σε 2 πόδια είχε πρόβλημα, προληπτικά μου είχε πει να της ξεπλένω που και που τις πατούσες με ξυδονερο.Μάλιστα.... εμείς έχουμε το τελευταίο..... στην περίπτωση σου ήταν και στα 4 ποδια ή εστιασμένο μόνο σε ένα?
σε 2 πόδια είχε πρόβλημα, προληπτικά μου είχε πει να της ξεπλένω που και που τις πατούσες με ξυδονερο.Μάλιστα.... εμείς έχουμε το τελευταίο..... στην περίπτωση σου ήταν και στα 4 ποδια ή εστιασμένο μόνο σε ένα?
Για πες κάτι παραπάνω!Δεν κοιτάς και για τενοντίτιδα.
Mπορεί να δημιουργηθεί από έντονο παιχνίδι ή έντονη άσκηση.., κάτι που να του προκαλέσει μυϊκή υπερλειτουργία..και να κουράσει τους τένοντες.., αλλα μπορεί να δημιουργηθεί και με την ηλικία..Για πες κάτι παραπάνω!Τι συμπτώματα έχει? Πως γίνεται η διάγνωση?
Δεν νομιζω..δεν γνωριζω..Η τενοντίτιδα φαίνεται με ακτινογραφία;
Σωστό.... ετσι κι αλλιώς θα μου'παιρνε κάποιες μέρες να μαζέψω τα "υλικά" κι άλλες τοσες να τα εφαρμόσω... θα περιμένω πάντως.... έχεις δίκιο.... αν μέχρι το Σάββατο πάντως δεν έχει δείξει βελτίωση, θα πάρω και δεύτερη γνώμη.kopritis, αν θες να δεις αν η διάγνωση ήταν σωστή, για κάποιο διάστημα τουλάχιστον δεν πρέπει να κάνεις κανένα από τα γιατροσόφια!
Αν κάνεις κάτι, δεν θα ξέρεις αν τελικά είχε κάτι και θεραπεύτηκε από το γιατροσόφι ή αν τελικά δεν είχε τίποτα!
Πρώτη φορά του τα'κοψε ο κτηνίατρος οταν τον νάρκωσε για τον καθαρισμό δοντιών (2-3 μήνες τώρα)..... εγώ δεν του τα'χω κόψει ποτέ.... καλά μου φαίνονται όμως..... δεν είναι μακριά.....Με το κοψιμο των νυχιων πως παει?
Ειναι ενταξει τα νυχια του?μηπως πατησε πανω στο νυχι με δυναμη στραβα?
Συνέχεια πατάει απότομα φρεναρίσματα..... (αναπτύσει μεγάλες ταχύτητες και ... πέφτει σε τοίχους όταν είμαστε σε γλυστερά πατώματα κτλ... μια φορά ήμασταν σε μια γλυστερή αποβάθρα και δεν το πήρε χαμπάρι έγκαιρα οτι τέλειωνε η αποβάθρα, προσπάθησε να φρενάρει αλλά δεν του βγήκε και.... έπεσε μέσα στη θάλασσα! Μιλάμε γελάγαμε μέχρι δακρύων.....!).Αν δεν ακουγονται οταν περπαταει καλα ειναι.
Μηπως πατησε κανενα αποτομο φρεναρισμα?
Mπααααα... βασικό μοντέλο....Και αυτα τα ημιαιμα δεν εχουν και ABS ετσι?![]()
Είχε ερλιχίωση κι ο Γκογκόλ, αλλά στις τελευταίες εξετάσεις ήταν αρνητικός..... συμπτώματα δεν είχε δείξει ποτέ.... Δεν έχω ακούσει ποτέ για τέτοιο σύμπτωμα, εκτός αν ο σκύλος είναι σε τελικό στάδιο.... τελος πάντων είπα στην κτηνίατρο που τον πήγα χτες να του κανει και καλααζαρ/ερλίχια και αιματολογικές (προληπτικές) οπότε αύριο θα ξέρω.... δε μου φαίνεται πάντως κάτι συστεμικό.... τρωει, πίνει κανονικά.Εμένα κορόιδευες αλλά απ' ότι βλέπω κι εσείς δεν πάτε πίσω... Επειδή δεν θυμάμαι, έχει ερλίχια ο Γκογκόλ; Και ο δικός μου ξεκίνησε ξαφνικά να κουτσαίνει εδώ κι ένα μήνα περίπου κι ακόμη δεν βρίσκουμε τι έχει. Δυσκολεύεται να σηκωθεί όταν είναι ξάπλα ή να βγει από το σπίτι του και κάποιες φορές το κρατάει και ψηλά αλλά αν του πετάξεις κουκουνάρι φεύγει με χίλια. Ιδρώνω για να μην τρέχει έξω που βγαίνουμε. Σε ρωτάω για την ερλίχια, γιατί σήμερα συζητούσαμε με τον γιατρό μας ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να είναι κουσουράκι από την ασθένεια. Η ψηλάφιση δεν δείχνει κάτι, αντιφλεγμονώδη δεν έκαναν τίποτα και οι ακτινογραφίες είναι καθαρές.