Καλώς σας βρήκαμε κι εμείς!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Καθόλου δεν το παράκανες είναι τέλεια τα μέρη και ο σκύλος!
Μακάρι να ζούσαμε κι εμείς σε τέτοιο μέρος, αχχχχ, και να έκανε ο Έλβις κάθε μέρα τα μπανάκια του!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Τι το παράκανες παιδί μου, δώσε κι άλλες!!!

Ααααχ I.Kyveli, πόσο σε νιώθω! Κι αυτό που με στεναχωρεί (που δεν το χουμε εμείς, όχι που το χετε και το απολαμβάνετε εσείς Kharma!) είναι που το ένα μέρος που πάνε είναι τόοοοσο καρακεντρίλα και πας με τα πόδια από όποιο σημείο της πόλης θες, και τόοοσο μακριά από αυτοκίνητα κτλ όταν πια φτάνεις στην παραλία που ακόμα κι εγώ που καραφοβάμαι θα τον έλυνα τον δικό μου! Είναι πα-νέ-μορ-φο το μέρος μέσα στο παλάτι, τι να λέμε τώρα.. Αλλά το κυριότερο είναι ότι είναι ανοιχτό για όλο τον κόσμο ρε παιδί μου. Ενώ κι εμείς που έχουμε παλατάκι εδώ (όχι του ΠΑΟΚ - πρώην παλάτι που παραδοσιακά είναι μεγάλοι χώροι σε ωραίο μέρος, γιατί τι? ΄Οπου να ναι θα μέναν οι royalties?!) είναι κλειστό θεόκλειστο και κάθονται και το ξεσκονίζουν 2-3 φρουροί, τι σκατά το κάνουν ήθελα να ξερα...

Οφφ τόπικ, να πω κ εγώ τον πόνο μου, σόρρυ! :rolleyes:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
ζηλεύω!!! Πολύ ωραία βλέπω περνάτε στις βολτες σας!!!

I.Kyveli φερε μου τον Ελβις, εχουμε τη θάλασσα προχειρη εδω!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
I.Kyveli φερε μου τον Ελβις, εχουμε τη θάλασσα προχειρη εδω!

ευχαρίστως!!!
Αν και έχει μιά τάση να πατάει τα γιόρκι και αυτά να βγάζουν μετά έναν ήχο σαν χαλασμένα! o_O

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Estranged κι εμας κλειστο ηταν αλλα πριν χροοονια(θυμαμαι που ημουνα δημοτικο κ πηγαιναμε οικογενειακως),ειχαν μαζευτει οι δημοτες για καιρο κ κανανε διαμαρτυριες ν'ανοιξει κ ειναι δημοσια περιουσια κ τετοια!Και ειχαν σπασει κ την κεντρικη πορτα νομιζω!....Ριξαμε αγωνα εμεις για να απολαμβανει τωρα η kharma την βολτα της!!!!:D

Σας ευχαριστω ολους!!!♡.♡*_*

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
ευχαρίστως!!!
Αν και έχει μιά τάση να πατάει τα γιόρκι και αυτά να βγάζουν μετά έναν ήχο σαν χαλασμένα! o_O
ε γιορκι, τα νιντζα δεν φοβομαστε.... αλλο μετά αν τον βρεις με κανα αυτι να εχει σκουλαρικι κανα δικιλο!:rolleyes:

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Ξερει το νιντζα!Θα αποφευγει την πατουσα του Ελβις με διπλο "φλικ"...

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Τι λες?! Ετοιμάζω πλακάτ Kharma!!! Θα πάω και δια ξηράς και δια θαλάσσης να διαμαρτυρηθώ!!!!!

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Νταξει φανταζομαι οτι θα εστεκε και νομικα αλλιως σιγα μην το ανοιγανε!!!....Κανε ντου απο παντου!!!