Δεν ξέρω. Λογικά από απόλυτη βαρεμάρα στο διαμέρισμα. Όσες φορές έχει φύγει, μέσα στην ώρα επέστρεψε όμως.Βγες στο δρομο μην καθεσαι καθολου. Ειδοποιησε τη γειτονια κι οποιον βρισκεις τριγυρω στην περιοχη. Αφισσες αν δεν εκανες ηδη κανεις τις βραδυνες ωρες που δεν θα μπορεις να ψαχνεις.
Γιατι να φυγει ετσι? Ρωτα αν εχει κανεις εκει γυρω σκυλιτσα (σε οιστρο).
Τον αφήνεις δηλαδή να φεύγει μόνος του έξω;;;;;;;;;;;;;;;;Όσες φορές έχει φύγει, μέσα στην ώρα επέστρεψε όμως.
Ναι καθε μερα... Του δινω και κινητο και οταν περναει απο 12 του κανω αναπαντητη... Ειναι δυνατον; Οταν το σκαει εννοω.Τον αφήνεις δηλαδή να φεύγει μόνος του έξω;;;;;;;;;;;;;;;;
Δεν είναι τόσο απλό να βρεις σκύλο που χάθηκε. Δεν μένει ποτέ σε μια μεριά και μετακινείται συνεχώς. Πολύ πιθανό να ακολούθησε καμιά θηλυκιά σε οίστρο εκτός αν υποπτεύεσαι ότι τον βούτηξε κάποιος. Δεν χρειάζεται να τα βάζεις με τον εαυτό σου , αυτή την στιγμή χρειάζεται ψυχραιμία και θετική στάση, αυτομαστιγώσου αφού τον βρεις.Τώρα παλεύω με τα posters. Όσες φορές και να βγήκα δεν είδα τίποτα. Άχρηστος τελείως...
Και δε μου λέτε, αυτές οι θηλυκιές αλλάζουν πόλη για να γκαστρωθούν; Αν τη βρήκε στη γειτονιά που στο καλό πήγαν; Ταξίδι του μέλιτος;Δεν είναι τόσο απλό να βρεις σκύλο που χάθηκε. Δεν μένει ποτέ σε μια μεριά και μετακινείται συνεχώς. Πολύ πιθανό να ακολούθησε καμιά θηλυκιά σε οίστρο εκτός αν υποπτεύεσαι ότι τον βούτηξε κάποιος. Δεν χρειάζεται να τα βάζεις με τον εαυτό σου , αυτή την στιγμή χρειάζεται ψυχραιμία και θετική στάση, αυτομαστιγώσου αφού τον βρεις.![]()
Πριν πολύ πολύ καιρό είχε χάσει το Sofouli την σκυλίτσα της νομίζω στην Καρδίτσα και εκείνη. Την βρήκε μετά από πολύ μεγάλο διάστημα αν δεν κάνω λάθος. Και στην γειτονιά μου μια οικογένεια χάσανε το boxer τους , δηλαδή για να είμαστε ακριβείς αντί να το βγάζουν βόλτα το αφήνανε και την έκανε μόνος του, κάποιος τον είδε στο δρόμο του άρεσε και τον πήρε, και παρόλο το καταχωρημένο τσιπάκι δεν τους τον επέστρεψε. Κάποιος περαστικός φίλος τους τον είδε στην αυλή του άλλου ιδιοκτήτη τους ειδοποίησε και τον πήρανε πίσω. (και βάλανε και μυαλό γιατί τώρα τον βγάζουν με λουρί βόλτα). Μετά από 6 μήνες τον βρήκανε. Δεν θέλω να σου πω ότι θα κάνεις 6 μήνες να τον βρεις, αλλά μην απελπίζεσαι τόσο εύκολα!Και δε μου λέτε, αυτές οι θηλυκιές αλλάζουν πόλη για να γκαστρωθούν; Αν τη βρήκε στη γειτονιά που στο καλό πήγαν; Ταξίδι του μέλιτος;
Συμφωνώ...Το πνεύμα σε μάρανε...
Είτε τον αφήνεις, είτε το σκάει, ποιά είναι η διαφορά;
Και γιατί να καταφέρνει να το σκάει; Και μάλιστα τόσες φορές;
Μία, άντε δύο φορές, μπορεί να θεωρηθούν ατυχείς στιγμές. Οι περισσότερες όμως, είναι καθαρή αμέλεια.
Υπό αυτές τις συνθήκες, μου κάνει εντύπωση που σου κάνει εντύπωση, που εξαφανίστηκε.
Κάποια απ'όλες αυτές τις φορές θα γινόταν. Με μαθηματική ακρίβεια.
Και παρόλο που συνέβαινε κατ'επανάληψη, δεν του είχες καν ταυτότητα πάνω του...