Νέος κούταβος! (ex-Τοτέμ)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
θα τον λατρεψει ντοντ γουορι. Δε μου λες στην τελευται φωτο τι κανει? ειναι σα να λεει καστε να με παρεις απο δω γιατι απο αυτη τη μερια το τουτο μου ειναι καλυτερο!! Ψωναρες ολα τους ειναι ρε πουτη μου!!:D:D

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
χαχαχαχ κοιτα φωτος!!!τελειες ειναι χαχαχα
ειναι λιγο χαζουλικη η εκφραση η μου φαινεται??
ασε που πρεπει να τον εχεις κανει και λιγο ψωνιο:D ποση ωρα του μαθαινες την ποζα? χαχααχαχ

τελειος τελειος;)

Nemesina

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2009
56
0
Κρητη, Ρεθυμνο
Πολυ κουκλι! Οντως το χρωμα μοναδικοτατο! Απο τα πιο ομορφα ημιαιμα, χωρις 2η σκεψη! Να σου ζησει!!!

Δειχνει να εχει σκαρι ποιημενικου νομιζω. Θα μπορουσε να ηταν κατι απο μολοσσο με αυτο το χρωμα και λευκο ποιημενικο? Εγω καπου εκει τον κατατασω.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ρε τι αυταρες ειναι αυτες! σαν αυστραλεζικο!

αν ησουν λιγο παλιανθρωπος θα ειχες χεστει στο χρημα! θα πουλαγες αυστραλεζικα μουρλια.
Δειχνει να εχει σκαρι ποιημενικου νομιζω. Θα μπορουσε να ηταν κατι απο μολοσσο με αυτο το χρωμα και λευκο ποιημενικο?
στανταρ, απλα μπηκε στο πλυσιμο!

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
πανεμορφα και τα δυο!!!!!

ζωη να'χουν!!
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ο dexter (ελπιζω να μην ζηλευει η nelly που ολη η προσοχη μας ειναι στον μουργο:D).

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Πολύ εντυπωσιακός, σε αυτή τη φωτογραφία από το πλάι θυμίζει λυκάκι λόγω της ασυνήθιστης γούνας, να τα χαίρεσαι και τα δύο. Ψήλωσε πάρα πολύ, η Nelly είναι πολύ μικρή μπροστά του. Ποιος είναι ο o pack leader?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78