΄Ναι αυτές εννοούσα ότι θα κάνω, μήπως και τίποτα άλλο υπάρχει?Κάνε και αιματολογικές και βιοχημικές.
΄Ναι αυτές εννοούσα ότι θα κάνω, μήπως και τίποτα άλλο υπάρχει?Κάνε και αιματολογικές και βιοχημικές.
Θαρρώ θα ξέρει ο γιατρός, μάλλον θα δει και τα δόντια της και τα ούλα. Με την καρδιά έχει θέμα από πριν; Εγώ πάντως μια φορά το χρόνο κάνω εξετάσεις (snap test) για όλα τα παράσιτα που κυκλοφορούν εδώ, ανάμεσα σ' αυτά και το σκουλήκι της καρδιάς. Δες με τον γιατρό τι προτείνει για την περιοχή σας.΄Ναι αυτές εννοούσα ότι θα κάνω, μήπως και τίποτα άλλο υπάρχει?
Ναι για αυτό, οι εξετάσεις θα βγουν την Τρίτη.Για το φύσημα στενοχωρηθήκατε;
Είναι κάτι ανησυχητικό δηλαδή; Γιατί στους ανθρώπους, ξέρω ότι δεν είναι.
Κι εγώ έτσι πιστεύω, απλώς ανησυχώ για την αγωγή που είναι εφόρου ζωής και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει .
Eυχαριστούμε πολύ!Περαστικά της!!!
Απ' όλη την παρέα εδώ πέρα, που είναι κολημένη στα πόδια μου!
Είσαι χειροτερη και από τη μανα μου που οταν αρρώσταινα, ερχοταν να δει αν αναπνέω... επειδη ελεγε ως παρενέργεια η αντιβιωση για θρομβώσεις!!!Eυχαριστώ πολύ Κατερίνα και Ghelly, Berna και Μareco! Kατερίνα είναι όντως λύκος το κοριτσάκι μου, κάνει και το χαρακτηριστικό ήχο των λύκων όταν την ενοχλεί ένας ήχος!
Έψαξα λίγο το φάρμακο και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος , πολλοί, ακόμη και άνθρωποι το παίρνουν πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα οπότε ανακουφίστηκα λίγο.
Valous ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια για την φώτο![]()