Με λένε SAVIO και σας λέω γεια...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.408
Να τον χαιρόσαστε τον μικρό σας, παιδιά. Να έχετε όλοι σας, μια απροβλημάτιστη συμβίωση :)

Λίγο...off topic...υποθέτοντας ότι έχουμε ακόμη τον ίδιο γιατρό:
Πήγαμε και στο γιατρό μας χτες να γνωρίσει το νέο μας φίλο! Όλα καλά, του άρεσε πολύ το κουτάβι, το βρήκε εξαιρετικό όπως χαρακτηριστικά είπε, μας έδωσε κάποιες οδηγίες τι να προσέχουμε περισσότερο τους πρώτους μήνες, λίγο πολύ τα είχαμε ακούσει και από τον εκτροφέα μας, διαπιστώνοντας ταύτιση απόψεων!
Ηταν η πρώτη φορά με τον Μάρκο, που του πήγα δικό μου κουτάβι. Και ήταν συγκλονιστικό, να ανακαλύπτω κάθε φορά, πόσο ενημερωμένος είναι, ακόμη και σε θέματα εκπαιδευτικά και διατροφής. Ηταν σχεδόν σοκαριστικό. Το μόνο που δεν μπορώ να καταπιώ, είναι που αρνείται πεισματικά, να βάλει το δικό του κουτάβι σε θάλασσα/πισίνα κλπ, γιατί είναι πολύ...κρυουλιάρης και θα κρυώνει ](*,) Οχι τώρα...πριν κανά-δυό μήνες, που το συζητούσαμε. Και που τσαντίζεται που του λέω να στειρώσουμε τον Μάρκο :cuniaoo:

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Γιώργο thanks που ανέβασες το βιντεάκι και παίζει κανονικά, δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έκανα λάθος...

Επί του θέματος τώρα, συμφωνώ με όσα έγραψε η Μαργαρίτα, άλλωστε λίγο πολύ αυτά μας είχε πει και ο εκπαιδευτής μας! Απλά πρέπει να προσέχουμε να μη ξεφύγει αυτό το παιχνίδι μεταξύ τους και εξελιχθεί σε πιο άγριες καταστάσεις...

Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι η μικρή έχει βάλει στο μάτι τα αυτιά του μικρού και επίσης έτσι όπως παίρνει φόρα και πέφτει πάνω του, τρώεει κάτι χύμες ο μικρός και φοβάμαι για τα ποδάρια του...

Anyway σε σχέση με την πρώτη-δεύτερη μέρα, η μικρή έχει αρχίσει και κρατάει κάποιες αποστάσεις και είναι κάπως πιο επιφυλακτική! Οπότε θέλω να πιστεύω ότι με τον καιρό θα επέλθει η σωστή ισορροπία μεταξύ τους...

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Να τον χαιρόσαστε τον μικρό σας, παιδιά. Να έχετε όλοι σας, μια απροβλημάτιστη συμβίωση :)

Λίγο...off topic...υποθέτοντας ότι έχουμε ακόμη τον ίδιο γιατρό:

Ηταν η πρώτη φορά με τον Μάρκο, που του πήγα δικό μου κουτάβι. Και ήταν συγκλονιστικό, να ανακαλύπτω κάθε φορά, πόσο ενημερωμένος είναι, ακόμη και σε θέματα εκπαιδευτικά και διατροφής. Ηταν σχεδόν σοκαριστικό. Το μόνο που δεν μπορώ να καταπιώ, είναι που αρνείται πεισματικά, να βάλει το δικό του κουτάβι σε θάλασσα/πισίνα κλπ, γιατί είναι πολύ...κρυουλιάρης και θα κρυώνει ](*,) Οχι τώρα...πριν κανά-δυό μήνες, που το συζητούσαμε. Και που τσαντίζεται που του λέω να στειρώσουμε τον Μάρκο :cuniaoo:
Καταρχάς thanks για τις ευχές σου Μαρία!

Κατά δεύτερον σωστά υποθέτεις ότι ακόμα τον ίδιο γιατρό έχουμε και δεν νομίζω ότι υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος για να τον αλλάξουμε! Όπως ακριβώς τα λες! Είναι τρομερά ενημερωμένος ακόμα και στις ανάγκες-ιδιαιτερότητες που έχει η κάθε ράτσα! Προσωπικά αισθανόμαστε πολύ καλά που έχουμε κάνει αυτήν την επιλογή σε κτηνίατρο! Ακόμα και αυτό το οφείλουμε σε αυτό το φόρουμ!

Την καλημέρα μου σε όλους και όλες!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Σταματήστε επιτέλους να τον διαφημίζετε γιατί μόλις μου έκλεισε ραντεβού για τις γενικές των δύο ζωντόβολων την άλλη Παρασκευή!!! :p

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Αυτά τα αυτιά τους...έχουν τη μεγαλύτερη πλάκα τελικά!!!;)
Προς το παρόν χωράνε, ας πούμε καλά, σε ένα κρεβατάκι...
Σε λίγο καιρό ο ένας πάνω στην άλλη θα είναι...χεχε

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
Περιμένω την ώρα και τη στιγμή που θα μεγαλώσει ο κύριος και θα πηγαίνει η Σάλβε να ξαπλάρει στην κοιλάρα του. Προς το παρόν όταν είναι δίπλα δίπλα μόνο παιχνίδια και δαγκώματα κάνουν.
Το σπίτι έχει γίνει σαν νηπιαγωγείο, παντού σκόρπια παιχνίδια και δύο μωρά να τρέχουν και ο ένας καβαλάει πάνω στον άλλον!
Αυτές οι αυτάρες του έχουν πολύ πλάκα. Πρίν τον πάρουμε, όταν πηγαίναμε και τον βλέπαμε στο εκτροφείο, πότε ήταν το ένα πάνω και πότε το άλλο.
Τώρα έχει μείνει όρθιο το αριστερό και το δεξί παραμένει κάτω.
Όταν τρέχει βλέπεις ένα αυτί να ανεβοκατεβαίνει...:D

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Πω πω σα να βλέπω τον Αφρο......!!!!!!
Πως μεγαλώνουν έτσι γρήγορα :(

Καλώς ορίσατε και καλύ συμβίωση!!!!

Παντου λυκακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Πωπω εχω τοσες μερες να μπω και δεν πήρα χαμπάρι τίποτα!!!
Να χαιρεστε το όμορφο μωράκι σας!!!! Ένα κουκλί είναι!!! Καλή συμβίωση εύχομαι με την μεγαλη του αδερφή!! :D

ChristineAngel

Active Member
30 Σεπτεμβρίου 2012
43
0
Αν και λίγο αργοπορημένα να σας πω να σας ζήσει ο Savio είναι πανέμορφος *agapoylas**agapoylas**agapoylas*
ο χαρακτήρας του μέχρι στιγμής πως είναι;

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Ευχαριστουμε Lenaki και ChristineAngel για τις ευχές!

Μέχρις στιγμής ο χαρακτήρας είναι καλός αν και δεν είμαι ειδικός! Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με τη συμβίωση των δύο σκυλιών και ο γιατρός που την είδε είπε οτι είχε πολύ καλή συμπεριφορά ως κουτάβι! Την παρατηρούσε για λίγο να δει πως αντιδράει...

Είναι οχτώ μέρες τώρα μαζί μας, κακάκια κάνει μόνο έξω, τσίσα τα δουλεύουμε ακόμα αλλά είμαστε σε καλό δρόμο...

Αυτό που αλλάζει μέρα με τη μέρα είναι το μέγεθος του σκύλου :)

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Κουκλος ο μικρος μπραβο παιδια να τον χαιροσαστε!
Καλα και η Salve μεγαλη φατσα!!!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Καλημέρα και από εμένα σε όλους και όλες!

Όσο για τη Νατάσσα, τη δουλειά της οποίας θαυμάζουμε τόσο πολύ, ανυπομονούμε για την ημέρα που θα κανονίσουμε να βρεθούμε για φωτογράφιση! Πολύ σύντομα θα γίνει αυτό!

Ακόμα δύο φωτογραφίες σας ανεβάζω από τη δική μου φωτογραφική μηχανή! Enjoy!

DSC04868.jpg

DSC04864.jpg