Λάϊλα και γηρατειά

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Που να σου ανεβάσω βίντεο να δεις πως κάνει τώρα!!!
Πρέπει να έχει βουλωμενη μύτη και επειδή αναπνέει μόνο από το στόμα.
Έτσι είναι ψιλολαχανιασμενη και κουνιέται ολόκληρη.
Το θέμα πριν λίγο κοιμήθηκε και επειδή είχε κλείσει το στόμα της ο αέρας έβγαινε από τα πλάγια του στόματος της ανασηκωνοντας τα χείλη της. Ανεβάζω βίντεο spooky!!!

Powered by Nexus 4

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Xμμμ κι ο δικός μου κάνει έτσι κάποιες φορές που κοιμάται... Λες να ανησυχήσω? Λες να απέκτησε όγκο? Λες να μην περνάει καλά μαζί μου?

Έλα, σε πειράζω! Βασικά θα σου κάνει καλό (και σε όλους τους υπόλοιπους εκει, δίποδους/τετράποδους) να χαλαρώωωωώωωώσεις. Όλα θα πάνε καλά. Σκέψου τα πρακτικά (που δεν είναι και λίγα) και άσε τα φιλοσοφικά. Άντε, γιατί βλέπω σύσσωμο το γυναικείο πληθυσμό του φόρουμ να ψάχνει να βρει που μένεις για να σου φέρει χαρτομάντιλα!
Η πτώση της διάθεσής της οφείλεται στην επιδείνωση της υγείας της, και αν δεν ήσουν εσύ, ίσως να μην υπήρχε η Λάιλα τώρα να μας ανεβάζεις spooky βιντεάκι.

Προγραμματίσατε την εγχείριση? Για πότε?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Και τα πέντε πρώτα δευτερόλεπτα από το τελευταίο βιντεάκι, τι? Κρατούσε την αναπνοή της για να σε φρικάρει κι άλλο? Το βλέπω λίγο σα λαχάνιασμα άγχους... Αν είναι τέτοιο, μπορώ να πιθανολογήσω ότι είχε συνηθησει να είναι στα μετόπισθεν και τώρα ίσως την αγχώνει που είναι το επίκεντρο της προσοχής όλων.. Ειδικά αν μυρίζει στις ορμόνες σας (ή την αύρα σας, ή ότι άλλο) την ανησυχία σας

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Προγραμματίσατε την εγχείριση? Για πότε?

Δευτέρα θα δούμε πως πηγαίνει και αν είναι η μόνη λύση θα την ανοίξουμε. Ελπίζουμε ότι η μεταγγιση έδωσε μια κλωτσιά στον οργανισμό της και θα πάρει μπρος γιατί με αιματοκριτη 11 ακούμπησε το θάνατο και θέλει λίγο χρόνο

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Ηρθα μεσα στα κλάματα απο το Hachiko,μετα διαβασα ολους τους προβληματισμους σου Thodoras , ψυχοπλακωθηκα,βουρκωσα παλι ( τα ειχα φρεσκα απο το Hachiko) και μετα ανοιξα το βιντεο!!! Να σαι καλα!!! Ειλικρινα! Ελιωσα στο γελιο!!! spoooooky! Καλα η Λαιλα- στο δευτερο βιντ τρομερη φατσα! Τα αυτια της τα εχω ερωτευτει!
Η κουβερτουλα, Νεμο??

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
αυτιά θες;αυτιά πάρε!

Το κορίτσι αφού πήγαμε για τις ανάγκες μας , έχει σκεπαστεί και κοιμάται εδώ δίπλα μου..σκεπασμένη με τον μεγάλο ΝΕΜΟ και χωμένη στην μαξιλαρουμπα που ο Αρης ευγενικά παραχώρησε...καληνύχτα σε όλους και ευχαριστώ για την παρέα!

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Αχ τα αυτιάααααα!!!! *agapoylas* Εμείς ευχαριστούμε!!! Καλο βράδυ και καλο ξημέρωμα! Φιλιά στη γιαγιά και τον Αρη!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Και θα μας δίνατε και αίμα :p χαχαχα
Aν δώσει το οκ η κτηνίατρος και αν χρειαστεί, η πρόταση ισχύει ακόμα! Εκτός αν φοβάσαι μην προσθέσει το αίμα του δικού μου στο spookyness.

Καληνύχτα, περαστικά σε όλους σας και καλό ξημέρωμα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.938
20.354
Βρε Thodora...εμένα αυτή η φάτσα, αυτά τα μάτια τα τόσο ζωηρά και λαμπερά και τα καθόλου θολά [εκτός αν δεν φαίνεται στις φωτό], ούτε γιαγιά μου δείχνει, ούτε παρατημένη από την θέληση να ζήσει. Αντιθέτως...:rolleyes:

Είσαστε σίγουροι, ότι κυκλοφορεί από το 2000 εκεί στις εγκαταστάσεις σας; Και μάλιστα "τουλάχιστον" όπως λες;

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Η γιατρός σύμφωνα με τα δόντια της μου είπε κάπου στα 15.

Ένας συνάδελφος μου είπε ότι όταν πήγε το 2000 την βρήκε εκεί κουταβινα. Άλλος μου είπε ότι το 98 την φέραν σε ένα υποστεγο. Σίγουρα τα κουτάβια είναι πάρα πολλά που έχουν περάσει από εκεί αλλά πιστεύω ότι η Λάϊλα είναι 14-15

Τα ματάκια της είναι λίγο θολά αλλά είναι η γενικότερη εικόνα που δείχνει λίγο πεσμένη.
Χτές το βράδυ κατά τις 4 με ξύπνησε γιατί δεν κρατιοταν άλλο για να κάνει την αναγκη της. Με το που άκουσα τα βογκητα αγχωθηκα αλλά ευτυχώς ήταν για την αναγκη της. την έβγαλα στο μπαλκόνι και άφησε κανα λίτρο :p

Φροντιδα, ζεστή, καλό φαγητό και τα φάρμακα της. Θα τα καταφερουμε :)

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Thodora, την άγχωσαν τα παράθυρα στις ειδήσεις του ΣΚΑΙ που έπαιζαν στο background - θα σε καταγγείλω για κακοποίηση ζώου :p

Σοβαρά τώρα, μια χαρά είναι η γιαγιά και φτύσε την! Με τόσα που έχει, συν τα χρονάκια της, το μάτι της μια χαρά λαμπερό είναι και την παλεύει. Εσείς θέλετε ασκήσεις θάρρους ;-) O Aρούμπας πώς είναι; Μην τον ξεχνάμε και αυτόν! Εντάξει με τη διάρροια;;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.328
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78