Με λένε Salve και σας λέω γειά...

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Καλώς τα δεχτηκατε και εσείς...τυχαίο που όλες οι μοιραίες γυναίκες του φόρουμ έχουν μαζι σχεδόν περίοδο;!χαχαχα Αντε καλα σφουγγαρισματα!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Τυχαίο...δεν νομίζω!
Πιστεύω Αργυρώ να αντέξει το βρακάκι γιατί μέχρι στιγμής την κυνηγάω στο σπίτι για να μην λερώσει και την κατεβάζω και απο το κρεβάτι. Δεν θα αντέξω να πλένω και να σφουγγαρίζω!

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Να της το φορατε όταν είστε μπροστά..όταν λειπετε βάλτε τη στο κρειτ και βγάλτε το αλλιώς υπάρχει πιθανότητα να το βρείτε κομματάκια :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Χαχαχαχαχα απόλαυση!!!!! (Τι τραβάνε τά κακομοίρα τά κορίτσια, ποιος ξέρει τι νά σκέφτονται ).

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Όντως sexy lady... αλλά δεν το ξέρει!
Νιώθει περίεργα το κακομοιράκι μου, κάνει δυο βήματα και τσουπ κάθεται. Πού θα πάει θα το συνηθίσει ;)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Όντως sexy lady... αλλά δεν το ξέρει!
Νιώθει περίεργα το κακομοιράκι μου, κάνει δυο βήματα και τσουπ κάθεται. Πού θα πάει θα το συνηθίσει ;)
όταν είχε τον πρώτο οίστρο το Μαιράκι σαν χαζή δεν της το είχα βάλει κανα δύο φορές πρώτα δοκιμαστικά.... ε ρε ήττα που έφαγε... να έχει το χάλι της να έχει και αυτό! με ύφος τι έκανα τώρα.... θα το συνηθίσει!!!! υπομονή.... (όλα σε εμάς τις γυναίκες ρε παιδί μου....)

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
(όλα σε εμάς τις γυναίκες ρε παιδί μου....)
Για όλα φταίει αυτό το καταραμένο μήλο που ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που το έφαγε η Εύα.
Τώρα θα μου πείς τι φταίνε τα σκυλάκια μας να ταλαιπωρούνται έτσι αλλά τα παίρνει και αυτά η μπάλα!

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
930
59
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Κακο ονειρο ειδα Σαββατο προς Κυριακη. :(

Ειχαμε βρεθει λεει με τα παιδια (barbie + Dimitri) σπιτι τους παρεα με τα μωρα μας.. Και οπως ο Σπαικ μυριζε την Σαλβε (το βρακακι της) κανει κινηση να την καβαλησει!!!
Τον αρπαζει η Σαλβε και του μαγκωσε το κεφαλι και δεν τον αφηνε..Και ο Σπαικακος μυξοκλαιγε..Με τα πολλα τα χωρισαμε και ο Σπαικ ειχε 2 τρυπουλες με αιμα στο κεφαλακι του :(

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ

Ειχαμε βρεθει λεει με τα παιδια (barbie + Dimitri) σπιτι τους παρεα με τα μωρα μας.. Και οπως ο Σπαικ μυριζε την Σαλβε (το βρακακι της) κανει κινηση να την καβαλησει!!!
Τον αρπαζει η Σαλβε και του μαγκωσε το κεφαλι και δεν τον αφηνε..Και ο Σπαικακος μυξοκλαιγε..Με τα πολλα τα χωρισαμε και ο Σπαικ ειχε 2 τρυπουλες με αιμα στο κεφαλακι του :(
Γιωργο υπαρχει και η θεωρια που λεει οτι απο αυτο που βλεπει καποιος σε ενα ονειρο, βγαινει ακριβως το αντιθετο! :)

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι

Όπως λέει και ο Ice αυτό που βλέπεις βγαίνει το αντίθετο γιατί δεν νομίζω η Σάλβε ποτέ να έκανε κάτι τέτοιο και ειδικά στον Σπάικ που τον αγαπάμε τόοοοσο!
Μια ακόμα συνάντηση θα μας πείσει....αλλά όχι ακόμα τώρα γιατί φοράμε και σερβιετάκι ;)

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Εγώ νομίζω πάλι πως η Salve μας έχει αρχίσει και γίνεται πολύ αιμοβόρα τελευταία! Δεν ξέρω αν θα την αντέξει και ο Γερμανικός Ποιμενικός που θα έρθει σε λίγους μήνες!

Ιδού η απόδειξη:

[video=youtube;4BnV5AA8l00]http://www.youtube.com/watch?v=4BnV5AA8l00[/video]

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Είχα καιρό να σας γράψω τα νέα μου!

Λοιπόν οι γονείς μου, ο Δημήτρης και η Βαρβάρα, με πήγανε σε ένα πολύ ωραίο μέρος με ωραία μεγάλα Γερμανικά Ποιμενικά και μου είπανε οτι σε περίπου 4 μήνες απο κει θα έρθει ο καινούργιος μου φίλος! Ο μπαμπάς έδωσε και προκαταβολή οπότε η αναμονή παίρνει πλέον επίσημο χαρακτήρα!

Είμαι πολύ χαρούμενη που θα έχω πλέον παρέα στο σπίτι μας! Μη με ρωτάτε περισσότερα, δεν ξέρω κάτι παραπάνω...