Update time! (όχι σαν αυτά των Windows, don't worry

)
Τελικά, πήγαμε χθες για τη μελέτη και ο μικρός την έβγαλε στο puppy-proof χωλ και μπάνιο με θέρμανση και παράθυρο λίγο ανοιχτό να ανανεώνεται ο αέρας. Τον τάισα και τον έβγαλα για κακά ακριβώς πριν φύγουμε και έμεινε από τις 21:30 μέχρι τις 6:45 το πρωί μόνος του. Και δεν έκανε ούτε κακά ούτε τσίσα μέσα στο σπίτι. Είχε κανονικά νερό, το μαξιλάρι και τα παιχνίδια του και μου έκανε εντύπωση πώς κράτησε το χώρο καθαρό.
Σήμερα, τον πήγα στον κτηνίατρο αφού τέλειωσε η αντιβίωση να δούμε τι ψάρια πιάσαμε. Του άδειασε τους πρωκτικούς αδένες και είχαν ελάχιστη ποσότητα δύσχρωμου υγρού, πράγμα που σημαίνει ότι η αντιβίωση έκανε τη δουλειά της. Οπότε και έκανε τη 2η δόση των εμβολίων κανονικά. Άλλη μια μας μένει σε ένα μήνα και θα είμαστε έτοιμοι να βγούμε για τον πρώτο μας περίπατο!
Επίσης, ο κτηνίατρος συμφώνησε να του αλλάξω την τροφή μπας και βελτιωθεί η πυκνότητα των κοπράνων. Έτσι πήγα και του πήρα Orijen Puppy μπας και δούμε άσπρη μέρα. Η τροφή βρωμοκοπάει κυριολεκτικά - πάλι καλά που μου έδωσαν αεροστεγή κουβά δώρο! Όμως το κουτάβι φαίνεται να τη λατρεύει τόσο που χώθηκε ολόκληρο μες στην άδεια σακούλα εκστασιασμένο! Δεν το τάισα ακόμα, θα δείτε παρακάτω γιατί.
Γυρνώντας από τον κτηνίατρο περνούσα από τη διαιτολόγο μου και σταμάτησα να πάρω κάτι αναλύσεις. Και για κακή μου τύχη όπως το κρατούσα αγκαλιά κάνει εμετό πάνω στο γραφείο της! Ντροπιάστηκα εκείνη την ώρα! Και μέσα σ'ένα λεπτό ξανακάνει στο πάτωμα! Δεν ξέρω κι εγώ πόσες συγγνώμες ζήτησα... Αν και η κοπέλα μου έλεγε "δεν πειράζει" και "δεν έγινε τίποτα". Πήγα στο μπάνιο, ξεπλύθηκα και σκούπισα και τα ρούχα μου και το κουτάβι και πήραμε το δρόμο της επιστροφής. Μια σκέψη τριγύριζε το μυαλό μου: "Δεν θα το ξαναταΐσω λίγο πριν μπει σε αυτοκίνητο." Κατάλαβα πως το κουτάβι ζαλίζεται γιατί κλαψουρίζει κατά τη διάρκεια της διαδρομής και μετά τα βγάζει :/
Τώρα το έχω νηστικό από κείνη την ώρα. Μόνο μια φέτα γαλοπούλα βραστή έφαγε κατά την εκπαίδευση. Θα αρχίσω να του δίνω Royal με Orijen αναμιγμένη σιγά σιγά... Και δεν θα το βάζω στο αυτοκίνητο για ψύλλου πήδημα.