Μικρόσωμο: Λιγότερο σκύλος?

Είναι τα μικρόσωμα "λιγότερο σκύλοι"?

• Ναι

Votes: 29 23,6%
  • Όχι

Votes: 94 76,4%

• Total voters
    123

eadie

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
246
0
αθηνα
κανενα ζωακι δεν θεωρειται λιγοτερο επειδη μπορει να ειναι μικροσωμο.........αν ειναι να μην παιρνουμε γατακια στο σπιτι μας αλλα ιπποποταμακια!!!!!!!! η ελεφαντες!!!!! αν εχεις ενα λυκοσκυλο και ενα κανισακι νομιζεις πως το κανισακι δεν θα σε αγαπαει αρκετα? πως δεν εχει τα ιδια αισθηματα??????? τι λεμε τωρα??????? απλα ειναι στα γουστα του καθενος.αλλος θελει ενα μικρο να το εχει αγκαλιτσα αλλος θελει ενα μεγαλοσωμο για τους χ λογους.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Δε θελω ουτε να το παραδεχτω.. αλλα η γαλαζιο εχει δικιο.ΓΜΤΩ!! κατω δεξια στο κουτι που ψηφιζεις λεει Αποτελέσματα Ψηφοφορίας
αν κανεις εκει κλικ βλεπεις.
Τα μικρα ειναι γλυκες!! Τα μεγαλα εχουν αλλες χαρες σιγουρα αλλα και τα μικρα ειναι σαν μωρακια.. αγκαλιτσες ολη την ωρα ασε που τα βαζεις και στην καμπινα στο αεροπλανο!! Ε και δυστυχως για ελλαδα τα πραγματα ειναι πιο ευκολα για ιδιοκτητες μικροσωμων. Το ιδιο θα αντιδρασει μεση ελληνιδα μητερα μπουχεσα σε κοκερ στην παραλια και το ιδιο σε ντοπερμαν.. ντοντ θινκ σο.
Παντως GRDANE εχεις δικιο κοκερ ειναι για ολα ειδικα για καμακι. Εντυπωσιακο ποσοι αντρες γουσταρουν κοκερακια!! γκομενοπαγιδα τρελη!!
υ.γ
Γαλαζιο μου λειψεεες *agapoylas*

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ΜΜα-μα μου!
κι εμενα θα μου λειψεις τωρα που επιβαλεται να φυγεις για διακοπες, αλλα προεχει το να εισαι εσυ καλα κι ασε με εμενα εδω να υποφερω...
ανιδιοτελης αγαπη λεγεται αυτο που νιωθω..καταλαβες:paja1:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Aγαπουλινα μου δε θα φυγω.. γυρισα!!! Αι αμ μπααακ!! Παρακαλω θερμα δε τους αντμιν στο πρωτο μου χειμερινο πλακωμα με τη γαλαζιο μου να μας αφησουν για μια ωριτσα τα ποστς να υπαρχουν. Να το χαρουμε βρε αδελφε!!! οχι ντελιτ και ντελιτ!!:D

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Ψηφισα οχι σκεπτομενος καθαρα την αγαπη που διχνει ο καθε σκυλος στο αφεντικο-αρχηγο του.
Εχουν και τα 2 μεγαλες καρδιες και δεν κανουν διακρισεις.
Δεν εχουν καμια διαφορα πιστευω κ δεν ειναι λιγοτερο σκυλοι.
Αυτο π βλεπω ειναι πως αλλαζει η σταση του ιδιοκτητη.
πχ στο 25κιλο γαιδουρι που ειχα:)D) αν του παταγα το ποδι ή επεφτα πανω του στο παιχνιδι δε γινοταν και κατι...ενω τωρα φοβαμαι μην τη λιωσω τη ''Ζιζελ'' μου.
καπως ετσι...:rolleyes:

Gallagher

Member
30 Αυγούστου 2008
12
0
Αθηνα
Μικρα-Μεγαλα ολα εχουν αυτο το "υγρο" βλεμμα που με κοιτανε και "λιωνω" οποτε ψηφιζω "οχι" δαγκωτο.

και μην ξεχναμε: Δαβιδ - Γολιαθ σημειωσατε 1.:D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
κατα κάποιο τρόπο πραγματευόμαστε το τί είναι σκύλος ε?

πρώην άγριο ζώο όπως κι εμείς
αλλά όχι τόσο αλλοτριωμένο όσο εμείς
αυτός απλά έγινε κοινωνικότερος προς τα άλλα είδη (εμείς το αντίθετο)
πιό της αλλολοβοήθειας (εμείς το βιολί μας)
πιό χαριτωμένος ( η βαρβαρότητά μας δεν έχει προηγούμενο)
και η λίστα συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο

και τελικά επιστρέφοντας στο θέμα μας το μέγεθος μετράει μόνο στις λεπτομέρειες άρα δεν υφίσταται ζήτημα αν είναι περισσότερο ή λιγότερο σκύλος τα μεγάλα και τα μικρά...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
κατα κάποιο τρόπο πραγματευόμαστε το τί είναι σκύλος ε?
Ναι! Και αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι για πολλούς κριτήριο για το "πόσο σκύλος" είναι ένας σκύλος είναι η κυριαρχικότητα και η δυνατότητα προστασίας του αφεντικού του!

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
κανενα ζωο δεν μπορει να προστατευσει ουτε τον εαυτο του ουτε κανεναν αλλο απο το ζωο που λεγεται ανθρωπος.. Απο αλλα ζωα ναι αλλα απο ανθρωπο οχι. Αρα οποιος περνει σκυλι για προστασια "πλαναται πλανην οικτραν"-σωστη η ορθαγραφια?-:) μαλλον να το προστατευσουμε πρεπει και οχι τουμπαλιν

Elina...

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2008
244
0
Πειραιάς
Φυσικά και όχι! Όλα τα σκυλάκια είτε μεγάλα είτε μικρά έχουν και αυτά χαρίσματα και συναισθήματα!!! Εγώ προσωπικά ψήφισα "ΟΧΙ" επειδή τα λατρεύω ΟΛΑ!!! :) :) :)

Ντέπυ

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2008
79
0
53
Πειραιάς
Παίρνεις έναν σκύλο γιατί θέλεις να ζήσεις μαζί του, να τον έχεις δίπλα σου στα καλά και στα κακά της ζωής σου είτε τρώει γαβάθα είτε τρώει μινιόν πιατάκι. Το "λιγότερο σκύλος" νομίζω πως είναι άτοπο.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
ειμαι απο αυτους που ψηφισαν οχι

και μετα και το σημερινο επιβεβαιωθηκα

ενα σκυλακι το ειχα βαλει στο χαριζονται καποτε και μετα εξαφανιστηκε αν θυμαστε γυρω στα 15 κιλα

ε λοιπον σημερα το ειδαμε στην βολτα και αφου μυριστηκε με τον παρη του γρυλισε (του παρη ) δεν συνεχιστηκε ομως και ακολουθουσε στην βολτα απο μακρια

στον γυρισμο και ενω νομιζα οτι ειχε φυγει πεταχτηκε πισω απο ενα αμαξι γρυλιζοντας και μπηκε μπροστα στον παρη και του ορμηξε δεν προλαβα να κανω τιποτα και του ορμηξε και ο παρης ,αποτελεσμα ;

αφου μαλλον επιβεβαιωθηκε η frenchiefan οτι ο παρης ειναι λιγο πιτ ηταν να τον αρπαξει ο παρης απο το αυτι και να τον τιναξει αριστερα δεξια αυτο καταφερε να ξεφυγει και ξαναορμηξε στον παρη και τον δαγκωσε πανω απο τα ματια και στο νυχι του μπροστα δεξιου ποδιου και να τον δαγκωσει επειτα στο ποδι ο παρης ... ευτυχως προλαβα να κλωτσησω τον μικρο που δεν ελεγε να σταματησει αλλα εφαγα μια μικρη δαγκωνιτσα απο τον παρη στην γαμπα

το μικρο απτοητο , ακολουθησε ως το σπιτι του εδωσα τις πρωτες βοηθειες κυριως για το αυτι που ετρεχε αρκετα μεχρι που σταματησε

ανεβηκα μετα να παρω γαζα για να του το τυλιξω αλλα ειχε φυγει απο οτι μου ειπαν τα παιδακια στην γειτονια
απο οτι ξερω θελει ραμματα γιατι θα ανοιγει συνεχεια ετσι δεν ειναι ;

Gi_4ce!

Active Member
27 Σεπτεμβρίου 2008
25
0
41
C:/Athens/MyHome.hom
www.GSR600.gr
Μετά απο Γερμανικό Ποιμενικό που είναι ενα απο τα αγαπημένα μου σκυλιά (σαν ομορφιά και σα ρατσα), το επόμενό μου είναι ενα πομερανιαν...:D

Ή του υψους ή του βαθους, ξερω...

Περπατάει - παίζει - μαθαίνει - γαβγίζει - χ3ζει:D κλπ...

Αρα μια χαρα σκυλί είναι...

Last edited:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
θα πρεπει να φοβαμαι για αναλογη συμπεριφορα απο εδω και περα
Του Πάρη? Δε νομίζω... αφού τον καταπροκάλεσε το μικρό! Καλό είναι να αποτρέπεις τους καυγάδες αν μπορείς βέβαια. Ούτε τα αδέσποτα, ούτε τα σκυλιά των άλλων μπορούμε να ελέγχουμε. Μόνο τα δικά μας.

tifi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2008
247
0
Αθηνα
:D:D:D....δεν ειναι τυχαιο που ειναι τεκελ!!!
τρανη αποδειξη πως η ψυχη δεν μετριεται με το υψος!!!!

Nemesina

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2009
56
0
Κρητη, Ρεθυμνο
Κι εγω απο αυτους του "οχι"!

Παντα ειχα σκυλια μικροσωμα και μεγαλοσωμα, το ιδιο τα βλεπω! Ειναι οπως οι ανθρωποι, τα εκατοστα υψους και τα κιλα βαρους μας κανουν αλλη "ρατσα"? Οχι βεβαια! ;):p

Επισης μιας που αποκτησα και ενα Dachshund πλεον, απο χτες βραδυ που την ειδα διπλα στο Doberman μου, νομιζω πως ξαφνικα εχω Μολοσσο και δεν το ειχα προσεξει!

Κατι σαν την Photo παραπανω, απο sofiaklv! Που ειναι ΑΠΙΘΑΝΗ!!! Καπως ετσι ειναι και μενα τωρα τα δικα μου!