Καλησπέρα σε όλους, χθες το πρωί ηρθα αντιμέτωπη με κατι πολυ περίεργο. Το σκυλάκι μου το οποίο κοιμοταν στο χαλακι όπως συνηθίζει..(Μολις είχε ξυπνήσει δεν ειχε βγει καν βολτα ακομα) Πηγα να το δω κ ηταν ξαπλωμενο.. Οταν πηγα να το χαιδεψω με κοιτούσε αλλα δεν αντιδρούσε το σωμα του...σαν να ειχε παραλυσει αλλα ειχε τα ματάκια του ανοιχτά και το στομαχι εκανε κατι αργες κινήσεις σαν σπασμους. Οταν το σηκωσαμε ηταν εντελως αδυναμο κ μαλιστα η γλωσσα του ειχε ασπρισει, το σωμα του κρεμουσε... θα ορκιζομουν αν υπαρχει σε ζωο η σκοτοδινη η λιποθυμια ηταν κατι τέτοιο. Αφου το βρεξαμε με λιγο νεράκι κ τ σηκωσαμε σε λιγότερο απο 5 λεπτα ειχε συνελθει πληρως. Πήγα απευθείας σε κτηνιατρικη κλινική καναμε αιματολογικες, ελεγξαμε ενζυμα ηπατος, ακροαστηκε και ολα ηταν άριστα δν υπηρχε τπτ παθολογίκο η καρδιολογικο που να το δικαιολογει. ο γιατρός μας ειπε οτι εικαζεται οτι ειναι επειληψια ιδιοπαθης κ οτι σε πρώτη φαση πρέπει να καταγραφω τη συχνότητα εμφάνισης της και οτι μονο αν ξεπερνα τις 3 φορες το μηνα χρήζει θεραπειας. Να σημειωσω οτι επαιρνε metacam γ μια φλεγμονη π ειχε και οτι ειχε κανει κακακια μεσα στ ο σπίτι που δεν το κανει ποτε μα ποτε. Εχετε κάποια παρομοια εμπειρία; λετε το metacam να ειχε κάποια παρενέργεια; εγω δεν ειμαι γιατρός φυσικά αλλα οπως εχω τν επειληψια στο νου μου δεν μου εμοιασε με κατι τέτοιο. Συγγνώμη για το μακροσκελες κείμενο απλα τρομαξα παρα πολυ κ ψάχνω να κατανοησω τι εγινε τελικα