Καλώς σας βρήκαμε κι εμείς!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Εντάξει μεγάλωσε και έγινε καρακατακουκλάρα έτσι?! Φτου φτου κ τα σχετικά!

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Ναι,μωρε!Εμενα μου φαινεται κουκλι σαν χαζοσκυλομανα που εχω γινει.....αλλα αφου το λετε κι εσεις....ετσι θα ναι!!!.....Στον υπνο,λιωνει κ παιρνει πολυ αστειες στασεις!....Ρε παιδια εσεις που ειστε πιο εμπειροι...το σκυλι εχει μαθει κ δεν λερωνει μεσα,παντα παει στο παραθυρο κ κλαιει κ την βγαζαμε στον κηπο γιατι μας βολευε περισσοτερο ειδικα οταν ηταν πιο μικρη κ ξυπναγε απ'τις 6!...Τωρα πια εχει "κλειδωσει" κ δεν τα κανει πουθενα αλλου!Εδω κ μια βδομαδα,καθε που θελει τουαλετα,την βγαζω σ'ενα χωραφι που εχουμε απεναντι απ'το σπιτι....με τα πολλα καταφεραμε κ τα κανει εκει πια αλλα μονο αν την αφησω λυτη.Δεμενη που το προσπαθω απο χτες,τιποτα.Εκνευριζεται μετα απο λιγο κ αρχιζει κ πηδαει,τραβαει,κλαιει κλπ...Τι να την κανω;Εχουμε βγει 6 φορες απο το πρωι κ τιποτα.....Ποσες ωρες θα κρατηθει,απορω!!!Τι κανω λαθος;

Sent from my Windows phone

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
'Ελα μωρέ, τα'χουν αυτά τα λάσι :p :p :p

Λοιπόν, σοβαρά τώρα, δηλαδή στις μεγάλες ωραίες βόλτες που την πάτε 'δε τα κάνει'; Μόνο στον κήπο ή στο χωράφι με παρακαλετά;

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Χαχα!Εμεις παραφραζοντας το κόλλει,την λεμε ξε-κώλλει!....Κι ομως!....μπορει να ειμαστε εξω ωρες,δεν κανει τιποτα..στον κηπο ομως...εμπνεεται,του δινει κ καταλαβαινει!Και στο χωραφι που την παω τωρα καθημερινα,μετα απο την 2η-3η φορα τ'αμολαει!.......κ να πω οτι την ειχαμε μαλωσει ποτε με το λερωμα!καμια σχεση!...Πως της εχει κολλησει δεν μπορω να καταλαβω.Εντωμεταξυ,κρατιεται κ πολλες ωρες,θα μου παθει τιποτα!!!!

Sent from my Windows phone

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Κούκλα η κυρία σας!Πανέμορφη μουσουδίτσα.*agapoylas*Να την χαίρεστε και να περάσετε πολλά και καλά χρόνια μαζί!

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Σημερα της ηρθε ο πρωτος της οιστρος!ωχ παναια μου!.....Μες την χαρα ειναι παντως η καημενη μου!ολο το μπαλακι της μας φερνει για να παιξει!Δεν πα' να ενηληκιωθηκα σου λεει,εγω θα παραμεινω τρελοκουταβο!!!....Της εχω βαλει δε,ενα αυτοσχεδιο βρακι.....ονειρο!Πολυ γελιο εχει.....αλλα δεν της το λεμε να μην παθει ψυχολογικο!

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Καλημερααα!Η μπουμπα μου σε λιγο θα γινει 1 χρονου κ σκεφτομουν σημερα στη βολτα μας,ποσο πολυ την εχουμε αγαπησει!Να πω την αληθεια,η αποφαση να την κρατησουμε ηταν ισως παρορμητικη αφου δεν ειχαμε ιδεα απο σκυλια κ ουτε ξεραμε τι περιπου θα αντιμετωπιζαμε!Τα μαθαμε ολα μαζι της κ μας εχει γινει απαραιτητη!!

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Εχει γινει πολυ υπακουο σκυλι κ λατρευει τον κοσμο!Ειναι βεβαια πιο σοβαρη μετα τον οιστρο της κ με τα αλλα σκυλια πολυ φιλικη κ πλησιαζει ηρεμα για να γνωριστουν!Αν το αλλο σκυλι γρυλισει κλπ φευγει με το κεφαλι ψηλα!Ειναι λαιμαργη πολυ κ τρελαινεται να κολυμπαει,ακομα κ στο καταχειμωνο!Ειμασταν τελικα πολυ τυχεροι που την βρηκαμε!!!Εχει γινει το καλυτερο φιλαρακι!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Eίναι πανέμορφη και οι φωτογραφίες με τα μέρη που πάτε καταπληκτικές!
Να την χαίρεστε δείχνει πολύ ευτυχισμένη μαζί σας!
Ήσασταν πολύ τυχεροί και εσείς και αυτή!

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
Τα μερη ειναι ενα απ'τα καλα της επαρχιας!Ευχαριστω,να χαιρεσαι κ συ τα τρια σου σκυλουνια!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
είστε όλοι τυχεροί που βρήκατε ο ένας τον άλλο και, προσωπικά, χαίρομαι ΠΑΡΑ πολύ όταν ακούω τέτοιες ιστορίες και συναισθήματα από ανθρώπους που δεν ξαναείχαν σκύλο. η παρουσία τους στη ζωή μας είναι πραγματικά ανεκτίμητη.
λοιπόν, χρωστάτε φωτογραφίες της δεσποινίδος, έτσι;;;;;; μην ξεχνιέστε!! άντε, περιμένει ο λαός :)

Kharma

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2013
120
1
[/URL][/IMG]
Σημερα μετα απο βολτα κ κολυμπι(εννοειται!) αραζει στον ηλιο!