p.m.Τι να σου πω και moarte να λέγοναται πάντα είχα πρόβλημα με την ελίτ και όχι με το προλεταριάτο
Αντιγράφω από το ρεπορτάζ...Καλύτερα να φυλάνε ντουβάρια? :nono:
Εσένα το μυαλό σου πάει ότι φύλαγαν ντουβάρια ή αφήνεις έστω το ενδεχόμενο να φύλαγαν κάτι άλλο; Το περιεχόμενο των αποθηκών π.χ.Πως όμως φτάσαμε ως εδώ;
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, 2 ή 3 Ρουμάνοι πήδηξαν τη μάντρα κτήματος με αποθήκες έξω από τη Στυλίδα, με σκοπό ή να κλέψουν ή να βρουν κατάλυμα.
Τότε βρέθηκαν αντιμέτωποι με 2 σκυλιά- φύλακες ράτσας Μαλινουά.
Πες μου τι θα σε ικανοποιησει (ακομα κι αν διαφωνησεις με την αποψη μου) ωστε να κρινεις οτι κανω συζητηση και να δεχτεις να συζητησεις μαζι μου. Οχι τιποτα αλλο, αλλά για να μην σε κουραζω αδικα και να μην κουραζομαι κι εγω!Ρε σε Άρη, σου λέω ένα τελευταίο και δε συνεχίζω γιατί δεν κάνεις συζήτηση...
Εσύ έχεις πολλά παραδείγματα όπου σκύλοι "φυλάνε" άχρηστα πράγματα. Αυτό φτάνει για να αφορίζεις όλους όσους χρησιμοποιούν σκύλους φύλακες; Ή μήπως ξέρεις ακριβώς τι υπάρχει στη συγκεκριμένη αποθήκη του ρεπορτάζ;
Παραδειγμα δικο σου Κωστα:Το ένα από αυτά το πρωί βρέθηκε από τον ιδιοκτήτη του, σκοτωμένο, και στο χώρο υπήρχαν σκισμένα ρούχα, αίματα και ίχνη πάλης
Γιατί πολύ απλά ξέρω και περιπτωση σκύλου φύλακα σε εργοστάσιο, ο οποίος φυλάει πράγματα αξίας, έχει πάντα (ακόμα και τα βράδυα) παρέα ανθρώπινη, έχει δικό του σπίτι και συν τοις άλλοις, την ημέρα έχει και το παιχνίδι με το αφεντικό του.
και εγώ ξέρω μία τέτοια περίπτωση...Γιατί πολύ απλά ξέρω και περιπτωση σκύλου φύλακα σε εργοστάσιο, ο οποίος φυλάει πράγματα αξίας, έχει πάντα (ακόμα και τα βράδυα) παρέα ανθρώπινη, έχει δικό του σπίτι και συν τοις άλλοις, την ημέρα έχει και το παιχνίδι με το αφεντικό του.
+1000Απλά δε μπορώ τις γενικεύσεις.
Συμφωνώ ότι υπάρχουν πάμπολλα σκυλιά που οι ιδιοκτήτες τους νομίζουν ότι φυλάνε κάτι, τα οποία ζουν σε άσχημες (ή ακόμα και άθλιες) συνθήκες.
Αλλά αυτό δεν αρκεί για το γενικό αφορισμό, να τους βάλουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι δηλαδή.
Γιατί πολύ απλά ξέρω και περιπτωση σκύλου φύλακα σε εργοστάσιο, ο οποίος φυλάει πράγματα αξίας, έχει πάντα (ακόμα και τα βράδυα) παρέα ανθρώπινη, έχει δικό του σπίτι και συν τοις άλλοις, την ημέρα έχει και το παιχνίδι με το αφεντικό του.
Προσωπικά σε μια τέτοια περίπτωση δε βρίσκω τπτ το μεμπτό.