Στοχος ειναι να δουμε σε πιο γεωγραφικο διαμμερισμα της ελλαδος εμφανιζεται περισσοτερο αυτο το προβλημα. μπορουν να ψηφισουν ολοι οσοι εχουν ή ειχαν σκυλακι με λεισμανιωση αλλα και οσοι γνωριζουν καποιον φιλο ή γειτονα που το αντιμετωπισε.
Ειναι λάθος η μεθοδολογία σου!! Αν το ερώτημα είναι "που συναντάται πιο πολύ στην Ελλάδα", οι μόνοι που μπορούν να το απαντήσουν είναι οι κτηνίατροι ή τα κέντρα που κάνουν τις εξετάσεις.καταλαβαινετε τι γραφω? αφηστε λιγο να δουμε τι εχουν να πουν και οι αλλοι. δεν θελω να μαθω ποσοι εχουμε σκυλια με λεισμανιωση αλλα που συνανταται πιο πολυ ανα την ελλαδα. το ολο ξεκινησε οταν ενας φιλος μου, μου ειπε πως κ κορινθος ειναι πηγη λεισμανιωσης ενω εμενα τα σκυλια μου τοσα χρονια δεν εχουν τιποτα. μια δημοσκοπηση δεν ειναι μονο ναι ή οχι....ουτε ειναι μιαα ερωτηση
+1Βασικά δεν νομίζω να βγει αντικειμενικό αποτέλεσμα μιας και που η πλειοψηφία των μελών είναι από αττική, όπως και η πλειοψηφία των Ελλήνων.
Από τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση δεν μπορεί να βγει κανένα αποτέλεσμα που θα μπορείς να πεις, παράδειγμα "το μεγαλύτερο ποσοστό των σκύλων που έχει λεϊσμανίαση είναι από τη Στεραιά Ελλάδα" (για να βγάλεις τέτοιο συμπέρασμα πρέπει να έχεις ένα δείγμα που να εκπροσωπεύει τα σκυλιά της Στεραιάς Ελλάδας και να έχεις υπ'όψιν τον αριθμό των σκύλων στη Στεραιά Ελλάδα, κ.ο.κ). Επίσης, παίζει μεγάλο ρόλο από πού είναι τα περισσότερα μέλη του forum (και οι γνωριμίες τους, που λες) γεγονός το οποίο πάλι δυσκολεύει πολύ στο να βγει κάποιο συμπέρασμα. Το μόνο που θα μπορέσει ίσως να δείξει η συγκεκριμένη δημοσκόπηση είναι πόσα κρούσματα γνωρίζουν τα μέλη του φόρουμ που ψήφισαν (ούτε καν όλα τα μέλη του φόρουμ). Δεν μπορείς όμως να το γενικεύσεις αυτό, με τίποτα...ναι αλλα εγω που ειμαι απο πελοποννησο και δεν εχει το σκυλι μου, ενω ξερω οτι εχει του φιλου μου απο πχ κρητη, ψηφιζω κρητη. ή εαν εσας απο αθηνα δεν εχει, ψηφιζετε κατι αλλο. δεν ειναι καταγραφη του απο που ειστε.τι να πω, αν δεν σας αρεσει κλειστε το. οτι πει ο λαος