Καλώς σας βρήκα!

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Πού να τον αφήσω;

Παιδιά μόλις συνειδητοποίησα ένα θέμα.

Έχουμε κλείσει από τον Ιούλιο ραντεβού για μελέτη ύπνου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Και εγώ και η μητέρα μου θα πρέπει να ξεκινήσουμε κατά τις 9 αύριο βράδυ, να κοιμηθούμε εκεί και να επιστρέψουμε το πρωί. Γι'αυτό το 12ωρο ο σκύλος θα πρέπει να μείνει μόνος. Εκτός αν δέχονται σκυλιά εκεί (δεν το γνωρίζω, γνωρίζει κανείς κάτι;)

Τι να κάνω; Να τον αφήσω μες στο crate τόσο πολύ; Κακάκια που θα κάνει; :/

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Όχι, μην τον αφήσεις στο Crate 12 ώρες, νομίζω είναι πάρα πολλές κι ας είναι για μια φορά μόνο. Αν τον άφηνες σε κάποιο δωμάτιο με την πόρτα του crate ανοιχτή και όλο το δωμάτιο στρωμένο πάνες? Και να πεταγόταν κάποιος φίλος να του έριχνε μια ματιά και λίγο φαγητό κάπου στο ενδιάμεσο?
Γίνεται?

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Για παράδειγμα να τον βάλω στο μπάνιο και να το στρώσω με πάνες η εφημερίδες;

Δε νομίζω να έχω κάποιον που να μπορεί να μπει μέσα στο σπίτι μου το βράδυ ενώ εμείς θα λείπουμε... :/

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ούτε κανέναν φίλο να το φιλοξενήσει για την μια αυτή βραδιά???
Άμα δεν υπάρχει κανείς άλλος να τον φιλοξενήσει ή να περάσει απο το σπίτι να τον δει και δεν μπορείς ούτε να τον πάρεις μαζί σου τότε δεν υπάρχει άλλη λύση..Περιόρισε τον μόνο του σε ένα δωμάτιο με στρωμένες πάνες,το κρέιτ του,φαΐ και νερό!!
Τώρα για το ποιο δωμάτιο θα είναι αυτό εσύ ξέρεις..!!το μπάνιο δεν μου ακούγεται και η καλύτερη ιδέα..Δεν θα έχει υγρασία?

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Σόρρυ guys, εδώ Καρδίτσα ξέμεινα από φίλους :/
Εκτός αν αγγαρέψω τον φίλο της μάνας μου να έρθει να το ταίσει και να του δώσει την αντιβίωση. Μετά δεν νομίζω να έχει θέμα, ούτως ή άλλως μέσα στο πάρκο είναι και κοιμάται τη νύχτα...

Δεν υπάρχει άλλο μικρό δωμάτιο στο σπίτι. Όλα τα υπόλοιπα δεν είναι ασφαλή. Πφφφ δεν ξέρω τι να κάνω :(

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Μήπως να μην το αφήσω μόνο του; Να πάω και να αφήσω τη μάνα μου να κάνει τη μελέτη κι εγώ να επιστρέψω και να κανονίσω άλλο ραντεβού για δεν ξέρω κι εγώ πότε; :/

Είναι πολλές οι ώρες να μείνει μέσα στο πάρκο.... Θα σκάσει άμα δεν πάει για κατούρημα :(
Πρέπει να πάρει και αντιβίωση και φοβάμαι πως θα κατακατουρήσει τα χαλιά αν το αφήσω ελεύθερο μέσα στο σαλόνι που είναι το πάρκο. Στο μπάνιο πάλι, αν και έχει καλοριφέρ δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα. Ίσως είναι πολύ κακή :/

Εκτός αν υπάρχει κάτι σαν ξενοδοχείο σκυλιών να μας το κρατήσει μια νύχτα, αλλά δεν ξέρω κανένα εδώ πέρα :/
Θα ρωτήσω τον κτηνίατρο αύριο μήπως ξέρει κάτι ή αν μπορεί αυτός να βοηθήσει...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Άν δεν κάνεις εσύ την εξέταση ...οπότε δεν θα έχεις θέμα....αν τον έπαιρνες μαζί σου και να ήταν στο αυτοκίνητο και να πηγαίνεις συχνά-πυκνά να τον βλέπεις ?
Ξέρω λύση απελπισίας..........:(
Δεν ξέρω βέβαια με το κρύο τι γίνεται ...αλλά αν έχεις τις κουβερτούλες του μαζί ?

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Κανονικά είναι να κάνω κι εγώ την εξέταση. Και πρέπει να κοιμηθώ και όχι να πηγαινοέρχομαι στο αυτοκίνητο μέσα στη νύχτα αν την κάνω. Αν δεν την κάνω, η Λάρισα είναι κοντά οπότε πάω το βράδυ, αφήνω τη μάνα μου και πηγαίνω πάλι το πρωί και την παίρνω. Ή πηγαίνει μόνη της, έχει αυτοκίνητο.

Αλλά θέλω να την κάνω κι εγώ για να μου φύγει η απορία. Απλά όταν κανονίστηκε δεν είχαμε κουτάβι και το θυμήθηκα τελευταία στιγμή και δεν έχω προνοήσει τι να το κάνω. Γιαυτό μου φαίνονται 2 οι λύσεις. Ή το αφήνω μόνο του για κάνα 12ωρο ή ακυρώνω τη δικιά μου εξέταση...

Θα ρωτήσω φυσικά αν υπάρχει κάποιος χώρος στο νοσοκομείο (Ελλάδα είμαστε, δεν το νομίζω) και θα πω στον φίλο της μάνας μου να περάσει να το ταΐσει, να του δώσει αντιβίωση και να το βγάλει για κακά σαν έσχατη λύση.

Το πρόβλημα είναι ότι όλοι με θεωρούν παράξενο όταν θεωρώ πρόβλημα ότι το κουτάβι δεν μπορεί να μείνει μόνο του :/

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Πιστεύω καλύτερα 12 ώρες μέσα στο μπάνιο με τα πράγματά του παρά 12 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο..
θα ξυλιάσει το κακόμοιρο!!!το αυτοκίνητο το βράδυ είναι μείον τόσους βαθμούς..πάγος!!!πέρα του ότι άμα κατουρήσει εκεί μέσα ή κάνει κακά του θα το κάνει καλοκαιρινό.. κατ' εμέ καλύτερα στο μπάνιο!!!αφού δεν υπάρχει άλλη λύση!Εντάξει 12 ώρες είναι..όχι 35..!

Εντιτ..Την αντιβίωση τι ώρα την δίνεις??Μήπως μπορούσε να το φιλοξενήσει ο κτηνίατρος??λέω εγώ τώρα μια ιδέα!!

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Παιδιά δεν παίζει να το αφήσω στο αυτοκίνητο... Και καλό καιρό να είχε...

Η αντιβίωση καθιερώθηκε ως 10-10. Την Τρίτη το πρωί είναι η τελευταία δόση και το ραντεβού με τον κτηνίατρο.

Έχω δει τα κλουβιά στον κτηνίατρο αλλά φαντάζομαι είναι για ζώα που νοσηλεύονται... Λέω να ρωτήσω πάντως.

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
την απίστευτη αλητόφατσα είναι ο σκύλος σου!!! να σου ζήσει και περαστικά του!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Μικρέ μην τρελλαίνεσαι.
Να μην αναβάλλεις την εξέτασή σου. Δεν κλείνονται γρήγορα αυτά τα ραντεβού. Κρίμα είναι.
Μια καλή λύση είναι ο γιατρός. Αλλιώς άστον στο μπάνιο, δεν παθαίνει τίποτα για ένα βράδυ.
Μαζεύοντας όμως οτιδήποτε μπορεί να μασουλήσει και να πάθει κακό.
Μπουκαλάκια με οτιδήποτε, που μπορεί να τα φτάσει, σφουγγάρια, σαπούνια, ξυραφάκια κλπ κλπ.

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Sorry, μάλλον πανικοβλήθηκα χωρίς λόγο.

Αν δεχτεί ο κτηνίατρος έχει καλώς. Αλλιώς, θα πάω το κρεβατάκι του στο χολ, θα αφήσω ανοιχτή την πόρτα του μπάνιου και κλειστές τις υπόλοιπες και θα του δώσω μια ώρα νωρίτερα την αντιβίωση. Θα απομακρύνω και τα επικίνδυνα αντικείμενα όπως λέει ο mareco. Δε νομίζω να πάθει κάτι μέχρι το πρωί που θα επιστρέψουμε.

@jac, σ'ευχαριστώ πολύ φίλε!