Καλώς σας βρήκα!

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Just an update.

Τελειώσαμε με τους εμβολιασμούς για φέτος, πέρασαν και 15 μέρες και τώρα είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε να εξερευνούμε τον κόσμο πέρα από τα σύνορα της αυλής. Γίναμε 5μισι μηνών μέχρι να αρχίσουμε τις βόλτες, αλλά πιστεύω άξιζε την υπομονή. Επίσης, βάλαμε λίγο παραπανίσιο λίπος στο θώρακα και ελπίζουμε να το κάψουμε με την άσκηση. Οι αδένες στον πρωκτό μας ταλαιπωρούν ακόμα. Σήμερα τους αδειάσαμε. Σε 15 μέρες πάλι. Την τροφή δεν την καταβροχθίζουμε όπως πρώτα, αλλά την αφήνουμε να τη φάμε με το πάσο μας... Πρέπει να μας πονάνε τα δοντάκια και την προτιμάμε μουσκεμένη στο νερό. Μιλώντας για δοντάκια, μόνο 1 κυνόδοντας μας έμεινε... Να πέσει κι αυτός γιατί τρυπάει σαν καρφίτσα :p Ακόμη, ανακαλύψαμε ότι το Cerenia μας βοηθάει στα ταξίδια με το αυτοκίνητο και δεν κάνουμε πλέον εμετό. Θα το πάρουμε οπωσδήποτε όταν ανέβουμε Κοζάνη.

Προς το παρόν παίζουμε με τα χιόνια και περιμένουμε να λιώσουν για να ξεκινήσουμε τους περιπάτους:

[video=youtube;sA6Ke-gKTBM]http://www.youtube.com/watch?v=sA6Ke-gKTBM[/video]

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Αχαχαχα! Δεν είναι όλη την ώρα έτσι! Απλά ενθουσιάστηκε που έπαιζε για πρώτη φορά στο χιόνι :p
Εξάλλου ήξερε ότι τον έπαιρνε η κάμερα γιαυτό έδινε ρεσιτάλ :pPPPpppp

EDIT: Να σας ρωτήσω κάτι που το έχω απορία; Κόκαλα σαν αυτό εδώ είναι ασφαλή για το κουτάβι; Είναι τα μόνα που μασάει για ώρες... Κάτι διάβασα ότι φουσκώνουν στο στομάχι και μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα. Ποια η γνώμη σας;

Last edited:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Φαντάζομαι ότι η κατάχρηση τέτοιων λιχουδιών, γενικότερα, δεν είναι και ότι καλύτερο...
Προσωπικά, έχω να τους δώσω τέτοιο κόκαλο πάρα πολύ καιρό...., και πάλι σπάνια το έκανα...
Προτιμώ τα κανονικά κόκαλα, κι αυτά όχι συνέχεια..., μια στο τόσο...

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Κατάχρηση όταν λες; Συνήθως κάθε κόκαλο κρατάει πάνω από εβδομάδα και αναγκάζομαι να το πετάξω και δίνω καινούριο. Τα είχα κόψει για ένα διάστημα, αλλά δε γίνεται. ΠΡΕΠΕΙ να μασάει...

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ε, κατάχρηση εννοώ ένα την ημέρα ας πούμε...
Αλλά αν λες ότι κρατάει πάνω από εβδομάδα...
Ειλικρινά, μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω παραπάνω...και κυρίως όσον αφορά στις επιπτώσεις που ανέφερες...
Πολύ σπάνια έδινα τέτοιες λιχουδιές...
Να υποθέσω ότι είναι θέμα δοντιών?
Έχεις δοκιμάσει να του δώσεις αυτά τα σχοινένια μασουλητήρια? (να μου πεις, δεν έχουν γεύση....)

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
'Εχω δοκιμάσει κι απ'αυτά και τα λαστιχένια. Αλλά δεν τα πολυμασάει... Αυτό επειδή είναι δέρμα το τρώει όμως... Προσπαθεί δηλαδή.

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
εγω ειμαι της αποψης τα παντα με μετρο..δε θα παθει τπτ αν τρωει μια στο τοσο...μπραβο σου παντως που εισαι βραχος και τα εβγαλες περα με το μουργο παρολες τις δυσκολιες,μπραβο σου που παλεψες γι αυτον....πραγματικα δε θα μπορουσες να κανεις μεγαλυτερο καλο,χαιρομαι πολυ να γνωριζω ατομα σαν εσενα,μας δινεις ελπιδα.

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Το δύσκολο μέρος έρχεται τώρα που θα πρέπει να ανεβώ Κοζάνη για να συνεχίσω τις σπουδές. Κατ'αρχάς ελπίζω να μην έχει πρόβλημα η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που θα μένει μέσα στο διαμέρισμα. Δεν ξέρω πως θα καταφέρω να συνδυάσω μαθήματα και φροντίδα. Ελπίζω να μην αποκτήσουμε ψυχολογικά κι εγώ και το σκυλί στην πορεία... Πάντως περισσότερη προσοχή θα έχει μαζί μου παρά αν το αφήσω στη μάνα μου, αυτό είναι σίγουρο.

Και άντε αυτό παλεύεται... Όταν έρθει η ώρα να πάω φαντάρος τι γίνεται... :(

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
το να το παρεις η οχι μαζι σου δε το συζητω...στην θεση σου δε θα το αφηνα στιγμη σε ενα μερος που κανεις δεν αναλαμβανει ευθυνη για αυτο το ζωντανο και ειναι ανεπιθυμητο....χιλιες φορες να το παρεις μαζι σου και να εχεις λιγοτερο χρονο μαζι του,αλλα να το αγαπας και να το προσεχεις οσο μπορεις...αλλωστε τα σκυλια ειδικα ειναι απο τα ζωα που προσαρμοζοντε σε ολες τις συνθηκες διαβιωσης μαζι μας και μη νομιζεις οτι ολοι εμεις οι υπολοιποι εχουμε τον απλετο χρονο και ασχολουμαστε ολη μερα με τα σκυλια μας,εχουμε ενα προγραμμα που εξυπηρετει τον καθενα,φροντιζουμε οσο μπορουμε να μην τα παραμελουμε και τα αγαπαμε ...οσο για την ιδιοκτητρια του σπιτιου δε νομιζω οτι χρειαζεται να ανησυχεις εφοσον πλεον επιτρεποντε απο το νομο εως δυο κατοικιδια σε καθε οικιια...τωρα το θεμα ειναι αν πρεπει να της το πεις η οχι....εγω παντα αυτα τα ξεκαθαριζα απο την αρχη,δλδ εχω η θα αποκτησω σκυλο,θες καλως δε θες παλι καλως θα απευθυνθω αλλου,θα βρω κατι αλλο....τωρα εφοσον ηδη εχεις σπιτι εκει δε νομιζω οτι ειναι αναγκη να ενημερωσεις κιολας εκτος αν προκυψει καποιο προβλημα του τυπου κανει φασαρια,η αν καποιος το πει κτλ κτλ...τωρα βεβαια καλο ειναι να εισαι σωστος και να ενημερωσεις αλλα απο την αλλη δεν εχεις και κανα σκυλαρο 50 κιλα που δεν κρυβεται κιολας...

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Ντάξει και 5 κιλά που είναι και πάλι δεν έχω σκοπό να τον κρύψω. Άλλωστε κάθε μέρα θα το βγάζω βόλτα, δεν μπορεί, κάποιο μάτι θα το δει. Και πρώτο και καλύτερο, αυτό της μάνας της που μένει από κάτω. Οπότε θα ενημερώσω ούτως ή άλλως. Αν φέρει αντίρρηση, ψάχνουμε για σπίτι :/

Σ'ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη... :)

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
So... Κουρευτήκαμε σήμερα! :p
Επιτέλους έφυγαν τα τσουλούφια μπροστά από τα μάτια μας!
Κάναμε και το πρώτο μας μπάνιο!
Για πείτε μας, σας αρέσει το μούσι μας; :p

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Τι φάτσα !!!! :D
Γιατί παιδί μου να αποκτήσετε ψυχολογικά εσύ και το μικρό ?
Μια χαρά θα τα πάτε...θα βρείτε τους ρυθμούς σας και όλα καλά!! Όλοι συνδιάζουν τις δουλειές τους, τις οικογένειές τους και την φροντίδα των σκύλων τους.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Ένα βήμα τη φορά.. Μην αγχώνεσαι για το μέλλον κάνεις πολύ καλή δουλειά με τον σκύλο σου και είσαι πραγματικά αξιοθαύμαστος. O σκυλάκος σου θα είναι μια χαρά μαζί σου και θα προσαρμοστεί στην νέα σας ζωή χωρίς δυσκολία θα το δεις. Είναι κούκλος και πονηρόφατσα!

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Πάμε πάλι από την αρχή. Κόπρανα με αίμα και βλέννη και εμετούς. Φοβήθηκα μην είναι τύφος. Το πάω στον κτηνίατρο. Ερεθισμένο πεπτικό και πονόκοιλος. Τεστ για τύφο αρνητικό. Εξετάσεις αίματος καλές - ηωσινόφιλα ανεβασμένα. 3 ενέσεις - αντιεμετική, αντιβίωση, αποκατάσταση χλωρίδας του εντέρου. 3 σιρόπια για το σπίτι: Peptonorm, Primperan, Flagyl. Drontal Plus για χορήγηση σε καμιά βδομάδα. Κρυψορχία επιμένει - 2 μήνες ακόμη διορία. Τα ποδαράκια του όντως είναι στραβά και θα χρειαστεί να το ξαναδούμε.

Έχουμε κάνα δίωρο που γυρίσαμε σπίτι. Μέχρι πριν 15 λεπτά έτρεμε και έβγαζε σάλια...