Κακώς ζευγάρωσες τη σκύλα σου. Και τα κουταβάκια δεν τα δίνεις πριν τις 8 εβδομάδες
Last edited:
Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Εύχομαι να μάθεις πολλά σπουδαία πράγματα, που ίσως να μην τα ήξερες. Προτείνω να ξεκινήσεις με αυτό:
γιατι-ΔΕΝ-ζευγαρωνουμε-τα-σκυλια
και βλέπουμε![]()
Για τη δική σου ικανοποίηση καταδικάζεις άλλα ζωντανά να περνάν την ζωή τους στους δρόμους ή σε καταφύγια. Οι ιδιοκτήτες την ίδια χαρά θα ζούσαν με ένα αδεσποτάκι.Και Τελος, η χαρά που πηραν οι ιδιοκτήτες στους οποιους τα χαρησα..δεν περιγραφεται! Μονο αυτό μου φτανει!!!
Σωστά, ας τα αφήσουμε λοιπόν να πεθάνουν στο δρόμο...Και η φιλη μας θα τον διευκολυνει να το ξανακανει... αφου παντα θα υπαρχει ενας ή μια που θα μαζευει τα κουταβια του μαλ.......
Δηλαδή γνωρίζεις και εκφράζεις την άποψη όλων των μελών του forum? Εγώ προσωπικά εδώ θα υποστηρίξω τη Lila_LC γιατί δέχεται επίθεση από όλους (όπως συνηθίζεται άλλωστε όταν έχει κάποιος διαφορετική άποψη από την πλειοψηφία). Αφού λοιπόν συμφωνώ μαζί της είτε κάνεις λάθος, είτε εμέσως πλην σαφώς μου δείχνεις την πόρτα της εξόδου.Αγαπητή Lila_LC ... . Για να μην χάνουμε την ώρα μας, σε ενημερώνω ότι δεν πρόκειται να βρεις κανέναν να συμφωνήσει μαζί σου, οπότε μάζεψε τα νύχια σου.