Λούση, το αγαπημένο μου λουλουδάκι


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Σε ποια κλινική έγιναν αυτά?
Θα σου απαντήσω γιατί δεν θα το γράψω δημόσια. Μίλησα με τον υπεύθυνο γιατρό της κλινικής σήμερα και του είπα πως εχθές λόγω του σοκ δεν ανέφερα τίποτα αλλά θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου γιατί δεν υπήρχε ένας γιατρός να αξιολογήσει την κατάσταση των ασθενών που περιμένουν, κι ενώ είχα μιλήσει με την γραμματέα , δεν ήρθε κανείς να εξετάσει το ζώο άμεσα..Μου απάντησε λοιπόν , προς έκπληξη μου ομολογώ, ότι έχω δίκιο, ότι ήταν μια πολύ άσχημη συγκυρία , ότι ήταν όλοι με ζώα εκείνη την ώρα στα εξεταστήρια και ότι η Λούση μπορεί να μην επιβίωνε στην κατάσταση που ήταν αλλά τουλάχιστον θα είχε γίνει το παν που έπρεπε τη δεδομένη στιγμή. Επειδή εκτίμησα την ειλικρίνεια αυτή και δεν είμαι δυστυχώς συνιθισμένη σε τέτοια αντιμετώπιση στη περίπτωση λάθους αν αναφέρω το όνομα της κλινικής ίσως δυσφημίσω μια κλινική που έχω ακούσει καλά λόγια και μόνο για αυτήν και γίνω άδικη. Κι έτσι δεν θα πω κάτι παραπάνω.
 










Johnkokk

Well-Known Member
2 Ιουνίου 2015
266
786
51
Kαλό ταξίδι στο κοριτσάκι σου κι είμαι σίγουρος οτι θα σε βλέπει απο κει που βρίσκεται.
 
  • Like
Reactions: l.Kyveli


Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
545
Χολαργός
Αχ Μυρτω μου σοκαριστηκα που διαβαζα την εξελιξη της κουκλας σου!!
Κανε κουραγιο,εζησε μια ομορφη ζωη κοντα σας και "εφυγε" παιρνοντας πολυ αγαπη!!
Καλο σου ταξιδι κοριτσακι γλυκο:cry:
 
  • Like
Reactions: l.Kyveli


matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Kyveli μην εχεις δευτερες σκεψεις το παλεψες οσο λιγοι και πηρατε παραταση ενα εξαμηνο. Διολου ευκαταφρονητος χρονος για εναν σκυλο. Εφυγε στην ωρα της και φροντισμενη μεχρι την τελευταια στιγμη. Να εισαι περηφανη για αυτο και να χαμογελας οταν σκεφτεσαι το κοριτσι σου.
 




l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Kyveli μην εχεις δευτερες σκεψεις το παλεψες οσο λιγοι και πηρατε παραταση ενα εξαμηνο. Διολου ευκαταφρονητος χρονος για εναν σκυλο. Εφυγε στην ωρα της και φροντισμενη μεχρι την τελευταια στιγμη. Να εισαι περηφανη για αυτο και να χαμογελας οταν σκεφτεσαι το κοριτσι σου.
Δεν έζησε ένα εξάμηνο παραπάνω. 1 χρόνο έζησε μετά την επέμβαση. Και αν δεν είχε την καρδουλα της δεν θα μας είχε αφήσει. Αλλά πάντα όταν την έβλεπα να κάνει επιληπτική κρίση σκεφτόμουν πόσο κουράζεται η καρδιά της..

Σας ευχαριστώ όλους πολύ.
 


Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.847
ΑΘΗΝΑ
Καλό της ταξίδι (με λίγη καθυστέρηση), όσο και πονάει μια απώλεια ζωής, θεωρώ ότι στην περίπτωση σας έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και υπερπληρης ημερών. Να την θυμάσαι με τον πιο ευχάριστο τρόπο.
 
  • Like
Reactions: l.Kyveli


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.642
7.753
Πέρασαν λίγοι μήνες που έφυγε αλλά ο πόνος μεγαλώνει αντί να μικραίνει...Οι δύο άλλοι μαντράχαλοι, το μωρό, η δουλειά όλα μαζί συντέλεσαν ώστε να μην συνειδητοποιήσω αρχικά το μέγεθος της απώλειας. Έφυγε το σκυλάκι μου στην αίθουσα αναμονής μιας κλινικής, και λυπάμαι τώρα που την τάραξα πηγαίνοντας την εκεί..χίλιες φορές να ζούσε άλλες λίγες μέρες σπίτι της και να έφευγε ήσυχα χωρίς άγχος.
Ήταν το πιο καλό σκυλάκι του κόσμου το σκυλάκι μου, το πιο έξυπνο και το πιο όμορφο..Δεν έχω ούτε έναν τάφο να της πάω ένα λουλουδάκι και μετανοιώνω πολύ που είπαν να την κάψουν..
Σκυλάκι μου καλό εύχομαι να είσαι ήρεμη κι ευτυχισμένη, να παίζεις με το μπαλάκι σου και να μην παθαίνεις κρίσεις μόνη σου εκεί. Καλή αντάμωση Λούση μου, όλα τα καλά του κόσμου μου έφερε η συμβίωση μαζί σου, ήσουν πάντοτε ήρεμη και αστεία και δεν ζητούσες τίποτε παραπάνω από μια βόλτα στο πάρκο και παιχνίδι με το μπαλάκι σου. Σ'αγαπάω πάρα πολύ και μια μέρα θα σε συναντήσω ξανά φωτεινή μου ψυχούλα.
 


HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Μας τσάκισες ρε κορίτσι..τι να πω οτι δε σε καταλαβαίνω; Οτι έχεις άδικο; Κάποια στιγμή απλώς να σταματήσεις να κατηγορείς τον εαυτό σου και να μην λυπάσαι..κρίμα για σένα. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα είχε γίνει ΑΝ ΑΝ ΑΝ..Να τη θυμάσαι πάντα και εύχομαι κάποια στιγμή τα όποια στενάχωρα συναισθήματα αισθάνεσαι να δώσουν τη θέση του σε όμορφες εικόνες μόνο :)
 




Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Αχ ρε Μυρτώ... Με πρησμένα μάτια θα πάω για φαγητό :( :cry:
Να σκέφτεσαι μόνο οτι έχει καλή παρέα εκεί πάνω, τρέχει και παίζει με το μπαλάκι της, είναι ευτυχισμένη και σε περιμένει εκεί στη γέφυρα!!
 
  • Like
Reactions: l.Kyveli


mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.021
1.314
Κορίτσι εκεί σε ένα τραπέζι είπαμε αντίο κι εμείς στον εκτορακο... σε καταλαβαίνω πολύ! Δεν υπάρχει άσπρο μαύρο... μονο γκρι... σε παρακαλώ μην το σκέφτεσαι έτσι... να χαίρεσαι που είναι ζωντανή η μνήμη της και έχεις ακόμα την εικόνα της στο μυαλό σου!!!
 
  • Like
Reactions: l.Kyveli




reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
124
ανθρωπος που ειναι δεμενος με τον σκυλο του,θεωρω οτι δεν ξεπερνα ποτε την απωλεια,παρα μαθαινει να ζει με αυτη...

προσωπικα θυμαμαι σαν να ειναι εχθες,οτι σκυλι περασε ποτε απο τα χερια μου και οποτε προκυπτει να θυμηθω συγκεκριμενα σκηνικα δεν μιλαω σε ανθρωπο για καμια ωρα...

βεβαια,προσωπικα εκτιμω πολυ περισσοτερο τα σκυλια απο τους ανθρωπους,οποτε μπορει να φταιει κι αυτο...
 


Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.808
Βρε κοριτσι μου... ειπα να μην γραψω αλλα...
O πονος ειναι εκει και εμφανιζεται οταν "χαλαρωνει" λιγο το μυαλο μας.... αυτο θα ειναι παντα ετσι.
Παντως Μυρτω σε νιωθω απολυτα.... Ο ενας εφυγε στην αγκαλια μου - θα μπορουσε να φυγει 2 μερες πριν στην ιδια κλινικη με τη Λουσυ που τον αφησα για την πρωτη χημειοθεραπεια , ο αλλος στο κλουβι ενος κτηνιατρου χωρις καν ενα αντιο!!!! (χασαμε και τον Τομμυ ξαφνικα τον Ιουλιο).. το αποτελεσμα το ιδιο.. ο πονος ο ιδιος... ομως ναι ρε γμτ ! Αν ηξερα οτι θα φυγει, θα ηθελα και αυτον να τον ειχα αγκαλια στο σπιτι τις τελευταιες ωρες. Το οτι εφυγε μονο του αυτο το πλασμα που ηταν πιο δεμενος μαζι μας και απο σκυλι , που αγαπουσε τα παντα και τους παντες , καλοψυχος μεχρι σημειο εκνευρισμου, με διαλυει. Ας πεθαινε 2 μερες πριν οταν τον πηγα. Ετσι κ αλλιως εφυγε μπαμ και κατω. Δεν ταλαιπωρηκε.
Δεν αποφασιζουμε εμεις ομως. Εγω αυτο αποδεχτηκα και ηρεμησα λιγο... λεμε τωρα...
Στο θεμα της ταφης... τι να γραψω και εκει... τους εχω και τους 2 μαζι διπλα στο εξοχικο μας ... στανταρακι καθε φορα καθομαι απο πανω και "λεω" διαφορα... πολυ ψυχοφθορο...
Αυτα...
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.819
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf