτε μου λυθηκαν οι αποριες, σιγουρα το εχω δει σε μια απ αυτες! Να εχετε πολλες ευτυχισμενες στιγμες μαζι :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα

Καλά, καλά....... καλομελέτα!!!!!!!!!! :rolleyes:
Αυτό ακριβως...

Καλά, νομιζε εσύ οτι κρατάς την κοπέλα σου.... τς τς τς αντρες!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
πολλά τσιΑουά (χιχιχι) που δεν έχουν κοινωνικοποιηθεί σωστά ΟΝΤΩΣ σε κάνουν να... φοβάσαι για τη ζωή σου με τα γουβ γουβ και τα δόντια που δείχνουν -- οι χαζομάρες πολλών άσχετων με τα μικρόσωμα...
του σατανά είναι σου λέω..έχουν σχέδιο..είναι υποχθόνια :cautious:

D

Deleted member 14614

Guest
Α, δικος μου εισαι εσυ! Αλλα εγω αντευχομαι να αντιμετωπισω τα ιδια με εσενα γιατι εχω ξεκινησει το ψηστηρι σε γονεις και περιγυρο εδω και κανενα 5μηνο και θα συνεχιστει λογικα για κανα χρονο ακομα, μεχρι που θα γυρισω απ το στρατο και την επομενη μερα θα εχω σκυλο! Παντως για να ειμαι ειλικρινης, το να ψησεις τη μανα ειναι ευκολο, ειδικα αν εισαι και αγορι, για την ακριβεια εγω επρεπε να τους ψησω ακομα και για το οτι ο σκυλος θα μενει μεσα στο σπιτι μαζι μας γιατι στο χωριο δεν ειναι τοσο "μπροστα" η κατασταση με τα σκυλια τουλαχιστον, ολα εχουν σπιτακι στην αυλη κτλ... Ομως θα ειμαι ο πρωτοπορος που θα το αλλαξει αυτο και μετα αγαλμα στην πλατεια του χωριου κλπ...!!! Πολυ ωραιο το σκυλακι σου, και μενα μου θυμιζε κατι αλλα διαβαζοντας το θεμα ειδα οτι ηταν σε πολλες κοινοποιησεις στο φβ οποτε μου λυθηκαν οι αποριες, σιγουρα το εχω δει σε μια απ αυτες! Να εχετε πολλες ευτυχισμενες στιγμες μαζι :)
Κοίτα, η μάνα μου δεν ήταν εύκολη περίπτωση. 20 χρόνια περίπου μου πήρε να την ψήσω, αν σου λέει κάτι αυτό...;) Και αν δεν ήταν η κοπέλα μου, δεν θα τα είχα καταφέρει. Χαίρομαι που είσαι σε καλύτερη κατάσταση! Πράγματι, υπάρχει αυτή η νοοτροπία στην επαρχία, αλλά με κατάλληλο ψηστήρι (και ψυχολογικό πόλεμο) να μην ανησυχείς!
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και αντεύχομαι γρήγορα να αποκτήσεις κι εσύ τον τετράποδο σύντροφό σου (μετά τον στρατό καλύτερα)!:)

Αυτό ακριβως...

Καλά, νομιζε εσύ οτι κρατάς την κοπέλα σου.... τς τς τς αντρες!
Λέγε μου τέτοια και θα αρχίσω σκηνές ζηλοτυπίας!:p

• Like
Reactions: ghelly and undead

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τα ημιόρθια αυτιά είναι λατρεία! Κι επιτέλους φώτο!!!!!

Όσο για τις ψιλοερρώστιες, θα συμφωνήσω με rick. Το Πάσχα, που είχαμε κατέβει στους γονείς μου, ο Ρας είχε τα ανοιξιάτικα δερματικά (καλά ακόμα τα έχει αλλά φύγαμε από τους γονείς). Το τι κανάκεμα του έκαναν κι η μητέρα μου κι ο πατέρας μου δεν περιγράφεται. Οι κύριοι "τα σκυλιά είναι τέλεια αλλά όταν το σκυλί ζει μέσα στο σπίτι το σπίτι γίνεται στάβλος". Χρειάστηκε να βρούμε εφημερεύον φαρμακείο για αντισταμινικά κι η μητέρα μου έψαχνε πρώτη και καλύτερη. (Να μην τον μπούκωνε και κρυφά καλά θα ήταν)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini