Μια ανακοίνωση...και το αποτέλεσμα της!


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ε μα... στην τελικη εσυ ξερεις ποιος ειναι!!
Οχι οχι βαλε αμοιβη.. πολυ εξυπνη ιδεα..
α.θα φοβηθει ο τυπας.. αυτος ειναι ο στοχος.. να νιωσει οτι απειλειται!!!
β, αν τολμησει να ξανακανει κατι ολο και καποιος θα βρεθει να τον δωσει.. το χρημα αφυπνιζει συνειδησεις!!
 


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
μπραβο! να τις ξαναβαλεις και κανονισε να τις βαλεις σε μερη που δεν μπορει να τις αφαιρεσει ,πχ σε μαγαζια της γειτονιας που εχεις καλες επαφες (ψιλικατζιδικο- φουρνος- κλπ) στην μεσα πλευρα της βιτρινας τους;)
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
ναι ναι και αν τον ξερουν οι επαφες σου να τον ρωτανε με νοημα για τον μλκα που βαζει φολα.. να τρελαθει ο τυπας!! τωρα αν και αυτο θα ταν ωραιο ειναι ουτοπικο παντως η ιδεα της αμοιβης και η ιδεα του να το βαλεις σε μερος να μην ξεκολλαει.. λεει..:)
 


kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Εγω θα επιμεινω, αν διαθετεις τα χρηματα βαλε καλη καμερα.Αν μπορεις απο το σπιτι σου να πιανεις το χωρο που βρισκετε καποια αφισα ή παρκαρε ενα αυτοκινητο κοντα και βαλτη μεσα (σε ενα κουτι χαρτομαντηλα η ενα λουτρινο).Μην το ανακοινωσεις ομως ουτε εδω,ουτε πουθενα αλλου, μηπως ο συγκεκριμενος μ@λ@κ@ς μπαινει διαδυκτιο αυτος ή καποιος γνωστος του, ή δεν ειναι ο συγκεκριμενος αλλα καποιος αλλος που δεν παει το μυαλο σου.Αφου σιγουρευτεις βλεπεις τι θα κανεις.Καλη επιτυχια παντως οτι κι αν κανεις.
 


MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Μπραβο για την προσπαθεια σου ειναι πραγματικα αξιεπαινη!
Μην το βαλεις κατω κανε αυτο π σ ειπε και η αλεξανδρα βαλε και σε μαγαζια απο τη μεσα πλευρα της βιτρινας και ριξε και καμια μεσα σε κανενα σπιτι που δν θα μπορει να κανει τπτ!
Καλο κουραγιο καλη συνεχεια και μπραβο σου!:)
 




xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Μπραβο!! Παροτι θα προτιμουσα να εχουμε οργανωμενη αντισταση και η ατομικη πρωτοβουλια ειναι σημαντικη! Αληθεια οι γειτονες συμπαραστεκονται η αδιαφοροι? Αν καταλαβα καλα ο κυριος εχει φωλιασει πολλα ζωα.
Με αγωνιστικους χαιρετισμους
Αννα:cool: