Με λένε SAVIO και σας λέω γεια...

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Λοιπον η συσταση τους ειναι:Υδροξυαπατιτης,μαγια,εκχυλισμα οστρακων με πρασινο χειλος,φαλασσια φυκια,οξειδιο του μαγνησιου,ογειδιο του πυριτιου.Περιεχει ακομα: ακατεργαστη τεφρα 35,2%,ακατεργαστη πρωτεινη 20,0%,ακατεργαστα λιπη 4.4%,ακατεργαστες ινες 1,1%,ασβεστιο 8.6%,φωσφορο 3.7%.Προσθετες ουσιες:Βιταμινη C 100.000mg,Βιταμινη Ε(ως α-τοκοφερολη οξικη)10.000mg,Μεθιονινη 1,1%,Σεληνιο 12mg.Tα αντεγραψα απο την συσκευασια:)

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Βλεπω απολαμβανει κρεββατι ο αρχοντας!!!
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Καλά βλέπεις! Στις αρχές που ήταν πιο μικρός σε μέγεθος, δεν μπορούσε να ανέβει εύκολα, έβαζε πρώτα τα δύο πόδια πάνω και μετά προσπαθούσε να ανεβάσει και τα άλλα δύο! Τώρα? Ρίχνει ένα πήδο σαν κατσίκι και ξαπλάρει όπου θέλει... :rolleyes:

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Δημητρη αν σε πειραζει να κοιμασαι σε απειρη τριχα(που θα βγαζει μετα οτι και να κανεις)καλυτερα μην τον αφηνεις..Να σου ζησει ο κουκλος!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Κούκλος είναι. Τρελαίνομαι να τα βλέπω πάνω στο κρεβάτι. Πολυ μου αρέσει. :p

Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Έχουμε συνηθίσει γενικά τις τρίχες στο σπίτι! Άλλωστε η τρίχα του pug είναι πολύ πιο "ενοχλητική" μιας και είναι μικρή και "καρφώνεται" παντού...

Θυμάμαι που η γυναίκα μου έλεγε πριν πάρουμε σκυλιά, να προσέξουμε να πάρουμε ράτσα που δεν μαδάει! :p

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Χαχαχα ναι οπωσδήποτε. :)Έχουμε φάει και εμείς τρίχα ,και από το ντοπερμαν (που είναι ύπουλη σαν του παγκ) αλλά και από τον ΓΠ παλιότερα. Εγώ τον έκανα με την ηλεκτρική σκούπα με το μικρό εξάρτημα για έπιπλα.

Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Είχα μεγάλο πρόβλημα με τις τρίχες και γενικά ήθελα το σπίτι μου να είναι πάντα καθαρό και στην εντέλεια.
Όταν πήραμε το pugακι μας τα είχα δεί όλα με την τρίχα. Συνέχεια γκρίνιαζα και έλεγα μου άρεσε που δεν ήθελα ράτσα να μαδάει!
Στην πορεία όμως το συνήθισα και τώρα δεν τις βλέπω καν ( μεταξύ μας κάνω πως δεν τις βλέπω :D )
Όσο για την καθαριότητα δεν είχα πρόβλημα γιατί ένα τέτοιο σκυλάκι τί να μου κάνει στο σπίτι.
Τώρα όμως με τον Γ.Π έχουν ανατραπεί όλα...
Τρίχα, και είμαι σίγουρη πως ακόμα δεν έχω δεί τίποτα, και το σπίτι δεν μένει ποτέ καθαρό.
Γεμίζει παντού νερά όταν πίνει γιατί του τρέχουν, τα πατάμε μετά και γίνονται ωραιότατα αχναράκια στο πάτωμα.
Σε λίγο καιρό είμαι βέβαιη πως ούτε αυτά θα τα βλέπω!
Άμα τα αγαπάς προσπερνάς τα πάντα και το παίρνεις απόφαση :)

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Καλα ναι ο γ.π εχει αρκετη βρωμα..αυτο με τα νερα και εγω δεν το μπορω με τρελενει..αλλα απο τριχα δεν εχεις δει τιποτα..οι τριχες θα πηγαινοερχονται σε μπαλες οπως στα γουεστερν!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Το <θετικό> στην τρίχα του ΓΠ είναι πως μαζεύεται μα σε μπάλα μα με βούρτσισμα μα με σκούπα.... τις βελόνες του παγκ πως τις βγάζεις όταν χωθούν και σε υφάσματα....

(είχα boxer...... τον ξέρω τον καημό) αλλά πάλι... έχεις το dna του σκύλου σου παντού!;)

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Το <θετικό> στην τρίχα του ΓΠ είναι πως μαζεύεται μα σε μπάλα μα με βούρτσισμα μα με σκούπα.... τις βελόνες του παγκ πως τις βγάζεις όταν χωθούν και σε υφάσματα....

(είχα boxer...... τον ξέρω τον καημό) αλλά πάλι... έχεις το dna του σκύλου σου παντού!;)
Όντως, η τρίχα του Γερμαναρά μαζεύεται σε μπάλες και τις παίρνεις πολύ πιο εύκολα.
Οι άλλες.....δεν το συζητώ!!
Ακόμα και να πλυθεί το ρούχο ή και να το τινάξεις είναι σαν να μην έχεις κάνει τίποτα. Θέλει μία μία με το χέρι........δράμα!!!!
Αλλά είπαμε, απο την αγάπη εθελοτυφλείς!
Με ένα φιλάκι δεν βλέπω τίποτα :p

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Καλα ναι ο γ.π εχει αρκετη βρωμα..αυτο με τα νερα και εγω δεν το μπορω με τρελενει..αλλα απο τριχα δεν εχεις δει τιποτα..οι τριχες θα πηγαινοερχονται σε μπαλες οπως στα γουεστερν!
Το παρατήρησα αυτό με τις μπάλες και μπορώ να πω με χαροποίησε σε σχέση με της Σάλβε.
Μαζεύονται πολύ εύκολα....ευτυχώς!!!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Πριν από λίγες μέρες γνώρισα τα 2 πιο καλά 4ποδα παιδιά, καθώς κ 2 υπέροχους σκυλογονείς.
Να χαίρεστε ο ένας τον άλλον!:)

Μία γεύση από το άλμπουμ τους, το οποίο ετοιμάζεται...

Savio

Salve

Salve & Savio :)

*agapoylas**agapoylas*

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Πανεμορφες φωτογραφιες! Δεν θα μπορουσε να ειναι κι αλλιως βεβαια! ;) Η τελευταια με τη μπουλιτσα πανω στο καροτσι ειναι κορυφη!!!! :cool: