Με λένε SAVIO και σας λέω γεια...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Η κυρία μου φαίνεται οτι ακόμα είναι ζοχάδα για το κακό που την έχει βρει..... ;)

Τα αυτιά του μικρού είναι απίστευτα! Τελείως ανεμοδούρες! :p

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Πατουσαρες το λεω αλλη μια φορα....
Η κυρια ετσι στραβωμενη ειναι παντα?
Έτυχε μωρέ, την αδικεί η φωτό...

Οι πατουσάρες είναι τεράστιες! Μας έκανε τρομερή εντύπωση τι χοντρά πόδια έχει το κουτάβι! Γιαυτό πηδάει σαν κατσίκι όταν τρέχει...

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Η τελευταία φωτο πολύ ωραία,κουκλιά!!
Αλλά τα αυτιά του κλέβουν την παρασταση:rolleyes:;)

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Η κυρία μου φαίνεται οτι ακόμα είναι ζοχάδα για το κακό που την έχει βρει..... ;)

Τα αυτιά του μικρού είναι απίστευτα! Τελείως ανεμοδούρες! :p
Που θα πάει βρε Αλίκη μου, θα συνηθίσει. Ώρες ώρες τσαντίζεται και του χυμάει κανονικά αλλά το κάνει για να προφυλάξει τα δικαιώματά της. Θα προσαρμοστούνε.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Αχαχαχαχχα κοιτα αυτακια μωρε!!! *agapoylas*
Και η φατσούλα της Salve είναι όλα τα λεφτα "Τι μου μπαστακώθηκε κ αυτος στην φωτογραφια??" :p

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Αχαχαχαχχα κοιτα αυτακια μωρε!!! *agapoylas*
Και η φατσούλα της Salve είναι όλα τα λεφτα "Τι μου μπαστακώθηκε κ αυτος στην φωτογραφια??" :p
Έτσι όπως τα λες Λενάκι μου!
Η Σάλβε έχει βρεί τον μπελά της με δαύτον...οι δαγκωματιές πάνε σύννεφο. Ο μικρός το κάνει απο παιχνίδι και η μικρά εκνευρίζεται τα μάλα!
Μόνο που ο μικρός έχει κάτι δοντάκια ''πριονάκια'' και τώρα αρχίζει και παίρνει και δυνάμεις και πέφτει τρελό κυνηγητό στο σπίτι.
Η Σάλβε του κρύβεται κάτω από το τραπεζάκι του σαλονιού ξέροντας ότι δεν χωράει ο μικρός και έτσι προφυλάσσεται.....η γλυκούλα μου!!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Έχουμε ένα θεματάκι με τα παιχνίδια τους! Ο μικρός μεγάλωσε, δαγκώνει περισσότερο και στο παιχνίδι της τραβάει τα προγούλια της μικρής, της δαγκώνει την ουρίτσα και μερικές φορές την πιάνει από την ράχη και προσπαθεί να την σβουρίξει... :(

Σε ένα σημείο στο προγούλι της έκανε και ένα μικρό αιματωματάκι της κακομοίρας! Πάντως η μικρή έχει μαζευτεί αρκετά, είναι πιο επιφυλακτική πλέον σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες αλλά εξακολουθεί να είναι πεισματάρα μερικές φορές! Νομίζω ο μικρός έχει βάλει για τα καλά τις βάσεις για τους κανόνες ιεραρχίας ανάμεσα τους... :confused:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Έχουμε ένα θεματάκι με τα παιχνίδια τους! Ο μικρός μεγάλωσε, δαγκώνει περισσότερο και στο παιχνίδι της τραβάει τα προγούλια της μικρής, της δαγκώνει την ουρίτσα και μερικές φορές την πιάνει από την ράχη και προσπαθεί να την σβουρίξει... :(

Σε ένα σημείο στο προγούλι της έκανε και ένα μικρό αιματωματάκι της κακομοίρας! Πάντως η μικρή έχει μαζευτεί αρκετά, είναι πιο επιφυλακτική πλέον σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες αλλά εξακολουθεί να είναι πεισματάρα μερικές φορές! Νομίζω ο μικρός έχει βάλει για τα καλά τις βάσεις για τους κανόνες ιεραρχίας ανάμεσα τους... :confused:
Εγω νομιζω οτι ηρθε η ωρα να βαλετε κι εσεις κανονες. Μεχρι εκει που μπορει η κακομοιρα αφηστε να τον διορθωνει αλλα να μην την πατησει και κατω επειδη ειναι κουταβι. Απο θεμα δυναμης δεν θα μπορει να τα βγαλει περα μαζι του κι ειναι αδικο.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Οταν θα βλεπετε οτι το παιχνιδι παει να ξεφυγει θα το σταματατε και θα τον διορθωνετε..

Ειναι αναμενομενο μαλλον, η μικρη να πεσει στην ιεραρχια, πιο μικροσωμη και θηλυκια χωρις να ναι κυριαρχικη, ετσι το βλεπω..

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Εγω νομιζω οτι ηρθε η ωρα να βαλετε κι εσεις κανονες. Μεχρι εκει που μπορει η κακομοιρα αφηστε να τον διορθωνει αλλα να μην την πατησει και κατω επειδη ειναι κουταβι. Απο θεμα δυναμης δεν θα μπορει να τα βγαλει περα μαζι του κι ειναι αδικο.
Ήδη μιλήσαμε με τον εκπαιδευτή και έχουμε αρχίσει από χτες και κάνουμε διορθώσεις με ''ΜΗ'' και στους δύο...

Στη βόλτα έξω πάντως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, πάνε μια χαρά τα δυο τους! Ο μικρός έχει πολύ νεύρο, γαυγίζει πολύ άλλα σκυλιά ανεξαρτήτου μεγέθους, δεν δείχνει να φοβάται, στήνεται ωραία νομίζω... Και η μικρή σιγοντάρει από πίσω εκ του ασφαλούς! :rolleyes:

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Οταν θα βλεπετε οτι το παιχνιδι παει να ξεφυγει θα το σταματατε και θα τον διορθωνετε..
Ειναι αναμενομενο μαλλον, η μικρη να πεσει στην ιεραρχια, πιο μικροσωμη και θηλυκια χωρις να ναι κυριαρχικη, ετσι το βλεπω..
Δύο φορές ξέφυγε το παιχνίδι στις αρχές και το κόψαμε αμέσως!

Εκτοτε όμως, ο μικρός μεγάλωσε αρκετά αυτές τις 15 μέρες που είναι μαζί μας και το παιχνίδι του τώρα είναι πιο βίαιο και πιο δυνατό και η μικρή αδυνατεί πλέον να παρακολουθήσει.

Υπάρχουν όμως και στιγμές, σπάνιες βέβαια, όπου για λίγα δευτερόλεπτα γλύφονται τα δυο τους στις μουσούδες! Απόλαυση να τα χαζεύεις! :)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ε ειναι λογικο, ο μικρος πια εχει εγκληματιστει και νιωθει πιο σιγουρος..
Εφοσον μιλατε με εκπαιδευτη, εχετε και τη βοηθεια του εκτροφεα, ολα θα πανε καλα!

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
Πραγματικά χαίρομαι πολύ με την απόκτηση του κούταβου στην οικογενειά σας !!
Το εκτροφείο έχει χρόνια παράδοση στους Γ.Π και η Άννα θα σας βοηθήσει πολύ.
Ο κούταβος φαίνεται εξαιρετικός και πολύ όμορφος.
Εύχομαι η συμβίωση μαζί με το νέο σας αστέρι να σας δίνει κάθε μέρα χαρά και όμορφες στιγμές.

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Ευχαριστούμε πολύ Δημήτρη! Είναι ακριβώς όπως τα λες, μας δίνει κάθε μέρα χαρά και μας χαρίζει απλόχερα όμορφες στιγμές! Εκτός από τα τσίσα μέσα στο σπίτι, χαχα...

Είμαστε σε συνεχή επαφή με την Άννα η οποία μας βοηθάει πάρα πολύ, όχι μόνο τώρα αλλά πολυ καιρό, πριν ακόμα γεννηθεί ο μικρός! Το κουτάβι αυτό το έχουμε αγαπήσει πριν καν έρθει στη ζωή!

Μέρα με τη μέρα μεγαλώνει ο άτιμος, από χνουδόμπαλα που ήταν έχει γίνει ολόκληρο σκυλί τώρα! Και είναι μόλις τριών μηνών και μιας εβδομάδας ακόμα! Έχει ένα γαύγισμα απίστευτο με πολύ μπάσο που σε κάνει να αναρωτιέσαι πως βγαίνει αυτό το γαύγισμα ενώ είναι τόσο μικρό και επίσης μου δίνει την αίσθηση ότι είναι ατρόμητος, δεν φοβάται, δεν είναι συγκρατημένος στη θέα κανενός σκυλιού όσο μεγάλο και αν είναι αυτό!

Και πάλι σε ευχαριστούμε για τις ευχές σου!

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Καλημέρα παιδιά,

ο μικρός μεγαλώνει μέρα με την ημέρα και τα δαγκώματα συνεχίζονται μεταξύ των δύο σκυλιών. Δεν την αφήνει σε χλωρό κλαρί την μικρή! Προσπαθώ και διορθώνω όσο μπορώ με "ΜΗ" τον Savio, κάποιες φορές ακούει και κάποιες πρέπει να επιμείνω πολύ για να σταματήσει! Σταματάει και μετά από λίγο μόλις απομακρυνθώ φτου και από την αρχή...

Αρχίζει ένα κυνηγητό μέσα στο σπίτι, η Salve πάει και κρύβεται κάτω από ένα τραπεζάκι χαμηλό στο σαλόνι όπου ο μικρός δεν χωράει και τρελλαίνεται! Φεύγει μόλις βαρεθεί, ξεπορτίζει η μικρή και ξανά τα ίδια από την αρχή!

Δεν ξέρω αν κάνει να του λέω και τόσο συχνά ΜΗ με δεδομένο ότι αργότερα θα εκπαιδευτεί το σκυλί. Μήπως επιδρά αρνητικά στο σκυλί αυτό? Από την άλλη δε θέλω να πάθει τίποτα η Salve, η οποία ήδη έχει κάνει ένα καρκάδι στο προγούλι της από τα τραβήγματα του Savio! Αύριο θα την πάω γιατρό να το δει!

Η μόνη στιγμή που δεν μαλώνουν είναι όταν τους ετοιμάζω φαγητό, που κάθονται σούζα δίπλα διπλα, όταν βγαίνουμε βόλτα και όταν νυστάξουν και πέσουν ξερά για ύπνο...

Θα μιλήσω και με τον εκπαιδευτή σήμερα το απόγευμα να δούμε τι θα μου πει για αυτή την κατάσταση, αλλά μέχρι τότε θα ήθελα και τη δική σας γνώμη... Σας φαίνονται φυσιολογικά όλα αυτά τα "παιχνίδια"?

Καλημέρα!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Κρειτ υπαρχει? Τον βαζετε καθολου μεσα με κλειστη πορτα οταν τον πιανει αμοκ να την κυνηγαει ασταματητα? Μην τον αφηνεις να αλωνιζει επειδη ειναι κουταβι. Γιατι να κρυβεται η Σαλβε μεσα στο σπιτι της να γλιτωσει? Επειδη ετσι θελει το κουταβι? Μη φοβασαι για τα "ΜΗ" αν δεν τα πεις τωρα τα πολλα τα μη ποτε θα τα πεις?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.408
Συμφωνώ απολύτως με Nizinny.

Ο Μάρκος είχε βρει φοβερά παιχνίδια τις δύο κουταβίτσες που είχα σπίτι. Τις είχε ξεπουπουλιάσει τις καημένες, αλλά επειδή του "απαντούσαν" κι αυτές όσο μπορούσαν, τους άφηνα για λίγο να εκτονώνονται και οι τρεις. Μόλις έβλεπα ότι το παραξήλωνε και ψάχνανε τρύπα να κρυφτούν, τον περιόριζα για να βρουν την ησυχία τους. Ετσι κι αλλιώς, και σ'όλη την διάρκεια των "παιχνιδιών" τους, ήμουν συνεχώς από πάνω και τον διόρθωνα, γιατί δεν είχε μέτρο. Τις τσάκωνε από τα αφτιά και τις τράβαγε σ' όλο το σπίτι ο τραμπούκος. Τα "μη" έπεφταν σύννεφο. Καλά...από γεννησιμιού του έτσι κι αλλιώς, η πρώτη λέξη που έμαθε καλά, ήταν το "μη" ;)