Για ποιό λόγο θέλεις κουτάβια; Ξέρεις τι μπελάς είναι και τι έξοδα έχουν;Παιδια θελω να ζυγαρωσο την σκυλιτσα μου με την ιδια ρατσα ωαστε να μου βγουν καθαροαιμα αλλα δεν θελω να παρω αλλο σκυλη εχετε καμια λυση?
Για ποιό λόγο θέλεις κουτάβια; Ξέρεις τι μπελάς είναι και τι έξοδα έχουν;Παιδια θελω να ζυγαρωσο την σκυλιτσα μου με την ιδια ρατσα ωαστε να μου βγουν καθαροαιμα αλλα δεν θελω να παρω αλλο σκυλη εχετε καμια λυση?
Καλημέρα,Παιδια και το 1 έχει έξοδα. όταν ωμός τα αγαπάς και βλέπεις ποσο σα αγαπούν χαιρέσε το θεμα δεν είναι τα έξοδα άλλα τα κακά τους για αύτο δεν θέλω να ξανά έχω 3. 2 και πολλά είναι. Τζακ Ρασελ ειναιdin:
Δεν θέλεις να έχεις 3 γιατί έχεις πρόβλημα με τα κακά τους αλλα θέλεις να ζευγαρώσεις τη σκυλίτσα σου και να κάνει 5-6 κουτάβια που θα πρέπει να τα κρατήσεις 2 μήνες τουλάχιστον και θα κάνουν τα κακά τους και τα τσίσα τους παντού και ανα μία με δύο ώρες και δεν μιλάμε για 1 κουτάβι αλλα για 5-6 η όσα γεννήσει η σκυλίτσα σου γιατί μπορεί να κάνει και περισσότερα μπορεί και λιγότερα.Πιστεύεις οτι θα αντέξεις να το κάνεις όλο αύτο?Να μπείς σε όλη αυτή τη διαδικασία?Για μένα είναι παράλογο.Και να ήταν μόνο αυτό...Τα κουτάβια τι θα τα κάνεις αν επιτρέπεται?Παιδια και το 1 έχει έξοδα. όταν ωμός τα αγαπάς και βλέπεις ποσο σα αγαπούν χαιρέσε το θεμα δεν είναι τα έξοδα άλλα τα κακά τους για αύτο δεν θέλω να ξανά έχω 3. 2 και πολλά είναι. Τζακ Ρασελ ειναιdin:
Γιατί θα δώσω τα 4-5 κουτάβια και θα κρατήσω το 1.Δεν θέλεις να έχεις 3 γιατί έχεις πρόβλημα με τα κακά τους αλλα θέλεις να ζευγαρώσεις τη σκυλίτσα σου και να κάνει 5-6 κουτάβια που θα πρέπει να τα κρατήσεις 2 μήνες τουλάχιστον και θα κάνουν τα κακά τους και τα τσίσα τους παντού και ανα μία με δύο ώρες και δεν μιλάμε για 1 κουτάβι αλλα για 5-6 η όσα γεννήσει η σκυλίτσα σου γιατί μπορεί να κάνει και περισσότερα μπορεί και λιγότερα.Πιστεύεις οτι θα αντέξεις να το κάνεις όλο αύτο?Να μπείς σε όλη αυτή τη διαδικασία?Για μένα είναι παράλογο.Και να ήταν μόνο αυτό...Τα κουτάβια τι θα τα κάνεις αν επιτρέπεται?
Η πράξη μου εάν γίνει σωστά και υπευθηνα δεν θα φέρει προβληματα στην κοινωνια αλλα οφλελος.Το ζευγαρωμα ειναι ανευθυνη κι εγκληματικη πραξη οταν γινεται απο ανιδεους οπως εισαι εσυ. Αν εχει το σκυλι σου πεντιγκρι πηγαινε το σε εκθεσεις μορφολογιας, κανε ενα σωρο εξετασεις υγειας για κληρονομικες παθησεις που δεν φαινονται με το ματι και μετα το ξανασυζηταμε. Προς το παρον βγαλτο απο το μυαλο σου καλυτερα διοτι μονο προβληματα στην κοινωνια θα φερει αυτη σου η πραξη.
Για να γίνει σωστά η πράξη σου διάβασε τι σου γράφω παραπάνω!Η πράξη μου εάν γίνει σωστά και υπευθηνα δεν θα φέρει προβληματα στην κοινωνια αλλα οφλελος.
Ναι κατάλαβα οτι θα δώσεις τα 4-5 και θα κρατήσεις το ένα αλλα αυτά τα 4-5 θα πρέπει να μείνουν μαζί σου για 2 μήνες και δεν είναι μικρό χρονικό διάστημα.Και όταν λες "θα τα δώσεις" τι εννοείς?Η σκυλίτσα δεν θα ρωτήσω καν αν ξέρεις αν είναι κατάλληλη για αναπαραγωγή γιατί φαντάζομαι την απάντηση.Γιατί θα δώσω τα 4-5 κουτάβια και θα κρατήσω το 1.
Οχι ακομα πρωτής φώρα είναι.Ναι κατάλαβα οτι θα δώσεις τα 4-5 και θα κρατήσεις το ένα αλλα αυτά τα 4-5 θα πρέπει να μείνουν μαζί σου για 2 μήνες και δεν είναι μικρό χρονικό διάστημα.Και όταν λες "θα τα δώσεις" τι εννοείς?Η σκυλίτσα δεν θα ρωτήσω καν αν ξέρεις αν είναι κατάλληλη για αναπαραγωγή γιατί φαντάζομαι την απάντηση.