Καλώς τα δεχτηκατε και εσείς...τυχαίο που όλες οι μοιραίες γυναίκες του φόρουμ έχουν μαζι σχεδόν περίοδο;!χαχαχα Αντε καλα σφουγγαρισματα!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
όταν είχε τον πρώτο οίστρο το Μαιράκι σαν χαζή δεν της το είχα βάλει κανα δύο φορές πρώτα δοκιμαστικά.... ε ρε ήττα που έφαγε... να έχει το χάλι της να έχει και αυτό! με ύφος τι έκανα τώρα.... θα το συνηθίσει!!!! υπομονή.... (όλα σε εμάς τις γυναίκες ρε παιδί μου....)Όντως sexy lady... αλλά δεν το ξέρει!
Νιώθει περίεργα το κακομοιράκι μου, κάνει δυο βήματα και τσουπ κάθεται. Πού θα πάει θα το συνηθίσει![]()
Για όλα φταίει αυτό το καταραμένο μήλο που ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που το έφαγε η Εύα.(όλα σε εμάς τις γυναίκες ρε παιδί μου....)
Γιωργο υπαρχει και η θεωρια που λεει οτι απο αυτο που βλεπει καποιος σε ενα ονειρο, βγαινει ακριβως το αντιθετο!Κακο ονειρο ειδα Σαββατο προς Κυριακη.
Ειχαμε βρεθει λεει με τα παιδια (barbie + Dimitri) σπιτι τους παρεα με τα μωρα μας.. Και οπως ο Σπαικ μυριζε την Σαλβε (το βρακακι της) κανει κινηση να την καβαλησει!!!
Τον αρπαζει η Σαλβε και του μαγκωσε το κεφαλι και δεν τον αφηνε..Και ο Σπαικακος μυξοκλαιγε..Με τα πολλα τα χωρισαμε και ο Σπαικ ειχε 2 τρυπουλες με αιμα στο κεφαλακι του![]()
Όπως λέει και ο Ice αυτό που βλέπεις βγαίνει το αντίθετο γιατί δεν νομίζω η Σάλβε ποτέ να έκανε κάτι τέτοιο και ειδικά στον Σπάικ που τον αγαπάμε τόοοοσο!Κακο ονειρο ειδα Σαββατο προς Κυριακη.
Ειχαμε βρεθει λεει με τα παιδια (barbie + Dimitri) σπιτι τους παρεα με τα μωρα μας.. Και οπως ο Σπαικ μυριζε την Σαλβε (το βρακακι της) κανει κινηση να την καβαλησει!!!
Τον αρπαζει η Σαλβε και του μαγκωσε το κεφαλι και δεν τον αφηνε..Και ο Σπαικακος μυξοκλαιγε..Με τα πολλα τα χωρισαμε και ο Σπαικ ειχε 2 τρυπουλες με αιμα στο κεφαλακι του![]()