Καλώς σας βρήκαμε κι εμείς!

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Εξαιτιας των χρωματων της,ενας κυριουλης μια μερα επεμενε οτι ειναι κολει.....:dohh:ο,τι να'ναι!!!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Εξαιτιας των χρωματων της,ενας κυριουλης μια μερα επεμενε οτι ειναι κολει.....:dohh:ο,τι να'ναι!!!
Καλά, κόλεϊ είπαν και τον δικό μου, με μεγάλη βεβαιότητα, που σε τίποτα δεν μοιάζει, άντε λίγο στην ουρά :rolleyes:
Εγώ θα περίμενα να την βγάλουν επανιέλ μπρετόν...

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Καλά, κόλεϊ είπαν και τον δικό μου, με μεγάλη βεβαιότητα, που σε τίποτα δεν μοιάζει, άντε λίγο στην ουρά :rolleyes:
Εγώ θα περίμενα να την βγάλουν επανιέλ μπρετόν...
ελα ρε δεν ειναι κολει το δικο σου?!!:-k...και ημουν σιγουρη!...δεν το ψαχνεις λιγο?!!;)
το επανιελ μπρετον ντεν το ξερω...θα το googlισω!!!

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
-"Στελνουμε,λεει,νεα μου σε καποιο forum!Χμμμ!!!Για να δω κ εγω τι ειναι αυτο?" :D

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Εχεις δικιο.....δοκιμαζω αυτη τη χαζοεφαρμογη κ ενω ειχα γραψει κατεβατο,εμφανισε τα μισα!....θα το μαθω γιατι ειμαι κ ασχετη κ θα επανελθω!

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Με λιγα λογια παντως εχω παθει ερωτα σε βαθμο απβλακωσεως με το κοριτσι μου!εχει γινει ενα κουκλι,εχει ψιλοηρεμησει,παμε τις βολτες μας κ τωρα αρχισαμε νσ πηγαινουμε κ jogging τα βραδια...(καταλαβαινει η γλυκουλα την αγυμνασια μου κ τραβαει στις ανηφορες)....θα βαλω κ photo μολις βγαλω ακρη

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Κοιμαται σταυροποδι γιατι ειναι μια "κιουρια"....και ποζαρει κιολας γιατι ειναι κ μεγαλο ψωνιο!!!