Με λένε Salve και σας λέω γειά...

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Ευχαριστώ πολυ παιδιά για τις ευχες σας!

Έχω 4 μήνες τώρα μπροστά μου για να φτιάξω διάφορα πράγματα, όπως κάποιες παρεμβάσεις στην περίφραξη, ένα ειδικό χώρο περιφραγμένο σε ειδική θέση βάση υπόδειξης του εκτροφέα και βέβαια πολυ διάβασμα, ξεψάχνισμα του φόρουμ και πολύ κουβέντα με τον εκτροφέα σχετικά με την εκπαίδευση του!

Έχω πολλές αποριες και ερωτήματα ειδικά στο θέμα της εκπαίδευσης αλλά είμαι βέβαιος ότι με τη βοηθεία του εκτροφέα και των παιδιών εδώ που έχουν πείρα το έργο μας θα είναι πιο εύκολο!

Καλημέρα λοιπόν σε όλους και όλες και καλή ψήφο σήμερα!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Με το καλό να σας έρθει και το νέο μέλος! Να'χει την παρεϊτσα της την τετράποδη κι η Salve, μια ουρα να γίνουν συνωμότες στην αταξία βρε αδελφε!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Thanks παιδιά! Αναμονή τώρα!

Προχθες είδαμε τον μπαμπά ο οποίος ήταν απλά υπέροχος, άρτια αφιχθείς πριν λίγες μέρες απο τη Γερμανία! Τον διάλεξε και τον έφερε ο εκτροφέας μας! Την μαμά την είχαμε δει πριν λίγο καιρό και ήταν και αυτή πανέμορφη!

Το βόλι έπεσε οπότε ευχόμαστε να πάνε όλα καλά! Πως θα περάσουν αυτοί οι 4-5 μήνες δεν ξέρω...

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Θα περάσουν γρήγορα Δημήτρη και ούτε που θα το καταλάβεις!!!Είναι πολύ ωραία η προσμονή!!!:D Άπλετος χρόνος για να διαβάσεις τόνους πληροφοριών και να χαθείς με τις ώρες σε αντίστοιχα site για τον γ.π.;)

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Θα περάσουν γρήγορα Δημήτρη και ούτε που θα το καταλάβεις!!!Είναι πολύ ωραία η προσμονή!!!:D Άπλετος χρόνος για να διαβάσεις τόνους πληροφοριών και να χαθείς με τις ώρες σε αντίστοιχα site για τον γ.π.;)
Δεν κάνω και τίποτα άλλο από το να διαβάζω...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
η κορη μου ειναι ξετρελαμενη με τα pug και πριν αποκτησουμε τον γερμανο μας ονειρευονταν τετοιο.να σας ζησει ειναι κουκλακι.

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
χαχαχαχα....εντελώς αδιάφορη η μικρή....κυρία!
Είμαστε και λίγο σνομπ, τι να κάνουμε! :rolleyes:

η κορη μου ειναι ξετρελαμενη με τα pug και πριν αποκτησουμε τον γερμανο μας ονειρευονταν τετοιο.να σας ζησει ειναι κουκλακι.
Εμείς περιμένουμε τον Γερμανό μας, άντε πάρτε και εσείς ένα παγκάκι!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Στειρωθήκαμε χτες και είμαστε λίγο κάπως...

Εξετάσεις αίματος εξαιρετικές!

Καλαζάρ δεν έχουμε!

Βάρος πρέπει να χάσουμε λιγάκι!

Ουφ μας έφυγε ένα τεράστιο άγχος!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Άντε, απο Δευτέρα δίαιτα! :p:p
Για 1-2 μέρες το πολύ να είναι κάπως, θα έρθει στα ίσια της γρήγορα!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Η δίαιτα τον τελευταίο καιρό απέδωσε καρπούς και χάσαμε 200gr, συνεχίζουμε ακόμα πιο προσεκτικά όπως μας επισήμανε ο γιατρός μας με στόχο να χάσουμε συνολικά ένα κιλάκι σε βάθος χρόνου!

Δεν θα ξεχάσουμε πόση χαρά μας έκανε, παρόλη την κούραση της, όταν πήγαμε να την πάρουμε από το ιατρείο!

Σήμερα είναι λιγάκι καλύτερα, πιο "ζωντανή"! Επιστρέφει σιγά σιγά στους παλιούς ρυθμούς!

Αυτό το πλασματάκι το λατρεύουμε στην κυριολεξία! Είναι το χαμόγελο μας!