Με λένε SAVIO και σας λέω γεια...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Τον Μαρκούλη πάντως δεν τον επηρρέασαν στο ελάχιστο.
Ως μη ακουγόμενα, ένα πράγμα :mad:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Ρε παιδί μου...του γκαρίζεις "ΜΗΗΗΗΗΗΗΗ" και σε κοιτάει με μια περιέργεια και απάθεια και ένα σοβαρό ύφος, τύπου: are you talking to meeeeeeee;

Αν ο Savio δεν είναι τόσο γαιδούρι και ανταποκρίνεται στο "ΜΗ", θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Ο περιορισμός του όμως κατά διαστήματα, εξυπακούεται.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Crate παιδια οχι μονο για να χει την ησυχια της η σαλβε αλλα και για να μπαινει ο μικρος σε ενα προγραμμα, να καταλαβαινει οτι υπαρχουν και ορια

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Ευχαριστώ παιδιά!

Crate δεν έχω πάρει ακόμα δυστυχώς, θα επισπεύσω την αγορά του!

Είναι απίστευτο όμως τι ενέργεια έχει αυτό το κουτάβι, το ακριβώς αντίθετο από το παγκ! Εκεί που μοιάζουν και τα δύο είναι στο πείσμα πάντως!

Ομολογώ μας έχει αναστατώσει αρκετά ο μικρός από την ημέρα που ήρθε! Είχαμε ένα καλό ρυθμό με τη Salve μοναχούλα στο σπίτι και ήρθε ο Κύριος και τα έφερε όλα πάνω κάτω! Που θα πάει, θα μπούμε σε ένα ρυθμό πάλι! Το μόνο που θέλω είναι να τα βρούν μεταξύ τους...

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Να σου ζησει ο κουταβος.Ευχομαι καλη συμβιωση.Βαλε ενα λινκ απο τα pedigree των γονιων να δουμε και λιγο τα αιματα του!Οσο για το μαλωμα μην το φοβασαι.Και αν χασει η λεξη το νοημα της που δεν το πιστευω οταν παει για εκπαιδευση μπορει να χρησιμοποιει το φουι:pΑκολουθησε τις εντολες του εκπαιδευτη σου ακριβως και ολα θα πανε καλα.

Last edited:

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Τι λινκ να βάλω? Ακόμα δεν έχουμε το pedigree στα χέρια μας, και δεν θυμάμαι κιόλας τα εκτροφικά ονόματα των γονιών...

Thanks Κυριάκο για τις ευχές σου! Όσο για το μάλωμα που λες τρεις λέξεις ακούγονται συνέχεια, μα συνέχεια λέμε, στο σπίτι και αυτές είναι Savio, Salve και ΜΗ σε όλες τις ηχητικές αποχρώσεις! :rolleyes:

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Το λινκ των pedigree των γονιων των σκυλων.Αν googlareis τα εκτροφικα τους ονοματα θα στο βγαλει.Οσο για το ΜΗ και εγω μεχρι να σταματησει καποια πραγματα του λεγα αρκετα ΜΗ.Μακαρι ο σκυλος να παει καλα να ειναι γερος και να βρεθουμε σε καμια εκθεση του κογπε να τρεξουμε και τα σκυλια μας:)Ο εκτροφεας απο τροφες,συμπληρωματα τι σας ειπε?Προσεχε οσο μπορεις τα ποδια του και να τα αυτια του μην τα δαγκωνη η μεγαλη!

Last edited:

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Αυτό που λες για τα πόδια μας "έπρηξε" ο εκτροφέας να το προσέχουμε! Όχι σκάλες, όχι περίεργα πηδηματάκια, προσοχή στα παιχνίδια γιατί τα πόδια λέει είναι σαν πλαστελίνες σε αυτή την ηληκία!

Την ίδια προσοχή και για τα αυτιά μας είπε! Καμία βέβαια τύχη να τα δαγκώσει η μικρή!

Τρώμε ξηρά τροφή που μας υπέδειξε ο εκτροφέας χωρισμένη σε τρία γεύματα, από συμπληρώματα δεν παίρνουμε τίποτα! Σήμερα ζυγιστήκαμε και είμαστε 12 κιλά!

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Καλα ποδια δεν το συζητω..μεχρι να δεσει ο σκελετος θα ΠΡΕΠΕΙ να ζειτε με τον τρομο αυτο χαχα.Ποια τροφη δινεται?Δεν δινεται καποιο συμπληρωμα?Οι περισσοτεροι εκτροφεις στην Ελλαδα δινουν και τα gdrox

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Pro Plan δίνει ο εκτροφέας μας Κυριάκο! Δεν μας είπε τίποτα ο εκτροφέας για συμπλήρωμα, ούτε και ο κτηνίατρος που τον ρωτήσαμε... Τι είναι το gdrox?

Σε γενικές γραμμές τηρούμε σχολαστικά όλα όσα μας έχει πει ο εκτροφέας μας να προσέχουμε συνυπολογίζοντας και τη γνώμη του κτηνιάτρου μας στον οποίον έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη!

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Αυτα ειναι τα g-drox G-DROX - GAPPAY δινει και το clevercanin που πηρα τον σκυλο εγω αλλα και το del vento margio.Νομιζω ομως και τα εκτροφεια της Θεσσαλονικης τα δινουν.Ρωτησε τον εκτροφεα σου για αυτα.Και εγω εκανα και κανω οτι κανετε και εσεις.Ακριβως οτι πει ο εκτροφεας και παντα σε συνεργασια με τον κτηνιατρο.Ειναι το καλυτερο που μπορειτε να κανετε για το κουταβακι σας.Παντως και εγω ξεκινησα με την τροφη που προτεινε ο εκτροφεας μου αλλα μετα αλλαξα διοτι δεν ειχε κατσει καλα στον σκυλο μου και με την ακανα τωρα ειναι σουπερ ο σκυλος..Θα το το δειτε αυτο στην πορεια!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Εγώ έδωσα συμπληρώματα χονδροιτίνης όταν συνειδητοποίησα, πολύ νωρίς, ότι το πίσω σύστημα του σκύλου μου ήταν αδύναμο. Άλλαξα αρκετά και τώρα δίνω τα cosequin.
Στον έλβις δεν έχω δει διαφορά γιατί αφού ανάρρωσε από την επέμβαση σταμάτησε και να κουτσαίνει ούτως ή άλλως αλλά στην Λούση που έχει οστεοαρθροίτιδα και κουτσαίνει μετά το τρέξιμο είδα πολύ καλά αποτελέσματα. Επιτέλους κυνηγάει το μπαλάκι της χωρίς να έχει θέμα μετά.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Tα gdroχ δεν ειναι χονδροιτινη.Χονδροτινη δινανε οι εκτροφεις του γ.π πριν 8-10 χρονια στα σκυλια.Τωρα ολες οι τροφες εχουν.Η δικη μου εχει 1500mg/kg χονδροιτινη και 800mg/kg γλυκοζαμινη.Τα χαπια που λεω ειναι φυτικα και εχουν μια ουσια που δεν θυμαμαι πως λεγεται.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Tα gdroχ δεν ειναι χονδροιτινη.Χονδροτινη δινανε οι εκτροφεις του γ.π πριν 8-10 χρονια στα σκυλια.Τωρα ολες οι τροφες εχουν.Η δικη μου εχει 1500mg/kg χονδροιτινη και 800mg/kg γλυκοζαμινη.Τα χαπια που λεω ειναι φυτικα και εχουν μια ουσια που δεν θυμαμαι πως λεγεται.
Mπορεί το g drox να μην έχει χονδροιτίνη ( δεν είμαι τόσο σίγουρη γιατί δεν μπορώ να βρω συστατικά) αλλά οι εκτροφείς γενικότερα συνεχίζουν να δίνουν προτείνουν χονδροιτίνες-γλυκοζαμίνες , τώρα ειδικότερα στους γ.π. αν δεν δίνουν πια δεν το ξέρω.
Και η δική μας τροφή περιέχει χονδροιτίνη αλλά δεν έχω δει καμία διαφορά μόνο με την Acana στο πρόβλημα της μεγάλης μου σκύλας.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Στους γ.π τουλαχιστον το clevercanin και del vento margio δινουν τα gdrox.Δεν ειναι χονδροιτινη παντως σιγουρα θα το ψαξω και θα σου πω.Τωρα αν η σκυλα εχει καποια προβλημα και μονο με χονδροιτινη βελτιωνετε εννοειτε οτι το δινεις.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Στους γ.π τουλαχιστον το clevercanin και del vento margio δινουν τα gdrox.Δεν ειναι χονδροιτινη παντως σιγουρα θα το ψαξω και θα σου πω.Τωρα αν η σκυλα εχει καποια προβλημα και μονο με χονδροιτινη βελτιωνετε εννοειτε οτι το δινεις.
Και στον μικρό χονδροιτίνες δίνω, μετά από επέμβαση ρήξης χιαστού και μετά από υπόδειξη του γιατρού. Έδινα όμως και κατά την ανάπτυξη του.