Καλώς σας βρήκα!

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Εντάξει παιδιά, ας κάτσουμε να δούμε που έκανα λάθος, αφού έτσι το θέλετε. Γιατί είμαι ο πρώτος ιδιοκτήτης που χάνει σκύλο. Γιατί όλες οι μέρες είναι ίδιες. Γιατί εγώ είμαι από πέτρα και όλο το χρόνο είμαι στο peak της ψυχολογίας και της παραγωγικότητας. Απορώ κι εγώ με τον εαυτό μου. Really.
Αυτή η "μεμψίμοιρη" στάση σου ούτε αιτιολογεί,ούτε δικαιολογεί, άλλα ούτε καν σχετίζεται με αυτό που έχει γίνει. Ελπίζω μόνο να μην την πληρώσει το κουτάβι.... Στη θέση σου θα προσπαθούσα να σκεφτώ αν υπήρχε κάποιος που το "στραβοκοίταζε" ή το "καλοκοίταζε"

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Έ βρε silver, δεν είναι ώρα να κάτσω να ψάξω και να αναλύσω αιτίες. Το κουτάβι έχει φύγει. Εσείς το είπατε ότι πρέπει να μείνω ψύχραιμος και να δω τι θα κάνω. Ξέρω ότι έδειξα μεγάλη ανευθυνότητα. Τώρα τι κάνω;

Αποφάσισα να μη βάλω την τιμή στο poster. Αφαίρεσα και το όνομα. Έγραψα και ηλικία και φύλο.

https://rapidshare.com/files/2046507567/ΧαθηκεFi.pdf

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Όσο γιαυτό που λες αν το καλοκοίταζαν, έναν μόνο είχα δει να προσπαθεί να το κάνει να έρθει κοντά του ενώ το φώναζα κι εγώ. Αλλά αυτός μένει εδώ απέναντι. Τι διάολο δε θα μ'άκουγε τόσες φορές που πέρασα; Δε θα γαύγιζε; Δε θα κλαψούριζε; Είναι αρκετά φασαριόζος...

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Δε βρίσκω κανένα λόγο ν απαντήσω στα προηγούμενα post σου, αλλά θα μείνω στο θέμα :αν θα εξαφανιζόταν το κουτάβι αυτό θα έκανα πρώτα. Θα σκεφτόμουν "τι" κ "ποιος". Κ εννοείται αφισοκόλληση παντού. Η Καρδίτσα δεν είναι Αθήνα. Εκεί όλοι γνωρίζουν τους γείτονες τους κ τους γείτονες των γειτόνων τους. Αν το έχει πάρει καποιος σκοπίμως(υπάρχουν κ τέτοιες περιπτώσεις), σιγουρα δεν θ αργήσεις να μάθεις σε ποια αυλή θα πρέπει να τρέξεις με κόκαλο στο χέρι. Ή αν το δει κάποιο μάτι (ελπίζουμε συγγενικό, φιλικό ή φιλόζωο), επίσης θα το μάθεις κάποια στιγμή.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλά, ουτ'ένας συμφοιτητης δεν ειναι Κοζανιτης?

Θα πάνε ρε DOOM, θα πάνε... Έχεις τραβηξει πολλά για τον Johnny για να μην πάνε. (Κι εμείς δεν τραβηξαμε λίγα, το σοκ με τη σκουλικαντερα, νομίζεις, ξεχνιεται?) Και μετά που θα γίνει το reunion θα τα βάλεις κάτω και θα δεις τι πρέπει να αναθεωρησεις και τι πρεπει να κρατησεις... Προς το παρόν think positive κι εμεις, μαζί σου!

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Τον βρήκα. Από τα τόσα σκυλιά που γαύγιζαν το ξεχώρισα. Άρχισα πάλι να περιπλανιέμαι στους λόφους και στις ερημιές της Κοζάνης μέχρι να προσδιορίσω από που ερχόταν το γαύγισμα. Αφού δε μ'έφαγε κανένα αδέσποτο πάλι καλά. Είχε βρει σπιταρόνα να αράξει δε λέω. Εκεί που ήταν όμως χρειάστηκε να βάλω GPS για να βρω το δρόμο για το σπίτι...

Ούτε νερό ήπιε ούτε τίποτα. Έπεσε για ύπνο τώρα... Πήγε η καρδιά μου στη θέση της επιτέλους... Στάζω πάλι στον ιδρώτα. 5 κιλά έχασα σήμερα στάνταρ. Τέλος καλό όλα καλά. Το πάθημα να μου γίνει μάθημα. Από δω και πέρα μόνο μαζί έξω...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Ευτυχως τελειωσε συντομα η περιπετεια σας. Προσοχη και παλι προσοχη και μηπως να κανονιζες και τη στειρωση του?

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αυτό το μικρό βρέθηκε στο δρόμο σου για να σε βασανίζει :p.
Βρε...τόσα έχουμε πει..όχι λυτό..μπλά..μπλά..μπλά..
Αφού είναι οκ τότε μια χαρά όλα...εσένα δεν θα σε λυπηθώ καθόλου, έπρεπε να χάσεις και άλλα κιλά από το τρέξιμο και την αγωνία. :D Καλά να πάθεις και να προσέχεις την επόμενη φορά. Σε σπιταρόνα άραξε ε?
Και....silver .....εγώ στη θέση σου θα έμενα σε άλλα πόστς παρακάτω!!
Λοιπόν Παναγιώτη πάρε τον μικρό και άντε διακοπές!!:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Ωραία νέα ! :D
Την προσοχή δεν χρειάζεται να στην επιστήσω από δω και πέρα γιατί το είπες και μόνος σου ότι τέλος οι βόλτες χωρίς λουρί!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Πολύ ωραία νέα!
Προσοχή και πάλι προσοχή από δω και πέρα,ε?
Και στείρωση ίσως.
Αστείρωτος σκύλος να γυροφέρνει μόνος του...διπλό το κακό.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αυτά είναι νέα!
Άϊντε, μετά το σοκ της σκουλικαντέρας, σου έμελε να τραβήξεις και το σοκ της απώλειας.Ευτυχώς και τα δύο είχαν αίσια κατάληξη! Καλη ξεκούραση σήμερα, γιατί δεν είναι και λιγη η εξαντληση που φαίρνει η αγωνία και το ψάξιμο, και από αύριο, think think think και μετά do do do. Ότι "ξινίλα" πέφτει σ'αυτό το φόρουμ είναι, συνήθως, για το καλό του σκύλου. Και όταν ο σκύλος είναι καλά, τότε κι ο άνθρωπός του είναι καλά (τουλάχιστον ως προς αυτό τον τομέα).

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Θενκ γιου βέρι ματς! Επιτέλους είναι γεμάτο το σπίτι και πάλι! :D
Έκανα μπάνιο, κοιμήθηκα το πρωί και μόλις τώρα ξύπνησα άλλος άνθρωπος! Πόση ανακούφιση μπορεί να ένιωσα; Δεν περίμενα να τον ξαναβρώ ποτέ (είχα κι ένα ιστορικό...).

Παιδιά η στείρωση είναι προγραμματισμένη για το καλοκαίρι ούτως ή άλλως λόγω κρυψορχίας. Δε με πειράζει η ξινίλα που πέφτει - και με το δίκιο της - αλλά έτσι όπως ήμουν εγώ δεν ένιωθα και πολλά για να πιάσει τόπο.

Πάμε να την κάνουμε από 'δω γιατί κι εγώ κι αυτός θα βαρέσουμε διάλυση στο τέλος. Ας ελπίσουμε δε θα μου την κάνει κολυμπώντας για το απέναντι νησί! :p

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Να θες να αγοράσεις Orijen και να μην μπορείς. Μόνο στην Ελλάδα αυτά. Χειρότερη αντιπροσωπεία δε θα μπορούσε να έχει!

Natural Choice και Pro Plan μου προτείνουν εδώ... Άντε κάτσε ψάξε πάλι...

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Αυτό το μικρό βρέθηκε στο δρόμο σου για να σε βασανίζει :p.
Βρε...τόσα έχουμε πει..όχι λυτό..μπλά..μπλά..μπλά..
Αφού είναι οκ τότε μια χαρά όλα...εσένα δεν θα σε λυπηθώ καθόλου, έπρεπε να χάσεις και άλλα κιλά από το τρέξιμο και την αγωνία. :D Καλά να πάθεις και να προσέχεις την επόμενη φορά. Σε σπιταρόνα άραξε ε?
Και....silver .....εγώ στη θέση σου θα έμενα σε άλλα πόστς παρακάτω!!
Λοιπόν Παναγιώτη πάρε τον μικρό και άντε διακοπές!!:)
Ευτυχώς που ακούστηκε κ ένα αίσιο τέλος σ αυτήν την ιστορία. Ελπίζω χωρίς δυσάρεστη επανάληψη. Μένω σε όλα τα ποστς Σταματία. Από την αρχή μέχρι το τέλος.