Εχει παρα πολυ εκφραστικα ματια ! Και φανταζομαι οτι δε θα του ξεφευγει ήχος ουτε μισου ντεσιμπέλ χαχαχα . Και στο θρόισμα των φύλλων αυτι κάγκελο
Να τον χαιρεσαι
Να'σαι καλά ghelly μου, αλλά αυτό το τελευταίο τι το ήθελες! Πληγές ξύνεις! χαχαΑυτάρες και ο Σπίθας τελικα!!!
Κουκλος εγινε ο μικρός, να τον χαίρεσαι και να τον υπακους!![]()
Βρε όταν λέω εγώ αρρωστήστε τα, με λένε ακραίο...Τα ημιόρθια αυτιά είναι λατρεία! Κι επιτέλους φώτο!!!!!
Όσο για τις ψιλοερρώστιες, θα συμφωνήσω με rick. Το Πάσχα, που είχαμε κατέβει στους γονείς μου, ο Ρας είχε τα ανοιξιάτικα δερματικά (καλά ακόμα τα έχει αλλά φύγαμε από τους γονείς). Το τι κανάκεμα του έκαναν κι η μητέρα μου κι ο πατέρας μου δεν περιγράφεται. Οι κύριοι "τα σκυλιά είναι τέλεια αλλά όταν το σκυλί ζει μέσα στο σπίτι το σπίτι γίνεται στάβλος". Χρειάστηκε να βρούμε εφημερεύον φαρμακείο για αντισταμινικά κι η μητέρα μου έψαχνε πρώτη και καλύτερη. (Να μην τον μπούκωνε και κρυφά καλά θα ήταν)
Χεχε το κάνει συχνά ο καρτουνόφατσας, μια με το αρκούδι μια με τον κόμπο.Σπιθάκος for presidentΜου άρεσε πολύ η δεύτερη, που κοιμάται αγκαλιά με τον κόμπο
![]()
Ευχαριστώ Ghostdoc! Έπεσες μέσα! Πιο καλή περιγραφή δεν θα μπορούσα να δώσω!Εχει παρα πολυ εκφραστικα ματια ! Και φανταζομαι οτι δε θα του ξεφευγει ήχος ουτε μισου ντεσιμπέλ χαχαχα . Και στο θρόισμα των φύλλων αυτι κάγκελοΝα τον χαιρεσαι
Χαχα αμάν κι εσύ! Να'σαι καλά aliki_s!Βρε τον μικρό χέστη!!!!!! Είναι πολύ καλός!![]()
Kyveli ποιό είναι το χρονικό περιθώριο προσαρμογής?? Εμείς κοντεύουμε τους 2 μήνες και δεν την βλέπω να χαλαρώνει.. :-(Deliaki μια διαφωνία έχω με το ποστ σου. Πράγματι στην αρχή οι ενήλικοι που μαζεύουμε από τον δρόμο είναι παναγίτσες και μετά από κανένα μήνα εκδηλώνουν τον χαρακτήρα τους αλλά όχι σκεφτόμενοι πονηρά, ας κάνω το καλό παιδί για να με κρατήσουν.
Απλώς αυτό συμβαίνει γιατί στην αρχή είναι έξω από τα νερά τους, και η εμπειρία στους δρόμους τους έχει διδάξει να είναι καχύποτα. Για αυτό λοιπόν περιμένουν πρώτα να δουν τι παίζει και μετά εκδηλώνουν τον χαρακτήρα τους, μόλις νοιώσουν άνετα με την καινούρια κατάσταση που βιώνουν.
Εξαρτάται με το τι εννοείς "χαλαρώνει". Είναι με εσάς επιφυλακτική, με τους τρίτους, με τους άλλους σκύλους ή δείχνει να φοβάται συνέχεια ακόμη και το σπίτι που πλέον έχει γνωρίσει;Kyveli ποιό είναι το χρονικό περιθώριο προσαρμογής?? Εμείς κοντεύουμε τους 2 μήνες και δεν την βλέπω να χαλαρώνει.. :-(
Με εμένα δεν είναι επιφυλακτική, με τους άλλους στο σπίτι δεν τρελαίνεται κι όλας, με τρίτους στο δρόμο, με την βόλτα (φοβάται), με άλλους σκύλους αντικοινωνική θα την έλεγα..Εξαρτάται με το τι εννοείς "χαλαρώνει". Είναι με εσάς επιφυλακτική, με τους τρίτους, με τους άλλους σκύλους ή δείχνει να φοβάται συνέχεια ακόμη και το σπίτι που πλέον έχει γνωρίσει;
Kαι βέβαια να ξέρεις ότι κάθε σκύλος είναι διαφορετικός.
ολο το ποστ που προανεφερα ειναι με αστειο χαρακτηρα και οπως τα λεμε μεταξυ μας ετσι,η φιλη μου κι εγω,ο καθενας δινει την δικη του ερμηνια επανω σε αυτο που ειπα,απλα εμεις τα λεμε με χιουμορ και κανουμε πλακα.Deliaki μια διαφωνία έχω με το ποστ σου. Πράγματι στην αρχή οι ενήλικοι που μαζεύουμε από τον δρόμο είναι παναγίτσες και μετά από κανένα μήνα εκδηλώνουν τον χαρακτήρα τους αλλά όχι σκεφτόμενοι πονηρά, ας κάνω το καλό παιδί για να με κρατήσουν.
Απλώς αυτό συμβαίνει γιατί στην αρχή είναι έξω από τα νερά τους, και η εμπειρία στους δρόμους τους έχει διδάξει να είναι καχύποτα. Για αυτό λοιπόν περιμένουν πρώτα να δουν τι παίζει και μετά εκδηλώνουν τον χαρακτήρα τους, μόλις νοιώσουν άνετα με την καινούρια κατάσταση που βιώνουν.
Σε ευχαριστώ πολύ για το όμορφο post σου!τρελαινομαι με τον αυτιαγκουρα..μου αρεσουν πολυ αυτα τα αυτακια.
φοβερες οι φωτο και το λεω απο την αποψη του οτι βλεπεις μετα απο το διαστημα που εχει υιοθετηθει ποσο εχει αλλαξει φυσιογνωμικα,ειδικα στη φωτο που κοιμαται ενοιωσα σαν να λεει πλεον ειμαι ασφαλης.
διαβασα ολη την ιστορια του σπιθα και χαρηκα πααααρα πολυ που υιοθετηθηκε,μπραβο σου για την επιλογη σου να υιοθετησεις ενα ενηλικο σκυλακι γιατι δυστηχως ειναι απο τις πιο δυσκολες περιπτωσεις τα ενηλικα ζωακια, οταν δεν ειναι πια κουταβια εννοω που θα τα δει ο αλλος και θα το αποφασισει πιο ευκολα...συν το οτι σε ενα καταφυγιο ειναι δυσκολο να ασχοληθεις μεμονομενα με το καθε ζωακι που εχεις οποτε εκ των πραγματων ειναι σκυλακια τα οποια εχουν στερηθει παρα πολλα και θελουν πολυ αγαπη και προσοχη.
οσων αφορα το θεμα των οριων θα σου πω κατι που μου λεει μια πολυ καλη μου φιλη συγκεκριμενα οταν ειχα βρει στο δρομο ενα ενηλικο θηλυκο πιτμπουλακι και το μαζεψα..
της ελεγα τι καλο που ειναι βρε νικη (ωντας εμπειρη απο σκυλακια του δρομου,μιας και η ιδια εχει υιοθετησει 4 αδεσποτουλια καθε ηλικιας) και μου λεει καλα καλα περιμενε και μην ενθουσιαζεσαι(το χω αυτο γενικα) γιατι στην αρχη ετσι κανουν ολα τα σκυλια,ειναι φοβεροι ηθοποιοι,πρωτα σε "κοβουν",βλεπουν οτι τα αγαπας, και το παιζουν καλα παιδια και με υφος πονηρο λενε απομεσα τους,χμμμ εδω ειναι καλη οικογενεια,κατσε να το παιξω καλο παιδι να με κρατησουν και μετα απο καιρο βλεπεις τον πραγματικο τους εαυτο,συνηθως οταν εχουν κατοχυρωσει την θεση τους στο καναπε,εκει που παλια ηταν η δικη σου...χαχαχα
για την μαμα οτι θα το δεχθει ημουν σιγουρη,ετσι γινεται συνηθως,εχω παραδειγμμα ανθρωπου που εβλεπε σκυλο και σκαρφαλωνε επανω σε οτι εβρισκε,οταν του πηγε ο γιος του το πρωτο σκυλο στην αρχη τον ειχαν εξω γιατι φοβοταν ο μπαμπας και σιχαινοταν,
τωρα προτιμαει να κοιμηθει ο γιος του στο χαλακι παρα ο σκυλος,χαχαχαχαχαχαχα.
να τον χαιρεσαι και να περασετε μια ευτυχισμενη ζωη μαζι..αν και απο οτι βλεπω την περνατε...
Μου είπε ότι δεν χρειάζεται προς το παρόν, αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον θα ξεκινήσουμε.Γιατι δεν ρωτάς αν μπορείς να δίνεις καποιο συμπληρωμα?
Ξέρω και 'γω... Τι να σου πω... Τον εξέταζε πόση ώρα, του έκανε και 2 ακτινογραφίες. Θεωρείται και από τους κορυφαίους ορθοπεδικούς ο συγκεκριμένος.Πότε στο μελλον όμως αν λες οτι ήδη κουτσαίνει?
Ηδη εχεις σύμπτωμα!