Κarla & Pepper

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.668
11.086
Athens
Μιας και της έβαλα σε άλλο θέμα να τις βάλω και εδώ για να καψαλίσω λίγο τον Eammon ;)

Η Pepper 51 ημερών στην εκτροφέα της. Στην τελευταία φωτό είναι η 2η από αριστερά - η πιο μικροκαμωμένη και μαζί με την αδερφή της, που της μοιάζει στα χρώματα, η πιο παλαβή! Επίσης τα αυτιά της είναι τσίτα σαν κεραίες με το που τα σήκωσε - μάλλον από τη γενική τσίτα που έχει!

• Like
Reactions: d-friend

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Μιας και της έβαλα σε άλλο θέμα να τις βάλω και εδώ για να καψαλίσω λίγο τον Eammon ;)

Η Pepper 51 ημερών στην εκτροφέα της. Στην τελευταία φωτό είναι η 2η από αριστερά - η πιο μικροκαμωμένη και μαζί με την αδερφή της, που της μοιάζει στα χρώματα, η πιο παλαβή! Επίσης τα αυτιά της είναι τσίτα σαν κεραίες με το που τα σήκωσε - μάλλον από τη γενική τσίτα που έχει!

ποποπο πεθαίνω!! Φάτσες τρελές! ;)*agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas*

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Θα την πω την αμαρτία μου, δεν είναι από τις φυλές που τρελαίνομαι αλλά τις δικές σας πρώτον τις αγαπώ και δεύτερον είναι απίστευτες φάτσες!
Σαν κουτάβι η pepper óλα τα λεφτά!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.668
11.086
Athens
Οι 2 μικρές γουρούνες έχουν γενέθλια σήμερα - η Κάρλα γίνεται 5 και η Pepper 3.
Ούτε που κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός...
Εγώ τις νομίζω ακόμη 2 χρόνια μικρότερες - ειδικά την Pepper, ακόμη τη θεωρώ κουτάβι!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.668
11.086
Athens
Οι γαλλίδες σας ευχαριστούν πολύ για τις ευχές και ανταποδίδουν με ακατάσχετο γλύψιμο στη μούρη! :)

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Χρόνια πολλά στις φατσούλες σου!!! καλά και οι 2 την ίδια μέρα έχουν γενέθλια? Παρτάκι θα τους κάνεις?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.668
11.086
Athens
Χρόνια πολλά στις φατσούλες σου!!! καλά και οι 2 την ίδια μέρα έχουν γενέθλια? Παρτάκι θα τους κάνεις?
Ναι την ίδια μέρα ακριβώς με 2 χρόνια διαφορά! :) Να διευκρινίσω ότι δεν το επεδίωξα - έτσι έτυχε!
Για παρτάκι δεν είμαστε... αναρρώνουμε και θα επανέλθουμε δριμύτερες!